QUOTE(daivaja @ 2007 11 06, 10:08)
Suzavejo mane sitas megztukelis, tik va neaisku, ar detale, kuri eina per krutine (gulscioji pyne)-- susiuvama nugaroje?
Galima susiūt taip, kad beveik nesimato siūlės, žinoma jei raštas idealiai sueina
QUOTE(Pookelis @ 2007 11 06, 12:23)
Be reikalo pyksti, manau. Kas yra paprastesnis dalykas? Šalikas? O kaip kažko išmokti, jei nebandysi?
Visiškai nepykstu
Bet kai nuolat seku visas rankdarbių temas, tai pasirodė lyg ir daugoka tokių prašymų išaiškint viską nuo pradžios iki galo ir gana sudėtingų mezginių. Tiesiog abejoju (bent jau aš tikrai nesiimčiau
) ar kas imsis tai aiškinti ir dar jei mergina rašo, kad niekad nemezgus. Mezgime patirtis ir įgūdžiai ateina "su laiku", o ne po pirmo mezginio. Dažniausiai čia visos aiškinasi tik dėl sudėtingesnių detalių ar kokių kitų neaiškumų.
Manau nieko nėra geriau turėt panosėj mezgimo knygą, na dabar aišku viską galima rast internete, bet aš pati vistiek viską atsispausdinu, kažkaip nesidirba žiūrint į monitorių
...ir nebūtinai nesudėtingas mezginys turi būti šalikas...gal tai skraistė, gal megztukas...
Tikrai prašau nesupykti už išsakytas mintis, nes aš jokio pykčio nejaučiu niekam, kas nori ir bando kažką daryt, klausinėja
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 08, 09:54)
o gal kas žinote kaip šita dalyką numegzti? anksesnėse temose buvo, nt as nesupratau, gal kas paaiškinti galėtu?
Aha...vieną variantą jau parodė - šakute, o aš ruošiuos (ir niekaip neprisiruošiu) pabandyt šitaip