Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Šiemet darysiu advento kalendorių iš degtukų dėžučių, gražiai apdekoruosiu kiekvieną, manau turėtų visai neblogai gautis 4u.gif
Atsakyti
O man patiko seniu besmegeniu karpiniai,va problema kokias uzduotis ar dovaneles sugalvot g.gif
Atsakyti
user posted image

Na va, mano kalendoriukas. Laukia gruodzio 1d. smile.gif
Atsakyti
Jūsiškis labai mielas 4u.gif aš taipogi parodysiu savo kalendorių, kai pabaigsiu, jau įpusėjau smile.gif
Atsakyti
as tai darysiu paprasta arba taip kaip anais metais, suvyniuosiu dovaneles su uzduotelem (sokoladukas, trintukas, kinderis...)su pakavimo popierium, parasysiu skaiciukus, paskui pakaba papuosiu blizguciais ir prikabinsiu ant sniuriuku viska, bet dar darysiu tik kita savaitgali, gal kokiu dar minciu is cia pasisemsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 16 lapkričio 2010 - 15:59
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli" nors iki kol pradejau daryti as ji visai kitaip zadejau daryti, bet kai namie salygas diktuoja du padauzos gavosi visai kitaip negu norejau, bet juk vaikams dariau o ne sau, tai leidzau diktuoti salygas jiems ir kiek imanoma jiems leidau daryti (tik ko ir edzios yra tecio ir dickio darbas wub.gif ) tai aisku ir biski kreivas sian bei ten ir gyvuneliai ne tie kurie turejo buti (nes pasak vyrsenlio anie negrazus (tokie tikroviski turejo buti)), bet seimos darbas todel jis mums labai labai mielas wub.gif

user posted image
Papildyta:
tiesa laipteliu kopetelese maziau negu turi buti, bet nusprendem, kad ne kasdien teks leisti zemyn ta angeliuka, nes kai padrem su tiek kiek reikia labai nesiziurejo, tai teko vyrijai is naujo daryti kopecias lotuliukas.gif
ir aisku kudikelis (baby pasak dickiaus) atsiras tik kaledu ryta, kaip ir priklauso, cia jau leidziam mociutei pasireiksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 16, 01:36)
Na va, mano kalendoriukas. Laukia gruodzio 1d. smile.gif

QUOTE(*gidryte* @ 2010 11 16, 20:33)
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli"

wub.gif wub.gif wub.gif labai miela wub.gif Bet kokios jūs ankstyvos abi ax.gif as dar tik užduotėles numeruojuosi ir galvoju gal tą kalendorių gruodžio pirmąją kaip užduotėlę ir pabaigti su mažium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 11 15, 22:08)
O man patiko seniu besmegeniu karpiniai,va problema kokias uzduotis ar dovaneles sugalvot g.gif

Merginos mielai į temukę įkelsiu visus 24 sugalvotus laiškelius su užduotėlėm (arba sutrumpintą kokį variantą padarysiu) kuriuos jau baigiu parašyt savo princesėm 4u.gif Dar 4 trūksta - taip sunku pabaigti kai mintys senka lotuliukas.gif

Gal kam nors pagelbėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip gavodi, nemaniau, kad taip greit gausis. Tiesiog kazkaip vakarais vis paklijuodavom, pakarpydavom, maniau ir pabaigsiu lapkricio gale. Bet pasidare greiciau smile.gif
Atsakyti
mums tas pats, kazkaip galvojau, kad ilgiau uztruksim, o viska padarem per viena vakara, tai dabar kol kas jis stovi ant lentynos o paskutini lapkricio sekmadieni kartu su advento puokstele ant zidinio padesim ir musu nameli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2010 11 17, 00:44)
Merginos mielai  į temukę įkelsiu visus 24 sugalvotus laiškelius su užduotėlėm (arba sutrumpintą kokį variantą padarysiu) kuriuos jau baigiu parašyt savo princesėm  4u.gif  Dar 4 trūksta - taip sunku pabaigti kai mintys senka  lotuliukas.gif

Gal kam nors pagelbėsiu  mirksiukas.gif

Labai labai lauksiu bigsmile.gif ką tik pradėjau daryti ir aš jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2010 11 16, 19:33)
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli"

thumbup.gif labai mielas, su meile padarytas wub.gif
Šaunuoliai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti