Sveiki dar karta, labai dekoju visoms, kurios patarete kaip megzti sijona be siuliu. Sirdingai dekui
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 29, 15:00)
labas,
tikrai reikia megzti zilkiniaias virbalais apvaliai ,aš taip savo sijoną mezgiau
http://public.fotki....i/pa090361.html
tikrai reikia megzti zilkiniaias virbalais apvaliai ,aš taip savo sijoną mezgiau
http://public.fotki....i/pa090361.html
o bozeeeeeeeeeee kokssssssssssss grazusssssssssss sijonasssssssssssssss
Gal galite patarti kaip megzti šį grožį
Sveikutes,
Turiu toki prasyma, gal kad galite man padeti,
noreciau savo krikstasuniui numegsti kojinytes,
bandziau bet nesigauna
gal kas turite kokiu aprasymu ar schemuciu
bandziau bet nesigauna
QUOTE(sirdelle @ 2007 11 03, 21:03)
Sveikutes,
bandziau bet nesigauna
bandziau bet nesigauna
Man rodos yra atskira tema apie kojines...Jei supranti rusiškai -kojinės
ir dar kojinės
QUOTE(Mexxica @ 2007 10 26, 15:10)
...sveikos ,
gal kas bandet megzti zalia modeliuka ? Mano vyresnioji dukra pamate , sako - noriu ir vsio .
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 04, 20:46)
gal kas žinote kiek maždaug siūlų tokiam grožiui reikėtu?
arba tokiam visitek aš tokią suknelę kadanors nusimegsiu
arba tokiam visitek aš tokią suknelę kadanors nusimegsiu
siūlų reiktų daug o kiek tiksliai... priklauso nuo siūlų storio, ilgio... nemanau kad užtektų 1 kg na gal dar kas nors patars tau
o kas dėl modelių tai žiūriu grįžta mados iš senų laikų - tokį kaip kad pirmasis modeliukas aš nešiodavau kokioj 5-4 klasėj su timpom gražu buvo... viskas grįžta
reikia pagalbos
kažkuri supermama mezgėte štai šį megztuką
noriu paklausti, kai buvo mezgama nugara? ar ir nugaroje darėte raštelį kaip kad priekyje yra virš krūtinės? ar nugara gerom akim numegzta ir viskas?
dėkoju iš anksto
skraistė - man labai patiko raštas - paprastas bet dailus labai
noriu paklausti, kai buvo mezgama nugara? ar ir nugaroje darėte raštelį kaip kad priekyje yra virš krūtinės? ar nugara gerom akim numegzta ir viskas?
dėkoju iš anksto
skraistė - man labai patiko raštas - paprastas bet dailus labai
QUOTE(Linjus @ 2007 11 05, 09:57)
siūlų reiktų daug o kiek tiksliai... priklauso nuo siūlų storio, ilgio... nemanau kad užtektų 1 kg na gal dar kas nors patars tau
o kas dėl modelių tai žiūriu grįžta mados iš senų laikų - tokį kaip kad pirmasis modeliukas aš nešiodavau kokioj 5-4 klasėj su timpom gražu buvo... viskas grįžta
na kai aš dar į mokykla einu tai man gerai labai gražuzs..o kaip manai iš kokių siūlų reiktų megsti kad užpaklis neišsisėdėtu, nenusitrintu ir t.t? labai gaila būtų
QUOTE(Linjus @ 2007 11 05, 15:04)
reikia pagalbos
dėkoju iš anksto
dėkoju iš anksto
As toki mezgiau pries keleta metu. Dariau rasta ir nugaroje, tokiame paciame aukstyje, kaip ir priekyje prasideda. Man su rastu nugaroje atrodo elegantiskesnis ir puosnesnis.