Peperoni - nu tai laukiam
reiks daug kantrybes, geru siulu ir bandymu.. bandymu ir dar karteli bandymu.. manau kazkas pavyks
Gal iš čia kas nor ką nors supras?:
http://www.pingouin....ReceitaIdInt=37
Nors man kažkokdėl atrodo, kad bent jau čia "laiptuotai" ir megzta, t.y. kas kažkiek eilių pridėta akių ir "prilipdyta nauja pynė (jaučiu nesupratot, apie ką aš čia....)...
http://www.pingouin....ReceitaIdInt=37
QUOTE(Peperoni @ 2008 01 10, 13:20)
Nors man kažkokdėl atrodo, kad bent jau čia "laiptuotai" ir megzta, t.y. kas kažkiek eilių pridėta akių ir "prilipdyta nauja pynė (jaučiu nesupratot, apie ką aš čia....)...
QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 15:49)
nagi dailu
kažkur matytas vašeliu nertas motyvas
wow Jusda koks grozis grazumelis
QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 15:49)
Spalvytė . Tik aš raištelį būč darius po papukais ir iškirptę mažesnę ir nerčiau mažesnį nėrinuką . Nedailus prinėrimas nėrinuko mano akiai kliūna . Kažkurios iš SM buvo tokis mėlynas lyg ir megztas, kaip ir dailesnis man pasirodė . Bet žinoma skonio reikalas .
QUOTE(neringata @ 2008 01 10, 15:03)
Tikiuosi nepyksti, kad pasinaudojau
Ašarėle. Šis darbelis yra ne man, o jo savininkė turi kur kas didesnę krūtinę ir viskas kitaip atrodo
QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 16:11)
Tikiuosi nepyksti, kad pasinaudojau
Ašarėle. Šis darbelis yra ne man, o jo savininkė turi kur kas didesnę krūtinę ir viskas kitaip atrodo
žinoma ne, juk ne aš jį sugalvojau
O jei ant savininkės dailiai atrodo, tai ir puiku! Juk ne kiekviena taip sugebėtų išmegzti - patikėkit, kiek reik darbelio įdėti, kad viskas būtų čiki Kiek teko pastebėti, jusda, tikrai gražiai mezgi
QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 16:11)
Na jei ant savininkės atrodo gražiau, tuomet .
QUOTE(dovzil @ 2008 01 10, 11:41)
Ciki nesigauna Pabandziau megst visas pynes i viena sona....ne kvadratas gaunasi, o rombas is mezginio
va taip
cia as is rusu forumo istraukiau, bet ir man lygiai taip gaunasi
va taip
cia as is rusu forumo istraukiau, bet ir man lygiai taip gaunasi
Oi nu kaip pažiūriu, tai aš jau šitą etapą praėjau, ir ko aš neišbandžiau, net japoniškus heroglifus bet kažkaip paveiksliuke gražu, o kaip pamezgiau, nekažka Tai ir palikau, gal ateičiai
galiu įmest kaip japoniški raštai atrodo