Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Linjus @ 2007 11 05, 14:04)
skraistė - man labai patiko raštas - paprastas bet dailus labai  ax.gif
user posted image
user posted image

Super skraiste wub.gif
nu bet as tokia mezgeja, kad neikandu to rasto g.gif niekaip nesuprantu kaip vel is naujo ismegzti tas penkias akis, kurias sumezgu i viena g.gif Niekaip nedasyla doh.gif
Gal kas paprotins mane bigsmile.gif
Atsakyti
gal iš naujo užsidedi ir mezgi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 05, 19:52)
gal iš naujo užsidedi ir mezgi?  unsure.gif

As irgi situo groziu susizavejau wub.gif Leksiu ryt siulu pirkt blush2.gif
Mano supratimu tai 5 ismezgi is tos "vienos" nes rastas "nupiestas" 5 - 1 - 5 - 1 - 5... Penkias sumezgi, o is tos "tarpines" ismezgi 5... kitoj eilej tas 5 sumezgi i 1... o is 1 ismezgi 5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 05, 20:52)
gal iš naujo užsidedi ir mezgi?  unsure.gif

Gal siame aprasyme bus suprantamiau (cia atrodo panasus) mirksiukas.gif .
1 eilė: megzkite vien gerosiomis akimis;
2 eilė: plonais melanžiniais angorinės vilnos siūlais megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
3 eilė: 5 akis sumegzkite kartu gerosiomis akimis iš apačios, nenukelkite, užmeskite, dar kartą megzkite tas pačias akis, užmeskite, kartokite tol, kol iš 5 kartu sumegztų akių atsiras 5 naujos akys;
4 ir 5 eilės: megzkite vien gerosiomis akimis;
6 eilė: megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
7 eilė: megzkite 3 gerąsias akis, * iš 5 akių megzkite 5 naujas akis, lygiai kaip 3 eilėje;
8 eilė: megzkite vien gerosiomis akimis.

Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 05, 15:41)
na kai aš dar į mokykla einu tai man gerai  4u.gif  labai gražuzs..o kaip manai iš kokių siūlų reiktų megsti kad užpaklis neišsisėdėtu, nenusitrintu ir t.t? labai gaila būtų  unsure.gif

ne, aš nieko nesakau - gražus labai megztukas mirksiukas.gif žinok neįsivaizduoju kokių reiktų siūlų g.gif gal pabandyk pasiklausinėti siūlų parduotuvėj - ten dažniausiai mezgėjos dirba ir pagelbės tau mirksiukas.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2007 11 05, 19:22)
Super skraiste wub.gif
nu bet as tokia mezgeja, kad neikandu to rasto g.gif niekaip nesuprantu kaip vel is naujo ismegzti tas penkias akis, kurias sumezgu i viena g.gif Niekaip nedasyla doh.gif
Gal kas paprotins mane bigsmile.gif

sumezgi 5 akis - ir per jas trauki kitas penkias: 1 užmetimą darai, 1 akį ištrauki, 1 užmetimas, 1ištrauki per tas penkias akis ir tt...
nu nežinau ar aiškiai papasakojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2007 11 03, 21:03)
Sveikutes,
Turiu toki prasyma, gal kad galite man padeti,
noreciau savo krikstasuniui numegsti kojinytes,
bandziau bet nesigauna doh.gif
gal kas turite kokiu aprasymu ar schemuciu blush2.gif

Nesupykit, merginos, bet mane šokiruoja kai kurių bandymai daryti tai, ko nemokat... kažkam megzti kojines, nežinant kaip tai daroma... megzti tokius modelius, kur nežinot net nuo ko pradėti... Gal pirmiausia pasiskaitykit pradedančiųjų temas ir pradėkit nuo paprastesnių dalykų mirksiukas.gif
P.S. Dar kartą atsiprašau už šį pasisakymą, nesupykit, bet tai kartojasi jau gana dažnai, todėl nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

ieškau vieno megztuko schemutės. Deja, ir vaizdelio aš jo neturiu, per vieną vakarėlį mačiau moterį (sakė pati mezgė), megztinis pats savaime paprastas, ne didesnių raštų, pynių ir t.t., tik rankovėse, viršuje, na, nuo peties iki galo, ėjo užtrauktukai. Na, toks modelis, kad, atrodo, jei atsegtum tuos užtrauktukus, megztukas "atsidarytų" blush2.gif gal kas pagelbėtų randant schemą? iš anksto AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 10 26, 18:08)
Čia viskas, ką turiu apie baltą  4u.gif
Aišku, kai ką reikia pakoreuoti pagal savo figūrą ir megztuko ilgį  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

o aš dabar mezgu tokį variantą:
user posted image

dar paveiksliukas iš arti, galima pažiūrėt, akis paskaičiuot:
user posted image

Suzavejo mane sitas megztukelis, tik va neaisku, ar detale, kuri eina per krutine (gulscioji pyne)-- susiuvama nugaroje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2007 11 06, 10:08)
Suzavejo mane sitas megztukelis, tik va neaisku, ar detale, kuri eina per krutine (gulscioji pyne)-- susiuvama nugaroje? rolleyes.gif

Mezgu kaip tas raudonas. O kaip numegzti nugaroje nesusiuvus?
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2007 11 06, 11:08)

taip, as siuvau nugaroje. Mezgu dukrytei si megztini, jau visai i pabaiga :-)
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 11 05, 23:59)
Nesupykit, merginos, bet mane šokiruoja kai kurių bandymai daryti tai, ko nemokat... kažkam megzti kojines, nežinant kaip tai daroma... megzti tokius modelius, kur nežinot net nuo ko pradėti... Gal pirmiausia pasiskaitykit pradedančiųjų temas ir pradėkit nuo paprastesnių dalykų  mirksiukas.gif
P.S. Dar kartą atsiprašau už šį pasisakymą, nesupykit, bet tai kartojasi jau gana dažnai, todėl nesusilaikiau  blush2.gif

Be reikalo pyksti, manau. Kas yra paprastesnis dalykas? Šalikas? O kaip kažko išmokti, jei nebandysi?
Atsakyti
Pavartymui [be schemų]
http://photo.163.com...8024/119295089/
Atsakyti