mes dar maži kalendoriui,bet kitiems metams tikrai tokį pasidarysiu
Sveikos gal galit pasakyti kur yra pirkti medziaginiu kalendoriu, kojnyciu ar kokiu su kisenelemis? nes as tik popierinius su sokoladukais randu
QUOTE(ELEGANCE @ 2009 11 24, 21:00)
Sveikos gal galit pasakyti kur yra pirkti medziaginiu kalendoriu, kojnyciu ar kokiu su kisenelemis? nes as tik popierinius su sokoladukais randu
Aš mačiau Dorado,bet kaina man atrodo didoka bus
Šiaip metais nusprendžiau pasidaryt pati sau advento kalendorių , tai paėmiau 24 maišelius, į juos įdėjau po Bruno Ferrero pasakojimą (iš interneto kopijavau ir spausdinau net neskaičius). Į maišelį taip pat įdėjau po saldainį (na kaip be saldumynų ). Tuos visus 24 maišelius sudėjau į kitą, didesnį, maišelį. Taigi, pagal idėja kiekvieną dieną trauksiu sau po vieną maišiuką ir lauksiu Kalėdų!
Yra Thom Philipse pirkti
Na stai ir musu kalendorius
nelabai graziai jis ten dera nes pas mus vis remintai, o cia arciau
Medziaginius teko matyti Rimi, Jyske
QUOTE(Genda @ 2009 11 24, 21:09)
Yra Thom Philipse pirkti
Na stai ir musu kalendorius[img]
nelabai graziai jis ten dera nes pas mus vis remintai, o cia arciau [img]
Na stai ir musu kalendorius[img]
nelabai graziai jis ten dera nes pas mus vis remintai, o cia arciau [img]
man tai labai grazus
pati darei?
Pasirodau mano su mama darytą kalendorių,nėra tobulas,bet darytas su meile mano dukrytei,kai kabinsiu reiks daugiau patampyt,dabar toks tysalas.
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 24, 22:21)
Medziaginius teko matyti Rimi, Jyske
Aciu uz atsakymus, vaziuosiu ieskoti
Koks bebutu darbas, jei jis atliktas su meile- NUOSTABU! As neturiu siuvimo masinos, bet paziurejus i Jusu darbelius, norisi imt ir rankomis siut
super kalendoriai aš jau tokį turiu dabar žadu supirkti smulkmenėliu nir įdėsiu jas ten