Mūsiškis kalendorius,kurį tik baigiau
QUOTE(feneke @ 2009 10 07, 11:44)
Mūsiškis kalendorius,kurį tik baigiau
Labai gražus advento kalendorius. O jis kokią nors dar funkciją be puošimo atlieka? T.y., po žvaigždutėmis kas nors yra? Ar pan.?
QUOTE(ruci @ 2009 10 07, 13:26)
Labai gražus advento kalendorius. O jis kokią nors dar funkciją be puošimo atlieka? T.y., po žvaigždutėmis kas nors yra? Ar pan.?
Žvaigždutėmis keliaus maža raudona širdutė,kuri Kalėdų rytą pasieks angelėlį.O smulkmenėlės,palinkėjimai slėpsis po eglute
QUOTE(mylu-mylu @ 2009 10 07, 15:25)
Feneke, gerą mintį davei kaip tik turiu nemžai žalios vilnos, reiks raitotis rankoves
Aš ir mąsčiau ką iš likučių padaryt ir štai rezultatas
Šis labai patiko:
Papildyta:
Mm kiek daug gražių idėjų ir man jau reikia galvotis, kokį čia kalendorių pradėt darytis Turiu jau kelias idėjas
Dar vienas paprastas:
gal kuri turit kokiu ideju pasiulyt ka butu galima parasyt vyrui kokias uzduoteles det i ta advento kalendoriu, nes mes gyvenam dviese vaiku neturim tai kalendoriu gaminsim per puse, 12 dienu jis sugalvos uzduotis 12 dienu as sugalvosiu.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 10 13, 23:14)
gal kuri turit kokiu ideju pasiulyt ka butu galima parasyt vyrui kokias uzduoteles det i ta advento kalendoriu, nes mes gyvenam dviese vaiku neturim tai kalendoriu gaminsim per puse, 12 dienu jis sugalvos uzduotis 12 dienu as sugalvosiu.
oi, tai labai paprasta As pernai tokias uzduoteles saviskiui dariau Paprastos tos uzduoteles buvo, mielos. Pvz., nusivesti suzadetine i kina, padaryti pedu masaza, visa diena sakyti komplimentus, visa diena sypsotis, isvirti skaniausios pasaulyje kavos (jis tai taaaip gera daro ir t.t. Be galo daug tu uzduoteliu galima prigalvot!
sveikutes as pas jus su klausimu gal kas galit patarti su uzduotelemis vaikams? neisivaizduoju ka cia jiems sugalvojus,plius tai pirmas bus mano daromas advento kalendorius
QUOTE(*irma* @ 2009 10 21, 21:54)
gal kas galit patarti su uzduotelemis vaikams?
pradžiai perversk šią temą, rasi idėjųkito forumo Adventinio kalendoriaus tema, 24 darbai iki Kalėdų, Šventinės idėjos, užduotys, žaidimai,