Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

QUOTE(Genda @ 2010 09 23, 17:22)
Jei Jus pati turite noro ir ikvepimo tikrai darykite, pernai mano maziukui per kaledas buvo2 m. as pati buvau padariusi advento kalendoriu, tai jam patiko, kadangi rasdavo staigmenele(gardumyna ar smulkmena zaisliuka)ir dar po pasakele tai skaitydavom vakare, aisku pritrukdavo jam kantrybes isklausyti iki galo biggrin.gif bet tikrai verta  thumbup.gif
Juk ir paciai smagiau  mirksiukas.gif , jauciasi kad jau arteja svente

aš irgi galvoju kiekvienam vakarui įdėti po vieną trumpą pasakėlę thumbup.gif pasakas jau senokai skaitom, tai teks paieškoti trumpų, tokių kur dar neturim smile.gif gal kokių pažintinių, pvz, apie gyvūnus, paukščius, kalėdų senį, nykštukus ir t.t. ax.gif
Atsakyti
user posted image
gaminimo instrukcija
1, 2, 3
user posted image
gaminimo instrukcija
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2010 09 26, 09:57)

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Mano gal kvailas klausimas, jei du vaikuciai,tai ir Kalendorius darote du? O uzduoteles jose skirtingos? Vienas issitrauks prikarpyti snaigiu, o kitas eilerasti mokinsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2010 10 03, 17:14)
Mano gal kvailas klausimas, jei du vaikuciai,tai ir Kalendorius darote du? O uzduoteles jose skirtingos? Vienas issitrauks prikarpyti snaigiu, o kitas eilerasti mokinsis doh.gif

Aš neturiu tokios patirties, bet jaučiu daryčiau vieną kalendorių, o dėčiau dvi skirtingas užduotėles wink.gif Bet čia nuo vaikų priklauso, o gal jiem kartu tą patį veikti būtų įdomiau? tada ir užduotis viena liktų smile.gif
Atsakyti
sveikos, as jau taip pat galvoju apie adventini kalendoriu, pati sugebejimu menisku neturiu, tad tikriausiai istiesiu virvele ir kiekviena diena palikinesiu mergaitei kambaryje po laiskeli, kad paskui ji juos kabintu prie tos virveles, nes jei sudesiu visus 24 laiskelius, gali buti ne kas biggrin.gif o kai kiekv iena diena gaus po mazyti laiskuti ir matys kaip daugeja ju ant virveles, manau, taip pat bus idomu..vienai mergytei 2 metukai, tad tikriausiai abiem reiketu daryti atskirus, ar uztektu vienos virveles g.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 10 11, 02:24)
sveikos, as jau taip pat galvoju apie adventini kalendoriu, pati sugebejimu menisku neturiu, tad tikriausiai istiesiu virvele ir kiekviena diena palikinesiu mergaitei kambaryje po laiskeli, kad paskui ji juos kabintu prie tos virveles, nes jei sudesiu visus 24 laiskelius, gali buti ne kas biggrin.gif o kai kiekv iena diena gaus po mazyti laiskuti ir matys kaip daugeja ju ant virveles, manau, taip pat bus idomu..vienai mergytei 2 metukai, tad tikriausiai abiem reiketu daryti atskirus, ar uztektu vienos virveles g.gif

Gal virvelės ir vienos jei vienam kambaryje būna, o vat su laiškučiais tai nžn g.gif bet tada skirtingų reiktų tai labai jau daug gaunasi... tongue.gif
Atsakyti
O gal kas turite kokiu graziu laiskuciu, galetumete pasidalinti ax.gif Nes man truputi truksta tam fantazijos blush2.gif
Atsakyti
As darau popierinius maiselius ir kabinsiu ant virveles, i vidu desiu po staigmenele ar uzduotele. Kol kas dar tik 7 dienos, nes prisedu prie kalendoriaus tik vakarais kai vaikai suminga smile.gif. Tikiuos spet iki gruodzio 1d smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
daug pavyzdžių advento kalendoriui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2010 10 21, 15:10)
As darau popierinius maiselius ir kabinsiu ant virveles, i vidu desiu po staigmenele ar uzduotele. Kol kas dar tik 7 dienos, nes prisedu prie

bigsmile.gif labai gražu bigsmile.gif gerai, kai žmogus turi daug fantazijos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2010 10 13, 21:18)
O gal kas turite kokiu graziu laiskuciu, galetumete pasidalinti ax.gif Nes man truputi truksta tam fantazijos blush2.gif

Va man irgi būtų įdomu žinoti, ką ten galima parašyti ax.gif Darysiu pirmą kartą, tai kaip ir trūksta minčių, bet jei kas užvestų ant kelio... bigsmile.gif
Atsakyti