Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Bandziau daryti gelytes sakute tam baltam megstukui pagal Linjaus pasiulyta buda, bet nelabai dailiai gavosi. Bandziau ir sunerti, ir susiuti. Be to dariau is storesniu siulu, tokie Linate vadinasi, gariuniniai. Gal is plonytes moheros ir graziau butu? g.gif Tai kai man nepasiseke, suabejojau, ar verta tiek vargti. schmoll.gif Gal kai pamatysiu Jusu darbus, vel uzsinoresiu. bigsmile.gif

O pagal Edinkos pasiulyta metoda noreciau vasarai toki kostiumeli ar suknute pasidaryti:
user posted image
Tik jauciu, darbas ilgas ir labai kruopstumo reikalaujantis laukia... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2007 11 08, 18:46)
...noreciau vasarai toki kostiumeli ar suknute pasidaryti:

Labai žavus komplektukas wub.gif
Atsakyti
o kaip ta popieriuka iš vidurio po to išimti? unsure.gif as tokia tondra, nieko nemoku, gal galėtum man žingsį po žingsnio parodyti? blush2.gif
Atsakyti
Reikia mezgėjėlių patarimo.
Mezgu šį megztinį iš vilnonių siūlų.

megztinis

Kaip siūlytumėt numegzti viršutinę gulsčiają dalį? g.gif Pati turiu dvi versijas:
1. Megzti viską ištisai - pradėti nuo vienos rankovės galo, baigti kitu. Tačiau tuomet vienos rankovės akys žiūrės žemyn.
2. Megzti abi rankoves atskirai ir nugaroje susiūti.

Ką patartumėt jūs? Gal esate susidūrę su panašiu atveju?
Atsakyti
[quote=grete,2007 11 08, 20:05]

Kaip siūlytumėt numegzti viršutinę gulsčiają dalį?

As manau, kad galima ir paprastesniuoju-pirmuoju budu bandyt (siules nebus). Rastas labai paprastas, tkrai nesimatys, kad vienos rankoves akys zemyn "ziuri"... Sekmes!
Atsakyti
Grete,
pritarčiau tavo antrajam variantui - tik nebūtinai susiūti nugaroje - gali tiesiog surinkdama akis sujungti (ui, kaip čia aiškiau - neužbaigti rankovių paskutinės eilutės nuleidžiant akis, o palikti ant pagalbinio virbalo, tada sudėjus vieną prieš kitą nebaigtas rankoves siūti po akelę pagal raštą...) smile.gif
Oi, nežinau, ar suprasi, gal kas aiškiau moka parašyt, o man parodyt legviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2007 11 08, 20:05)

megztinis

Kaip siūlytumėt numegzti viršutinę gulsčiają dalį?  g.gif  Pati turiu dvi versijas:
1. Megzti viską ištisai - pradėti nuo vienos rankovės galo, baigti kitu. Tačiau tuomet vienos rankovės akys žiūrės žemyn.

aš ką tik baigiau dukrai šį megztuką. mezgiau pirmuoju variantu - super gavosi, jokių siūlių. Ir nesimato į kurią pusę tos akelės žiūri thumbup.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2007 11 08, 21:05)

megztinis

Kaip siūlytumėt numegzti viršutinę gulsčiają dalį?  g.gif  Pati turiu dvi versijas:

Labai fainas pasirinkimas - įdomus megztukas. Aš visgi daryčiau 2 būdu - mėgstu simetriją ax.gif Be to, jei numegztum ir paaiškėtų, kad netinkamo ilgio tas apėjimas apie kaklą ar negražiai gula - tektų ardyt visą rankovę, o 2 būdu tik damegzt arba nuardyt reiktų smile.gif Ar turi tikslią schemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 09 lapkričio 2007 - 08:43
QUOTE(Rife @ 2007 11 08, 14:13)
O kam pabandymui šakutę pirkti, galima  į ilgą trintuką įsmeigti du virbalus.

galima mirksiukas.gif

QUOTE(puupsikas @ 2007 11 08, 18:41)
o kaip ta popieriuka iš vidurio po to išimti?  unsure.gif  as tokia tondra, nieko nemoku, gal galėtum man žingsį po žingsnio parodyti?  blush2.gif

nesu to dariusi, bet man atrodo, kad siūlus vynioji tik ant to popieriuko žiedlapių - jei galima taip pasakyti ax.gif na ant popierinių spigliukų kurie atsikišę, o jei rimtai tai kaip čia viskas daroma g.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 08, 09:54)

Sveikos merginos 4u.gif . Kaip manot, kokia galėtų būti šio grožio siūlų išeiga ?
Atrodo užsikabinau biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2007 11 08, 21:05)

megztinis

Aš taip pat patarčiau rinktis antrą variantą. kaip jau Virbalai minėjo - galėsi surinkti akis pagal raštą. Ir jokios siūlės nebus ir abi rankovės vienodos bus - atrodys kaip vientisai megztos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 11 09, 10:13)
Aš taip pat patarčiau rinktis antrą variantą. kaip jau Virbalai minėjo - galėsi surinkti akis pagal raštą. Ir jokios siūlės nebus ir abi rankovės vienodos bus - atrodys kaip vientisai megztos  mirksiukas.gif

Megzk aišku, kaip Tau pačiai patogiau. Aš mezgiau vieną detalę iškart ir viskas gavosi labai gražiai , jokių surinkinėjimų ir vargo - ties kaklu išskiri į dvi dalis ir mezgi nugaros dalį tiek kiek reikia nugarai, o priekinę daug ilgesnę , pati pamatuosi kiek reikia apsukimui apie kaklą. O paskui sujungi abi dalis ir mezgi antrą rankovę, bet tik ne pridėdinėdama akis , o jas nuleisdama. Paskui gali apvaliai surinkti akis ir numegzti nugarą ir priekį žemyn vientisai arba atskiras dalis prisiūti prie viršutiniosios. Šiaip megztukas natūroj dar gražiau atrodo nei nuotraukoje. Mano dukrelė labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti