Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

paprastas "ant greičio" adventinis kalendorius sesės mažyliams. dar net nenudžiūvę klijai. "gyvai" geriau atrodo doh.gif ir kažkodėl tamsi nuotrauka.
saldainių nėra. jau ir taip dantys genda doh.gif tiesiog kiekvieną dieną užbrauks.
nekokia iš manęs dailininkė, bet su meile ax.gif
user posted image
Atsakyti
Čia mano krikštasūniui 4u.gif temoje matyta idėja, patiko, tai pabandžiau padaryti g.gif šiek tiek ne taip gavosi kaip norėjau, bet gavosi, kaip gavosi smile.gif smile.gif smile.gif berniukas apsipatenkinęs buvo, tiek maišelių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ugnyte12 @ 2009 11 26, 22:30)
Na štai ir aš padariau tokį advento kalendorių

Labai gražu thumbup.gif turbūt nemažai pastangų pareikalavo smile.gif

QUOTE(Jurginė @ 2009 11 28, 21:37)
paprastas "ant greičio" adventinis kalendorius sesės mažyliams.

nu labai fainai, idėja super ir originalu mirksiukas.gif

QUOTE(mime @ 2009 11 29, 23:26)
Čia mano krikštasūniui

labai jau berniukiškas thumbup.gif man fainas labai biggrin.gif

rodaus aš mūsų advento kalendorių biggrin.gif
user posted image
iš arčiau
user posted image

Vakar degėm pirmąją advento žvakutę, pasipuošėm namus vainiku. Skaitėm apie advento vainiko kilmę, žvakių simboliką ir reikšmę. Prieš miegą vaikai dar klausė Anderseno pasakos "Žvakės" smile.gif Žodžiu žvakinomės biggrin.gif
Šiandien rašysim laišką Kalėdų seneliui bigsmile.gif

Kažkaip maloniai namai jau įgauna Kalėdinę dvasią, malonu buvo nubusti jau kitokiuose namuose smile.gif

Vaikai dar sumigo klausydami muzikinės dėžutės muzikos "Tyli naktis" ir jų miegą saugojo Kalėdų senelis wub.gif nu man taip faina pačiai, negaliu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sakykit tai jau nuo šiandien pildysit kišenėles kalendorių? Mes vakar su dukryte pakabinom,tik nzn nuo kada jau ten dėti saldumynus blush2.gif
Atsakyti
Maniškis siūtas iš senosios MB užuolaidos. Jis bus rišamas raišteliais ant pakabos:
http://lh3.ggpht.com...4ZA...s (1).jpg
http://lh4.ggpht.com...H9k...s (2).JPG
user posted image
Tik nuotraukos didokos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 30 lapkričio 2009 - 15:54
smile.gif sveiki. as irgi jau pabaigiau savo vaikui advento kalendoriu. biggrin.gif gal nelabai grazus pasirodis. bet mano vaikiui patiko- namas su langais.... ax.gif

http://picasaweb.goo...lina.prunskiene
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 11 30, 14:28)
Sakykit tai jau nuo šiandien pildysit kišenėles kalendorių? Mes vakar su dukryte pakabinom,tik nzn nuo kada jau ten dėti saldumynus  blush2.gif

Jeigu adventiniame kalendoriuje 24 dienos, labai lengva paskaičiuoti, jog, norint sulaukti Kalėdų, "vartojimas" prasideda nuo gruodžio 1 d. mirksiukas.gif

Bet jau SM mamyčių kūrybingumas... man trūksta žodžių clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 01 gruodžio 2009 - 08:31
QUOTE(ruci @ 2009 11 30, 15:41)
Maniškis siūtas iš senosios MB užuolaidos. Jis bus rišamas raišteliais ant pakabos:
...

Labai gražu. Aš jau kelerius metus noriu padaryti Advento kalendorių, bet vis kažkaip idėjų nerasdavau. Tai nupirkau iš Thomas Phillips. Bet jau dabar turiu idėjų - per kitą vasarą reiks padaryti. O tai Jums ačiū turiu pasakyti smile.gif . O pas mus jau apsilankė nykštukai, kurie parašė laiškutį, kad jam duos užduotėlių, nes Adventas - tai gerų darbų laikas, tai ruošimasis Kalėdoms. O pirmas darbelis - parašyti laišką Kalėdų Seneliui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 01 gruodžio 2009 - 10:54
QUOTE(argus @ 2009 12 01, 10:52)
Labai gražu. Aš jau kelerius metus noriu padaryti Advento kalendorių, bet vis kažkaip idėjų nerasdavau. Tai nupirkau iš Thomas Phillips. Bet jau dabar turiu idėjų - per kitą vasarą reiks padaryti. O tai Jums ačiū turiu pasakyti smile.gif . O pas mus jau apsilankė nykštukai, kurie parašė laiškutį, kad jam duos užduotėlių, nes Adventas - tai gerų darbų laikas, tai ruošimasis Kalėdoms. O pirmas darbelis - parašyti laišką Kalėdų Seneliui wink.gif

Nu ir mus nykštukas šianakt jau aplankė biggrin.gif Atnešė po šokoladą už gražiai papuoštus namučius ir laiškutį, kuriame vieno bei kito kažko paprašė biggrin.gif .....ir paprašė daryt gerus darbelius...vyresnėlis nykštukui jau idėjo 3 akmenukus, vydurinėlis vieną..........mažėlis šiemet saldainių iš nykštuko negauna blush2.gif ax.gif
Pietu miegot vyresnėlis nubėgo su nykšuko laiškeliu,,,,,nešioja visą dieną kišenėj vis "paskaito" biggrin.gif graži pasaka....
user posted image
Atsakyti
Na šiemet manau kad saldymynų nykštukai neatneš - jie žino koks jautrus žarnynas ir kaip nesveika saldumynai imunitetui wink.gif Bet užtat bus atlikta daug gerų darbelių - padėjimas mamytei papuošti namučius, iškepti sausainius, susitvarkyti namučius, papuošti eglutę ir t.t. Tikras Adventas.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 12 01, 10:52)
O tai Jums ačiū turiu pasakyti smile.gif <{POST_SNAPBACK}>
Jei čia padėka man, tai labai ačiū aciuks.gif O jei visoms, tai vis tiek ačiū aciuks.gif
Beje, aš dabar irgi suruošiu užduotėles ir vakare pakabinsiu kalendorių, nes rytais mums jo pažiūrėti nepavyks - didžioji eina į darželį, tai lauksim vakarų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2009 12 01, 14:34)
Nu ir mus nykštukas šianakt jau aplankė  biggrin.gif <{POST_SNAPBACK}>
thumbup.gif
Atsakyti
Šiemet paprastutis laiškučių kalendorius, su mergyte-žymekliu. Kiekviename vokelyje tos dienos nykštuko laiškas dukrytei. O laiškučiuose pasakojimai kaip nykštukai padeda ruoštis Kalėdų Seneliui, įvairios užduotėlės ir darbeliai smile.gif Šį vakarą, pvz. pasigaminsime didelę popierinę Gerų Darbelių Eglutę ir kas vakarą puošime ją- kiek gerų darbelių padaryta, tiek paveikslėlių galės užklijuoti smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti