foto-advento kalendorius
kt. advento kalendoriai (marthastewart.com)
Nu va kokios ankstyvos. Siom Kaledom pas mus advento kalendorius bus tas pats, kaip ir praejusiais metais, t.y. 24 mazos kojinytes
QUOTE(aquilatel @ 2010 08 01, 11:37)
Nu va kokios ankstyvos. Siom Kaledom pas mus advento kalendorius bus tas pats, kaip ir praejusiais metais, t.y. 24 mazos kojinytes
pas mus ir tikriausiai nors noretusi kazko naujesnio nu dar ziuresim
Taigi iki,advento dar daug laiko,dar sugalvosime ką nors naujesnio..
Šiemet norėtumem,burtis ,labai smagu,tuo labiau,kad
pernai gavome kalėdiniu burtų knygelę
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 16, 11:23)
Taigi iki,advento dar daug laiko,dar sugalvosime ką nors naujesnio..
kaip fainiai jum o is kur gauti siaudu ?
Mes tai iš kaimo parsivešim
QUOTE(medlink @ 2010 09 18, 15:05)
sveikos nu man kaip gražu tie namų darbo kalendoriai tik galvoju ar jau mano 2m8mėn kleckas supras? nes darbo daug...
nu gal nelabai bet gal tau paciai bus labai idomu?
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 09 21, 17:49)
nu gal nelabai bet gal tau paciai bus labai idomu?
dar iki Kalėdų trys mėnesiai, tai ir jis manau protingesnis bus, juolab, kad darželyje irgi pasiruošimas bus... o šiaip man pačiai labai patinka tokie dalykai, tik MB labai skeptiškai, abejingai į viską žiūri, tai kartais prigesina ir mane...
QUOTE(medlink @ 2010 09 23, 15:01)
dar iki Kalėdų trys mėnesiai, tai ir jis manau protingesnis bus, juolab, kad darželyje irgi pasiruošimas bus... o šiaip man pačiai labai patinka tokie dalykai, tik MB labai skeptiškai, abejingai į viską žiūri, tai kartais prigesina ir mane...
pas mane tokia pati situacija. Tik pasakau apie ką nors tokio, iškart: tau to reikia???? O vaikas mažas dar, jis nesupranta! S8nui per kalėdas bus 2m.2mėn.
QUOTE(aciai @ 2010 09 23, 16:03)
pas mane tokia pati situacija. Tik pasakau apie ką nors tokio, iškart: tau to reikia???? O vaikas mažas dar, jis nesupranta! S8nui per kalėdas bus 2m.2mėn.
Jei Jus pati turite noro ir ikvepimo tikrai darykite, pernai mano maziukui per kaledas buvo2 m. as pati buvau padariusi advento kalendoriu, tai jam patiko, kadangi rasdavo staigmenele(gardumyna ar smulkmena zaisliuka)ir dar po pasakele tai skaitydavom vakare, aisku pritrukdavo jam kantrybes isklausyti iki galo bet tikrai verta
Juk ir paciai smagiau , jauciasi kad jau arteja svente