Rife,tikrai grazus ,kruopstus darbelis! AS sita modeliuka ir gi turiu planuose
jusda dailiai atrodo megztukas,grazios pynes . Gal galetum tos placiosios pynes schemute pasidalinti,buciau dekinga
ader superinis "siksnosparnis" As lyg tai apie apykakle matau prisiutu zvyniuku,ar cia man akys raibsta nuo grozybes
Mylia puikiai gavosi,o dar ta spalvyte tokia svelni truksta tik kvietko
Mylia, ader, Ašarėle, labai gražūs jūsų mezginiai
Mylia, tokia spalvikė labai labai graži
Mylia, tokia spalvikė labai labai graži
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 08, 00:48)
Geras darbelis
Man geriausiai žiūrisi trečioje nuotraukoje
cia mano paskutinis megztukas
ačiū už pagyrimus mergaites.
mezgiau iš paprastų siūliukų- medvilnė su viskoze. apačioj korsetukas su pynutem. Priekis dvi detalės su nukirstu kampu, o nugara, ištisinis ilgas stačiakampis, kaip šalikas, tada nugaroj jokiu siūlių nėra. Viršuj raštas tai paprastas, blogos akys ir viena ištempta geroji. O modelis iš galvos Iškirptės kraštai siuvinėti juodu blizgančiu žvynuku.
Štai ir visos smulkmenos.
Vakare įkelsiu moherini kostiumėlį.
mezgiau iš paprastų siūliukų- medvilnė su viskoze. apačioj korsetukas su pynutem. Priekis dvi detalės su nukirstu kampu, o nugara, ištisinis ilgas stačiakampis, kaip šalikas, tada nugaroj jokiu siūlių nėra. Viršuj raštas tai paprastas, blogos akys ir viena ištempta geroji. O modelis iš galvos Iškirptės kraštai siuvinėti juodu blizgančiu žvynuku.
Štai ir visos smulkmenos.
Vakare įkelsiu moherini kostiumėlį.
QUOTE(neringata @ 2008 01 08, 09:45)
Mylia, ader, Ašarėle, labai gražūs jūsų mezginiai
Pritariu visu 100proc. ŠAUNUOLĖS
P.s. Ligvita, tavo darbeliai kaip visada dailūs
Mylia, ader, asarele, ligvita - labai grazus jusu darbeliai
Asarele - man 3 variantas labiausiai patinka.
Asarele - man 3 variantas labiausiai patinka.
QUOTE(puupsikas @ 2008 01 07, 21:42)
Labai gražu!
o kokius man siūliukus pasirinkti, aš nenoriu kad jis būtų labai storas..ir vis nestoras..ir kad tos pynės sugultų, o ne būtų išsipūtusios? ar jos visos išsipūtusios tik jas reikia palyginti?
o kokius man siūliukus pasirinkti, aš nenoriu kad jis būtų labai storas..ir vis nestoras..ir kad tos pynės sugultų, o ne būtų išsipūtusios? ar jos visos išsipūtusios tik jas reikia palyginti?
Aciu visoms uz gera ivertinima
Mezgiau is tokios pusvilnes, vidutinio storumo siuliukai, berods tiko 2,5 virbalai. Rinkis siulus be puko, ploniau atrodys ir pynutes ryskiau matysis. Nors nebutinai, cia kaip jau labiau patinka.
O pyniu pasiputimas labai graziai dingo palyginus lygintuvu
QUOTE(janike1 @ 2008 01 08, 00:03)
Mylia puikiai gavosi,o dar ta spalvyte tokia svelni truksta tik kvietko
Ania? Cia siek tiek patobulintas modeliukas - be kviekto
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 07, 22:48)
Modeliuką nusižiūrėjau pagal šį:
O čia vakar dienos darbelis .
Kuris variantas gražiau ?
O čia vakar dienos darbelis .
Kuris variantas gražiau ?
Labai grazu
Man labai graziai ziurisi su marskinukais, tik gal rinkciaus marskinukus kitos spalvos, nes cia (ar bent jau nuotraukoje) baltumas kiek skiriasi
O mezgei ratu ar kaip?
Ader labai elegantiskas darbelis
QUOTE(Mylia @ 2008 01 08, 10:38)
O mezgei ratu ar kaip?
Ačiū dar kartą vertinusioms . Mezgiau atskirai priekį ir nugarą ir susiuvau .
Man Ašarėlės visi 3 variantai patiko, tik marškinukų tai norėtųsi kitos spalvos tikrai, nes labai atspalviai skiriasi - koių ryškesnių reiktų arba juodų.... tada tas variantas būtų gražiausias...
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 07, 22:48)
Na ir spartuolė. Laabai gražu visi variantai