Ačiū už idėjos palaikymą
Tai mūsų kalendorius atvirkščiai nei kitų pradžioj bus tuščias, o iki kaledų prisipildys.. gerais darbais...tai va ką sukūriau
Toks bus gruodžio 1
toks kūčių vakarą
Va
O sakykit kur Jus juos tvirtinat ? Kazkaip nesinori specialiai sienoj skyles grezt
Kaip jūs tokias gražias eglutes dideles iškerpat?Aš nė mažos nemoku lygiai nupiešt O man reikia 2 didelių.Darysiu 2 vienodus Advento kalendorius (skirtingų nedarysiu,nes dar susimuš vaikiai kuris kuriam...).Pagrindas bus greičiausiai eglutė iš sintepono iškirpta.O kišenėles irgi jaučiu iš sintepono darysiu...tik neįsivaizduoju kaip tą eglutę žalią padaryt,arba kišenėles spalvotas,nes apvėlinėt vilna labai tingiu,nes daug darbo,o dažyt sintepono dažais jaučiu neįmanoma...
Žmona labai gražu o kas ten per piešinukai ant maišelių ?šį savaitgalį su mama kažką bandysim daryti dukrytei
QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 11 06, 13:12)
Žmona labai gražu o kas ten per piešinukai ant maišelių ?šį savaitgalį su mama kažką bandysim daryti dukrytei
ant mašeliu dekupazo budu paveiksliukai uzdeti dekupazas ant audinio
Gal kas matėte filmą 'Milijonas šventinių lempučių' ir pamente koks ten kalendorius buvo? Tai vat, šiais metais tokį pasigaminti noriu. Medinį, atsidarinėjantį, kur viduje būtų ne dovanėle, o piešinukas, ką tą dieną padaryti, pvz.: pakabinti vainiką, pastatyti eglutę ir pan.
QUOTE(Žmona @ 2009 11 06, 13:43)
Labai grazus kalendorius
pas mane dar daromas kalendorius, tai keleta maiseliu sutampa su jusiskiais, pauksciukai ir seneliukai,kur ant zaisliuku ir debeseliu
Norejau paklausti is ko padaryti skaiciukai,irgi dekupazas ar taip kas
Manau visai nieko idėja tiktų advento kalendoriui ;]]
http://www.youtube.c...h?v=lhDTW2aaal4
pridarai daug tokių ir gali kažkur ant sienos pakabinti visus
http://www.youtube.c...h?v=lhDTW2aaal4
pridarai daug tokių ir gali kažkur ant sienos pakabinti visus
QUOTE(Alexia @ 2009 11 05, 15:33)
O sakykit kur Jus juos tvirtinat ? Kazkaip nesinori specialiai sienoj skyles grezt
As irgi apie tai galvojau. Sumaniau nuimti koki nors paveiksla ar kita pakabinta daikta, ir panaudoti jo vini. Po Kaledu vel uzdesiu...
Gal kam pravers, "kilnojamų" švenčių datos