Asarele labas, siandien matau visus tris variantus,vakar maciau tik pirmaji Man graziau atrodo 1ir 3 Grazus daiktelis tik kaip jo nepamest Kazkur skaiciau ,kad yra pirkt spec.zilkute tokiems daiktams be petneseliu,galima ir spalva prisirinkti lyg tai susimezga i mezgini
Ligvita,puikiai numegzta toks minkstutis
Na tiek daug dėmesio nesitikėjau , bet nepaslaptis, kad be galo malonu . Ieškosiu kitokių marškinukų, derančių prie liemenės . Ir stengsiuos nepamest . Sakau gal silikoninį siūliuką įvert ? Pabandysiu
o būna silikoniniai siūlai? šiaip tai kažkada mezgiau tokį kaip gumelė, jų buvo kelių spalvų
QUOTE(Karusia @ 2008 01 08, 21:53)
o būna silikoniniai siūlai? šiaip tai kažkada mezgiau tokį kaip gumelė, jų buvo kelių spalvų
Gal tai ir yra reiks kokioj spec.siulu parduotuvej paklausti
Keliatas paprastų modeliukų:
QUOTE(janike1 @ 2008 01 08, 17:47)
Asarele labas, siandien matau visus tris variantus,vakar maciau tik pirmaji Man graziau atrodo 1ir 3 Grazus daiktelis tik kaip jo nepamest Kazkur skaiciau ,kad yra pirkt spec.zilkute tokiems daiktams be petneseliu,galima ir spalva prisirinkti lyg tai susimezga i mezgini
Pagalvojau... gal galima butu rasti pirkti kokios smulkutes gumytes ir is blogosios puses iverti kelias eilutes, kad trauktu tos liemenes virsu...
Arba mezgant padaryti nedideles skylutes (kaip sagoms uzsegti) ir iverti kaspineli, uzristi, va taip
labai gražūs darbeliai.
Šitas mane ypač žavi, labai modeliukas fainas, norėtųsi pamatyt ant manekenės
QUOTE(yzzy @ 2008 01 09, 12:27)
QUOTE(neringata @ 2008 01 09, 12:43)
labai gražūs darbeliai.
ačiū
labai tikiuosi, kad pavyks ir ant makenenes pamatyt
QUOTE(dovzil @ 2008 01 08, 15:31)
Mergaiciai, padeeeekit
Niekaip nesuprantu to rasto ....gal galiu tiketis pagalbos
labai noriu va tokio palto
Niekaip nesuprantu to rasto ....gal galiu tiketis pagalbos
labai noriu va tokio palto
Aš jau vieną kart neršiau su šiuo megztiniu, bet kaip suradau raštus, va ir noras praėjo pabandžiau pamezgiau, i visai kažko man nebuvo gražu
Vakare galėsiu i mest ir šifrus, ir aprašymus
koks čia grožis.. ir visas puslapis tiesiog aukso kasykla
laukiam vakaro ir schemučių
laukiam vakaro ir schemučių