Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

O tai sakykit nuo kada atidarinet tada jau tas dovaneles? nuo gruodzio 1? ar nuo 28 lapkricio?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 22, 22:54)

thumbup.gif labai gražu ir miela wub.gif

QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 23, 01:07)
O tai sakykit nuo kada atidarinet tada jau tas dovaneles? nuo gruodzio 1? ar nuo 28 lapkricio?

nuo gruodžio 1 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 22, 22:54)
mes su vaikuciais kabinsim mano siuta advento kalendoriu
gavosi toks kaip ne kalendorius
o maisiukai  wub.gif

kaip gražu ir šventiška wub.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus wub.gif
jau kaip laukiam svenciu wub.gif
dar galvoju kad reikes ir po mini smulkmena ideti mamai ir teciui (tai yra mums lotuliukas.gif ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 23, 01:07)

Nuo lapkričio 28.
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2010 11 23, 00:29)
thumbup.gif labai gražu ir miela wub.gif
nuo gruodžio 1 d. mirksiukas.gif

QUOTE(Pekutis* @ 2010 11 23, 12:02)
Nuo lapkričio 28.

lotuliukas.gif tai kaip ten is tikruju?
Atsakyti
Labai grazus dalykai, tik jie daugiausia skirti jau truputi didesniems vaikams. Kokias uzduotis butu galima sugalvoti metuku vaikiukui?
cia buvo pasiulymai keli...3 kartus suploti, pasokti, nupiesti ka nors, nuvykti kur nors (pvz i kamuoliuku baseina ar i koki spektakliuka vaikams), paskaityti pasaka...
ka dar butu galima sugalvoti, nes vis tik kalendorius turi net 24 dienas...biggrin.gif
Atsakyti
ir aš šiemet palyginti su ankstyva kalėdine dvasia...
irgi mąstau apie advento kalendorių.. kadangi mažė dar maža, tai mąstau į vienos rūšies popierių supakuoti degtukų dėžutes, kuriose bus užduotėlės vyrui arba man.. o kai užduotėlę įvykdysi, tai galėsi bet kurią - kitaip suvyniotą - dovanėlę išsipakuoti.. žodžiu kokią dovanėlę pasirinksi, tokia ir bus tos dienos, nesvarbu ar skirta mb, ar mažei ar man... ax.gif
Atsakyti
kaip grazu viskas wub.gif man ziurint ir viska skaitant cray.gif nezinau kodel...
Atsakyti
QUOTE(brasiene @ 2010 11 23, 13:36)
Labai grazus dalykai, tik jie daugiausia skirti jau truputi didesniems vaikams. Kokias uzduotis butu galima sugalvoti metuku vaikiukui?
cia buvo pasiulymai keli...3 kartus suploti, pasokti, nupiesti ka nors, nuvykti kur nors (pvz i kamuoliuku baseina ar i koki spektakliuka vaikams), paskaityti pasaka...
ka dar butu galima sugalvoti, nes vis tik kalendorius turi net 24 dienas...biggrin.gif

Na paziurekit, ka jusu lelius megsta daryt - galit kokia tesla duot paminkyt sausainiams, juk jiems smagu terliotis, nupieskit su delnais piesini kaledini ( su vandeniniais dazais pvz), apkabint visus pamiluot, na ir panasiai.
Atsakyti
Iškilo klausimas kada? Tikrasis adventas prasideda nuo lapkr. 28, bet tada reik daugiau maišiukų iki Kalėdų. Kadangi aš turiu 25 nuo praeitų metų, tai mano kalendorius atsiras gruodžio 1 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brasiene @ 2010 11 23, 15:36)

Tai gi viską galit kartu daryti wink.gif Kepat meduolius ir duodat tešlos gabaliuką minkyti, eglutę puošiat, piešiat su pieštukais, vandeniniais, kreidelėm ir t.t. šokat ...

QUOTE(mylu-mylu @ 2010 11 23, 18:09)
Iškilo klausimas kada? Tikrasis adventas prasideda nuo lapkr. 28, bet tada reik daugiau maišiukų iki Kalėdų. Kadangi aš turiu 25 nuo praeitų metų, tai mano kalendorius atsiras gruodžio 1 d.  smile.gif

Aš pradėsiu nuo gruodžio 1 d, ir vainiką kitą savaitgalį darysim... nes šakų tik tada prisiskinsim wink.gif
Atsakyti