Sveiki, mamukai,
Artėja šventės ir sugalvojau, kad norėčiau papuošti namus ir tuo pačiu pradžiuginti savo dukrytę Advento kalendoriumi. Gal esate kuri dariusi ir galėtumėte pasidalyti idėjomis?
taip, kad kas dieną ji rastų po staigmenėlę..
Interactive Advent Calendar
Papildyta:
Radau keletą darbelių.
Kalendorius su kišenėlėmis į kurias galima įdėti po dovanėlę.
Šiame kalendoriuje dienas žymi snaigė įdedami į kišenėlę, kurioje paslpėpta maža dovanėlė.
Papildyta:
Radau keletą darbelių.
Kalendorius su kišenėlėmis į kurias galima įdėti po dovanėlę.
Šiame kalendoriuje dienas žymi snaigė įdedami į kišenėlę, kurioje paslpėpta maža dovanėlė.
aš kažkada buvau užsidegusi daryti advento kalendorių, bet dabar manau, kad paprasčiau nusipirkti - nemoku aš tų rankdarbių
Esu ir as padarius advento kalendoriu. Kazka panasaus, kaip jau parodyta paveiksliuke virsuje (nenoriu traukt is spintos, nes padarysiu vaikams siurpriza). O kas nemegsta siuvinet, sakyc galima gal ir priklijuot kazka. Juk yra visokiausiu lopineliu. Galima butu juos pritaikyt.
Mes su vokais pernai žaidėm. Nusiperki tiek kiek dienų yra vokų ir parašai dienos užduotį. Pvz Džiaugsmingai sutvarkyt savo kambarį. Saldumynai dovanos man neimponuoja. Adventas man asocijuojasi su Kalėdų laukimu,susikaupimu.Mes šiemet pirksim advento keturias žvakes Dovanytes gaus per Kalėdas. Yra sunkiau , bet labai gera išlaukti. Juk ne viską gyvenime gali gaut iš karto. O išlaukimas dar fainesnis jai gali pvz sutaupyti ir kitą gali padaryt laimingesniu. Kuris to nesitiki.
Musu advento kalendoriai saldus
Mes ir turim ranku darbo kalendoriu,tai i kisenyte po saldaini dedam.
Kai kuriais metais paivairinimui perkam
Papildyta:
Manau sita nera taip sunku pasigaminti,su segtukas ir graziai atrodo
Mes ir turim ranku darbo kalendoriu,tai i kisenyte po saldaini dedam.
Kai kuriais metais paivairinimui perkam
Papildyta:
Manau sita nera taip sunku pasigaminti,su segtukas ir graziai atrodo
O sitas advento kalendorius patiktu musu mazosiom panelem
Kadangi maniske jau klasuineja kada ateis Kaledos ir atnes jai dovanu , tai gal reiktu ir man pazaist paskaiciuot, gal jau suvoks ka nors. Tik pasakykit man neismanelei nuo kada ji reikia pakabint, ar nuo lapkricio 1 ?
Nuo gruodžio 1osios
Nu va, padariau, paskui gal foto imesiu Buvau prikurus visokiu eilerastuku, palinkejimu i kiekviena voka, bet pagalvojau, kad dar per maza. Uzteks saldainiuku
Mes tai tokius nupirkom dukrytem mazai
didelei
didelei
QUOTE(addicted @ 2007 10 28, 13:16)
O sitas advento kalendorius patiktu musu mazosiom panelem
QUOTE(renax @ 2007 10 31, 09:33)
Mes tai tokius nupirkom dukrytem mazai
O sitie kalendoriai be sokolado? Man labai reikia, kad butu zaisliukai, kur galeciau nupirkti (vyresne alergiska, tai niekas kitas netinka )?