Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Sveikos,mamytės. 4u.gif
Užsikrėčiau Advento kalendoriaus idėja pirmą kartą.Jūsų dėka. thumbup.gif Čia tieeeek grožių prisižiūrėjau,kad per porą dienų pagaminau ir supirkau,surašiau,sudėjau,sumeistravau ir aš savo vaikinukams kažką tokio... blush2.gifuser posted image Čia kelių valandų, bendrai paėmus,darbas...Kol mažasis miegodavo.O pradėjau užvakar... blush2.gif Tai šiandien taip skubėjau viską pabaigti,kol dičkis grįžo iš mokyklos. biggrin.gif Labai patiko.Nesitikėjo. biggrin.gif

Ačiū,mielosios už šaunias idėjas.Jūs tikros SUPERMAMOS. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beje,pirmas maišiukas jau ištuštintas,tai toks "kūdas" liko... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juraciukee: 01 gruodžio 2009 - 19:08
O taip aukštai sukabinta? Pasieks vaikai?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 12 01, 19:11)
O taip aukštai sukabinta? Pasieks vaikai?

biggrin.gif Mažius,jei žemiau būtų,tai nelauktų Kalėdų ir visus maišiukus patikrintų vienu ypu,o didysis ant kėdės lips. ax.gif Šiaip neradau tinkamos vietos koridoriuj daugiau... g.gif Net nebeturėjau laiko ilgesniems apmastymams,kaip,kur geriau...Viską labai staigiai,ekspromtu suruošiau. ax.gif Kitais metais Advento kalendorius bus labiau apgalvotas ir dvasingesnis... blush2.gif
Atsakyti
[quote=mylu-mylu,2009 12 01, 17:46]
Šiemet paprastutis laiškučių kalendorius, su mergyte-žymekliu. Kiekviename vokelyje tos dienos nykštuko laiškas dukrytei. O laiškučiuose pasakojimai kaip nykštukai padeda ruoštis Kalėdų Seneliui, įvairios užduotėlės ir darbeliai smile.gif Šį vakarą, pvz. pasigaminsime didelę popierinę Gerų Darbelių Eglutę ir kas vakarą puošime ją- kiek gerų darbelių padaryta, tiek paveikslėlių galės užklijuoti smile.gif

g.gif Toks 'paprastutis" kalendorius, bet kiek mamytės meilės į jį įdėta. Juk kiek reikėjo laiko, kad kiekvienam vokeliui paruošti po laiškutį-pasakojimą. O kur dar užduotėlės, darbeliai... Na tiesiog fantastiška mamytė. Gal bent akies kampučiu leistumėt žvilgtelti į kurį nors vokelį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 02 gruodžio 2009 - 10:57
Juraciukee,koks puikus kalendorius thumbup.gif ir labai prasmingas wub.gif

As siemet pagaminau toki kalendoriu(nusibezdzionavau nuo vieno is pavyzdziu ax.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 12 02, 10:56)
Toks 'paprastutis" kalendorius, bet kiek mamytės meilės į jį įdėta. Juk kiek reikėjo laiko, kad kiekvienam vokeliui paruošti po laiškutį-pasakojimą. O kur dar užduotėlės, darbeliai... Na tiesiog fantastiška mamytė. Gal bent akies kampučiu leistumėt žvilgtelti į kurį nors vokelį? mirksiukas.gif

Dėkui blush2.gif Na, pvz. penktame vokelyje bus toks laiškutis:

Miela Smiltyte,
Aš esu penktasis nykštukas, Kalėdų Senelio pagalbininkas. Šiandien su kitais nykštukais mes lipdėme sniego senius besmegenius. Gal norėtum pabandyti ir tu? Pažiūrėk pro langą, ar yra sniego? Jeigu taip,apsirenkit striukes ir bėkit į lauką, o jeigu ne-tuomet padarykit sniego senių besmegenių girliandą.

Myliu Tave,
Penktasis nykštukas

o aštuntame štai šitoks smile.gif

Miela Smiltyte,

Aš esu jau aštuntasis nykštukas. Vakar mes tikrai daug dirbome rašydami ir gamindami atvirukus, tad šiandien mes tęsėme savo vakarykštį darbą: vėl čiupome žirkles, klijus, spalvotą popierių ir įvairiausius dažus ir Kalėdų Senelio dirbtuvėje užvirė Kalėdinių atvirukų gamyklėlė. Kalėdų močiutė vaikščiojo susiėmusi galvą-kaip reikės tiek daug atvirukų vėl išsiųsti? Kalėdinis paštas tikrai turės darbo.
Išduosiu paslaptį-šiandien mes gaminome atvirukus-avinėlius. Pabandyk ir Tu, jie labai mieli 

Myliu Tave,
Aštuntasis nykštukas

Papildyta:
juraciukee, rasa32 labai mieli ir šilti darbeliai thumbup.gif o kas viduje, jei ne paslaptis? saldumynai?
Atsakyti
QUOTE(mylu-mylu @ 2009 12 02, 16:16)
Dėkui  blush2.gif Na, pvz. penktame vokelyje bus toks laiškutis:

o aštuntame štai šitoks smile.gif

Kaip puikiai sugalvota wub.gif
Ačiū už idėjas mirksiukas.gif.
Atsakyti
Mylu-mylu,labai graziai sugalvojai wub.gif Reiks ir man tokius kuriais metais padaryt.

O as dedu i kalendoriu kas nakti po saldaini.Perku specialiai visokius nematytus seneliukus,bumbuliukus,kinderius,ko kasdien negauna.O mergaitems is ryto labai smagu rasti smile.gif
Atsakyti
sveikutės,

mes irgi pasirodom savo kalendorių, kurį dariau pasinaudodama mamyčių patirtimi ir idėjomis ax.gif maniškei 3.5 metukų, pirmą dieną buvo tragedija, nes norėjo 'patikrinti" visus maišelius (teko per dieną tris dovanėles atiduot).... blush2.gif paskui susitarėm, kai išaiškinau, kad nykštukai visus maišelius paliks tuščius verysad.gif tada garsiai pasižadėjo nykštukams tik po vieną maišelį tikrinti kasdien ir dabar viskas ok thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie visi gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Asmeniškai man - super idėja. Autoriaus nežinau:
user posted image
Atsakyti
1, 2, 3, 4, 5
Atsakyti