Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

As jau isandien sladainiu prisipirkau i savo advento kalendoriu, dabar belieka sugalvoti kur ji pakabinti. Kur jus kabinsit? Noreciau vaiku kambary, bet nei vieno vinuko nera, o specialiai tam grezti nesinori ax.gif
Atsakyti
Kadangi neturiu laiko pati meistrauti, tai advento kalendorių nupirkau. Bet žiūriu, kad jų dviejų reikės. Vieną "sunaudosim" lapkritį, o gruodžiui pirksim kitą. lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai keli meta izadejau pati padaryt, o siemet uzsispyriau ir jau beveik padariau Advento kalendoriu panoms savo ax.gif
Vakar dabaiginejau - bet iki galo nepavyko, manau siandien vakare "damushiu" ash ji ir galesiu pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Vat beveik pabaigiau - liko tik maiselius sunumeruoti (nusipirkau vakar tekstilini piestuka) ir pakaliuka iverus sniureli pakabinimui priristi smile.gif
user posted image
Atsakyti
http://public.fotki.com/saide/saide/
o cia musu kalendorius, paprastas, gal ne toks grazus kaip kitu cia parodyti bet paciu darytas uztat mums labai mielas
Atsakyti

QUOTE(saide @ 2009 11 18, 12:09)
http://public.fotki.com/saide/saide/
o cia musu kalendorius, paprastas, gal ne toks grazus kaip kitu cia parodyti bet paciu darytas uztat mums labai mielas

Tai kad gražus mirksiukas.gif mes su mano mama darėm kartu,iš raudonų siūlų nunėrėm tris rutulius,bus senis besmegenis,ant jo kišenelių pridėsim ir dar skaičiukus padarysim,šį savaitgalį kai nuvažiuosiu pabaigsim,tada galėsiu parodyti kas išėjo bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi planuojam daryt kalendoriu, su popieriniais maiseliais, buvo kazkur nuoroda ideta, bet iskilo man sunkumas del uzduoteliu, kokias galima parasyt 8 metu berniukui, gal kas turi ideju ir pagelbetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2009 11 18, 13:55)
mes irgi planuojam daryt kalendoriu, su popieriniais maiseliais, buvo kazkur nuoroda ideta, bet iskilo man sunkumas del uzduoteliu, kokias galima parasyt 8 metu berniukui, gal kas turi ideju ir pagelbetu blush2.gif

biggrin.gif 1- sytvarkik kambari
2-pamaitink kate
3- ismok elerasti Seniui ir t.p....

g.gif o gal i darzeli pagamint ,tik ka idet,gal irge uzduocius g.gif
Atsakyti
O cia musu kalendorius is kojinyciu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 18, 18:16)

Vat koks paprastas ir mielas wub.gif o is ko skaiciukus prie tokio tvirtinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 19 lapkričio 2009 - 00:46
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 18, 18:16)

Labai grazu,ir labai siltai atrodo biggrin.gif jau tikrai tikros kaledos artinasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 19 lapkričio 2009 - 00:51
Tikriausiai apseisim be skaiciuku, nes nezinau kur juos tvirtint ax.gif Bandziau ismegzti, bet ant tokiu mazu kojinyciu neisejo man blush2.gif Kojinytes mezgiau su kilputem, tai paskui jas ant eglutes uzkabinsim ax.gif
Atsakyti