Šiemet darysiu advento kalendorių iš degtukų dėžučių, gražiai apdekoruosiu kiekvieną, manau turėtų visai neblogai gautis
O man patiko seniu besmegeniu karpiniai,va problema kokias uzduotis ar dovaneles sugalvot
Na va, mano kalendoriukas. Laukia gruodzio 1d.
Jūsiškis labai mielas aš taipogi parodysiu savo kalendorių, kai pabaigsiu, jau įpusėjau
as tai darysiu paprasta arba taip kaip anais metais, suvyniuosiu dovaneles su uzduotelem (sokoladukas, trintukas, kinderis...)su pakavimo popierium, parasysiu skaiciukus, paskui pakaba papuosiu blizguciais ir prikabinsiu ant sniuriuku viska, bet dar darysiu tik kita savaitgali, gal kokiu dar minciu is cia pasisemsiu
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli" nors iki kol pradejau daryti as ji visai kitaip zadejau daryti, bet kai namie salygas diktuoja du padauzos gavosi visai kitaip negu norejau, bet juk vaikams dariau o ne sau, tai leidzau diktuoti salygas jiems ir kiek imanoma jiems leidau daryti (tik ko ir edzios yra tecio ir dickio darbas ) tai aisku ir biski kreivas sian bei ten ir gyvuneliai ne tie kurie turejo buti (nes pasak vyrsenlio anie negrazus (tokie tikroviski turejo buti)), bet seimos darbas todel jis mums labai labai mielas
Papildyta:
tiesa laipteliu kopetelese maziau negu turi buti, bet nusprendem, kad ne kasdien teks leisti zemyn ta angeliuka, nes kai padrem su tiek kiek reikia labai nesiziurejo, tai teko vyrijai is naujo daryti kopecias
ir aisku kudikelis (baby pasak dickiaus) atsiras tik kaledu ryta, kaip ir priklauso, cia jau leidziam mociutei pasireiksti
Papildyta:
tiesa laipteliu kopetelese maziau negu turi buti, bet nusprendem, kad ne kasdien teks leisti zemyn ta angeliuka, nes kai padrem su tiek kiek reikia labai nesiziurejo, tai teko vyrijai is naujo daryti kopecias
ir aisku kudikelis (baby pasak dickiaus) atsiras tik kaledu ryta, kaip ir priklauso, cia jau leidziam mociutei pasireiksti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 11 16, 01:36)
Na va, mano kalendoriukas. Laukia gruodzio 1d.
QUOTE(*gidryte* @ 2010 11 16, 20:33)
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli"
labai miela Bet kokios jūs ankstyvos abi as dar tik užduotėles numeruojuosi ir galvoju gal tą kalendorių gruodžio pirmąją kaip užduotėlę ir pabaigti su mažium
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 11 15, 22:08)
O man patiko seniu besmegeniu karpiniai,va problema kokias uzduotis ar dovaneles sugalvot
Merginos mielai į temukę įkelsiu visus 24 sugalvotus laiškelius su užduotėlėm (arba sutrumpintą kokį variantą padarysiu) kuriuos jau baigiu parašyt savo princesėm Dar 4 trūksta - taip sunku pabaigti kai mintys senka
Gal kam nors pagelbėsiu
Man taip gavodi, nemaniau, kad taip greit gausis. Tiesiog kazkaip vakarais vis paklijuodavom, pakarpydavom, maniau ir pabaigsiu lapkricio gale. Bet pasidare greiciau
mums tas pats, kazkaip galvojau, kad ilgiau uztruksim, o viska padarem per viena vakara, tai dabar kol kas jis stovi ant lentynos o paskutini lapkricio sekmadieni kartu su advento puokstele ant zidinio padesim ir musu nameli
QUOTE(gurma @ 2010 11 17, 00:44)
Merginos mielai į temukę įkelsiu visus 24 sugalvotus laiškelius su užduotėlėm (arba sutrumpintą kokį variantą padarysiu) kuriuos jau baigiu parašyt savo princesėm Dar 4 trūksta - taip sunku pabaigti kai mintys senka
Gal kam nors pagelbėsiu
Gal kam nors pagelbėsiu
Labai labai lauksiu ką tik pradėjau daryti ir aš jau
QUOTE(*gidryte* @ 2010 11 16, 19:33)
nu va mes jau irgi pasidarem savo advento "nameli"
labai mielas, su meile padarytas
Šaunuoliai