Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius

Tiek grožybių, kad vėl pradedu laukti kitų metų šv. Kalėdų wub.gif
Pagaminau ir aš kalendorių. galvojau apie vienokį, padariau kitokį.

KALĖDINIAI NAMAI
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 12 02, 11:44)
drinks_cheers.gif  ištikruju ir su vaiku pabūni, tarkim vakar buvo užduotėlė parašyti kalėdu seneliui noru sarašą  biggrin.gif  koks vaikas buvo laimingas  thumbup.gif
Papildyta:
beje aš irgi turiu ir ta šokoladini bet vaikui visai neidomus jam  schmoll.gif  vakar net nežiūrėjo

va va, mes irgi vakar rašėm laišką kalėdų seniui bigsmile.gif sūnus savo rankytėm rašė wub.gif šiandien užduotėlė buvo jį išsiūsti - pats pirko ženklą, pats klijavo ir metė dėžėn, dar papozavo kaip prezidentas per rinkimus lotuliukas.gif
ir pareiškė norą išmokti mintinai eilėraštį, kurį skaitėm iš kalendoriaus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 02 gruodžio 2008 - 18:01
Gražu smile.gif. Aš irgi savo parodysiu. Jau treti meteliai jis tarnauja, sūnus labai laukia savo siurpriziukų kiekvieną dieną wub.gif -

user posted image
Atsakyti
Sūnaus klasėje irgi yra nuosavas advento kalendorius. Vaikai paveiksliukų su skaičiais nupiešė, mokytoja užduotėlių, pasakojimų apie adventą, Kūčias, Kalėdas paruošė, o tėvai įvairiausių smulkmenėlių (saldainių, riešutų, mandarinų, lipdukų, atvirukų ir t.t.) nupirko ir supakavo. Dabar vaikai vis kitos dienos laukia biggrin.gif

Manau, kad ir darželyje panašiai suorganizuot galima.

Čia mintis kitiems metams g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 12 03, 03:39)
wub.gif  niu koks gražus o čia pirkai ar mezgei  blush2.gif

Kojinytes pirkau, o skaičiukus tai jau pati surašiau. Galima, žinoma, ir kojinytes pačiai pasidaryt (pasiūt ar numegzt), tik daugiau darbo būtų smile.gif.

Šiemet nupirkau dėlionę (puzlį) iš 100 detalių - tokį nelabai tradicinį, kur tarsi keičiasi paveiksliukai, ir įdėjau po keturis gabaliukus į kiekvieną kojinytę. Dar nupirkau nedidelį LEGO rinkinuką (berods 75 gabaliukai) ir randa kojinytėse po keletą gabaliukų, gavo instrukcijas ir kiekvieną dieną stato traukinuką (ten tas rinkinukas traukinukai). Mano sūnus labai mėgsta akmenukus visokius, todėl aš jam nupirkau gražių nedidelių akmenukų ir kai kuriose kojinytėse bus po akmenuką su aprašymu, kokios to akmenuko savybės smile.gif. Na, ir šokoladinis rutuliukas kiekvienoj kojinytėj. Ir dar užrašiau po kokią nors gražią mintį ir į kiekvieną įdėjau, pvz. "Mamytė mane myli" arba "Aš gerbiu save ir kitus" smile.gif. Jam labai patinka tas kalendorius smile.gif.
Atsakyti
Sveikutes,

na stai ir mano kalendorius smile.gif

URL=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=11e01481e3ec9040&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_fob6yn47&zw]My Webpage[/URL]

Pirma karta dariau, nors norejau viska pati pasidaryt, bet laiko pritruko smile.gif vaikuciai dar mazi, vyresneliui 2,4 metu.
Dejau jam visokius iskirptus dalykelius ir turejo nuspalvinti, bet nepatinka manishkiui biggrin.gif
Tai galvoju, ka cia tokio amziaus vaikui galima sugalvoti g.gif siaip idomi mintis buvo su delione, reiks pabandyt smile.gif
Gal kas dar kokiu minciu pamestumet ? smile.gif
Papildyta:
http://mail.google.c...w...fob6yn47

gal dabar galesit pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 12 04, 13:57)
Paspaudus ta nuorodele, iskart prisijungiu prie savo pasto dezes, gal patapinkit per cia
smile.gif

IMECIAU I JUSU NURODYTA PSL, BET NZN KAIP CIA JI PARODYTI DABAR l:)
Papildyta:
QUOTE(Vitalijaa @ 2008 12 04, 14:02)
IMECIAU I JUSU NURODYTA PSL, BET NZN KAIP CIA JI PARODYTI DABAR l:)

http://s48.radikal.r...499a0240e44.jpg

na gal dabar bus matyt smile.gif
Atsakyti
Na va čia manasis kurinys - iš to ką turėjau namuose po ranka biggrin.gif Jau veikia - kas rytą didžioji randa kokių nors gėrybių: tai saldainiuką, tai kramtoškę; reikės savaitgaliui ir užduočių įmest, kad turėtų ką veikt cool.gif

user posted image
Atsakyti
Dėkui dėkui blush2.gif

Ai, su tom užduotėlėm - maniškei gi 3,8 m, tai ji visa asmenybė biggrin.gif nelabai pakreipsi ir nelabai per daug priversi ką daryt. Nebent viską kartu. Tai pagrinde bus snaigių karpymas, kambario puošimas ar žiemos pasveikinimų piešimai (ir tai, spėju, sugalvos geriau nupiešti vorą lotuliukas.gif ). Bet kaip ji juokingai spaudydama patikrina kiekvieną dieną kiekvieną kišenę - gal netyčia nykštukas ką nors sumaišė ir dar vienoj ką nors paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip įdomu tokius skirtingus kalendorius apžiūrinėti thumbup.gif

O čia mano darytas pernykštis - užduotėlių:

user posted image

user posted image

Ir šių metų - saldumynų ir smulkmenėlių :

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau: čia

Atsakyti
vau...nu Loretoida...super mieli ir grazus darbeliai

Na parodysiu ir as savo...krikstasuniui dariau...su saldainiais, gumomis, uzduotelemis ir t.t.

user posted image
Atsakyti
Viskas nuostabiai gražu, taip šilta miela ir jauku wub.gif wub.gif wub.gif
žinoma, kur mamytės profesionalės, tai net žodžių trūksta apsakyti...
aš, deja, nesu iš tų kūrybingųjų blush2.gif ir tik dėka jūsų, savo berniukams šiemet gaminau Advento kalendorių (tiesiog spalvoti vokeliai, ant virvelės prisegti mediniais segtukais užduotėlės, priziukai), bet manau geriausias įvertinimas yra vaikai - pirmąkart iš savo vyresnėlio išgirdau: kai aš užaugsiu ir jei turėsiu žmoną ir vaikų, jiems būtinai padarysiu tokį patį kalendorių wub.gif
Visoms šeimynėlėms gražaus ir prasmingo laukimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti