vilytte, aciu uz idejas!
vilytte ale ir gozybiu pridejai
QUOTE(tetulė @ 2007 12 19, 13:53)
Keletas modeliukų įdėjoms:
Tik mergaitės kai atsiversit tetulės įmestus puslapiukus, nepatingėkit pavažiuot į puslapiuko apačią, ten modeliukai visu gražumu ir įv. spalvom, bent jau aš pas tuos kiniečius kol susigaudžiau, tai praėjo šiek tiek laiko kol supratau, kad žemyn reik pavažiuot.
Ačiū, tetule, man labai gražu.
Pas tuos kiniečius/japonus tikri lobiai.
Norėjau paklausti ar šitas megztinukas megztas virbalais ir vešeliu?
kaip suprantu galai numegsti virbalais o pats vidurys vašeliu?
[quote=jufka,2007 12 19, 16:11]
Jus teisi.
Jus teisi.
Nu, merginos, laikykites! (schemu nera)
QUOTE(Mylia @ 2007 12 20, 09:38)
žiūriu ir seilės varva kokie grožiai
mmmmmm labai gražūs modeliukai, bet tokiai gausybei patinkanciu modeliu nei laiko nera, nei pinigu siulam, nei vietos spintoj mezginiu manijaaaaa
Mylia net zandikauli paskaudo beziurint tokius grozius,kas svarbiausia,kad manau visi jie nera sudetinga kas del gaminimo,ech kodel tiek mazai para turi laiko
Man irgi ten yra graziu modeliuku, bet jau pradejau ramiau lankytis sioje temoje, nes vis tiek visko, kas patinka, nenusimegsiu O paziuret nuotrauku ir pasisemti ideju visada smagu.
Per savaitgali tikiuosi pabaigti savo dabartini megztuka (liko tik visas numegztas dalis susiuti ) ir jau galesiu daryti kazka naujo
Per savaitgali tikiuosi pabaigti savo dabartini megztuka (liko tik visas numegztas dalis susiuti ) ir jau galesiu daryti kazka naujo