Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Gal kas matet Lietuvoje Lego advento kalendoriu pirkti? As neradau. Turbut reikia siustis...
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2009 10 23, 10:38)
Gal kas matet Lietuvoje Lego advento kalendoriu pirkti? As neradau. Turbut reikia siustis...

o kur jus cia matete lego kalendoriu ax.gif
Atsakyti
user posted image
turi omenyje šitą?
Atsakyti
Galima parsisiųsti 4u.gif
http://www.mytoys.de...ductsPerPage=20
(as siunčiuosi per astulkiną mirksiukas.gif )
Atsakyti
Kada Jus kabinsite Kalendoriu? Ar lapkricio 29 (kad butu 4 sekmadieniai iki Kaledu) ar per sv. Andrieju, ar gruodzio 1 ?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Siunu kalendoriu, pasiuvau eglute maišelius beliko viską sukrauti į vietą, bet gi man iškilęs klausimėlis dėl tų dovane;ių dėjimų ir t.t..t. man kažkaip čia rodos per daug dovanėlių gaunas rolleyes.gif juk dovanas kalėdų senelis atneš per kalėdas rolleyes.gif
Tai aš tai sugalvojau taip, kad nuo gruodžio 1, kasdien vaikai padarytų po gerą darbelį, patys sugalvotų ar mes jiems patarsim, maži gi dar..tada į maišelį idėtų po kažkokį savo ženklą (burbuliuką ar akmenuka), kad geras darbas buvo padarytas, tėveliai matė bigsmile.gif , kitą rytą už padarytus darbus sekančios dienos maišelyje t.y. 2 dienos rastų kiekvienam po saldainį, kaip gerų darbų įvertinimą bigsmile.gif ir taip iki menesio galo, neva nukštukai stebi ir neša saldainius...kaip jums atrodo??

Savo kurinį parodysiu kai baigsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 09 01, 21:49)
Savo šeimai daryčiau advento kalendorių su išliekamaja verte. kad jis būtų šeimos tradicija, reklivija smile.gif gal kam neįdomu kasmet matyti tokį patį, bet... kiekvieno teisė rinktis smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš ir siūnu tokį kuri galvoju kabint kasmet smile.gif
Atsakyti
Su uzduotelem labai gera mintis, bet mano dukryte per maza, tai as desiu mazus saldainiukus. o gal dar ka nors sugalvosiu... Musu advento kalendorius bus is kojinyciu, jau turiu numezgusi 24 ir kabinsiu jas gruodzio pirma diena.
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2009 11 04, 16:54)
Sveikutės  4u.gif

Siunu kalendoriu, pasiuvau eglute maišelius beliko viską sukrauti į vietą, bet gi man iškilęs klausimėlis dėl tų dovane;ių dėjimų ir t.t..t. man kažkaip čia rodos per daug dovanėlių gaunas  rolleyes.gif juk dovanas kalėdų senelis atneš per kalėdas  rolleyes.gif
Tai aš tai sugalvojau taip, kad nuo gruodžio 1, kasdien vaikai padarytų  po gerą darbelį, patys sugalvotų ar mes jiems patarsim, maži gi dar..tada į maišelį idėtų po kažkokį savo ženklą (burbuliuką ar akmenuka), kad geras darbas buvo padarytas, tėveliai matė  bigsmile.gif , kitą rytą už padarytus darbus sekančios dienos maišelyje t.y. 2 dienos rastų kiekvienam po saldainį, kaip gerų darbų įvertinimą  bigsmile.gif ir taip iki menesio galo, neva nukštukai stebi ir neša saldainius...kaip jums atrodo??

Savo kurinį parodysiu kai baigsiu  smile.gif

Na čia tai super idėja drinks_cheers.gif
Aš planuoju daryti taip: apdekoruoti degtukų dėžutes, sudėti kažkokias dovanėles ir sumesti į stiklinį indą.
Arba galbūt taip pat siųsiu. Paimsiu eglutės formos medžiagą ir prisiųsiu kišenėles į kurias pridėsiu staigmenėlių ;]
Vis dar mąstau kuris čia geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2009 10 23, 12:38)

Man atrodo LT ju nera, as pati jau ir pernai jo ieskojau (tik as is playmobil mergaitisko ieskojau ir kito su zvereliais, bet cia neradau), reikia siusti is uzsienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2009 11 04, 15:54)
Sveikutės  4u.gif

Siunu kalendoriu, pasiuvau eglute maišelius beliko viską sukrauti į vietą, bet gi man iškilęs klausimėlis dėl tų dovane;ių dėjimų ir t.t..t. man kažkaip čia rodos per daug dovanėlių gaunas  rolleyes.gif juk dovanas kalėdų senelis atneš per kalėdas  rolleyes.gif
Tai aš tai sugalvojau taip, kad nuo gruodžio 1, kasdien vaikai padarytų  po gerą darbelį, patys sugalvotų ar mes jiems patarsim, maži gi dar..tada į maišelį idėtų po kažkokį savo ženklą (burbuliuką ar akmenuka), kad geras darbas buvo padarytas, tėveliai matė  bigsmile.gif , kitą rytą už padarytus darbus sekančios dienos maišelyje t.y. 2 dienos rastų kiekvienam po saldainį, kaip gerų darbų įvertinimą  bigsmile.gif ir taip iki menesio galo, neva nukštukai stebi ir neša saldainius...kaip jums atrodo??

Savo kurinį parodysiu kai baigsiu  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(aquilatel @ 2009 11 04, 19:24)
Su uzduotelem labai gera mintis, bet mano dukryte per maza, tai as desiu mazus saldainiukus. o gal dar ka nors sugalvosiu... Musu advento kalendorius bus is kojinyciu, jau turiu numezgusi 24 ir kabinsiu jas gruodzio pirma diena.

aš manau, kad užduotėlės gali būti ne tik vaikams, t.y. jos gali būti tokios, kad vaikas kartu dalyvautų- pvz eglutės puošimas, namų puošimas (pvz kokias snaiges karpyti ir ant lango kabinti), kalėdinių sausainių kepimas, laiško Kalėdų seneliui rašymas ir pan. Aišku, kasdien gal nesigaus tokie darbeliai, bet bent keletą tikrai galima įtraukti, tuomet ir tos Kalėdos vaikui kitokios ax.gif
Atsakyti
siandien skaitydama tema radau angeliuku sabloniukus su skaiciukais.Juos atspausdinus galima butu spalvinti ir pazymeti datas adventinio kalendoriaus.Ir pakibo kompiuteri teko perkrauti...o dabar niekaip nerandu tu angeliuku.... verysad.gif gal kas nors turite savo kompiueri ir galetute ikelti dar karteli...aciu labai 4u.gif
Atsakyti