Pas mane vistiek su mazgais Negaliu sau leist tokios prabangos apsideliot kamuoliukais Atrodo taip
Tik spalva visai kitokia Apsvietimas
QUOTE(kacumota @ 2007 12 10, 17:25)
Pas mane vistiek su mazgais Negaliu sau leist tokios prabangos apsideliot kamuoliukais Atrodo taip
ka cia mezgi? modeliuka parodyk
QUOTE(kacumota @ 2007 12 10, 19:25)
O aš turėjau tokią prabangą
Bet visai gerai gaunasi, tik gal ne kas dėl tų mazgelių bus, nors čia nelabai matau
QUOTE(sketisss @ 2007 12 10, 21:26)
ka cia mezgi? modeliuka parodyk
Modeliukas ryskes darbo eigoje Kol kas tik vizija
QUOTE(kacumota @ 2007 12 10, 19:39)
aiskumelis nu kai nudirbsi darbeli tai rodykis
RIFE norejau paklaust,kaip mezgei savo paltuko krastus?
QUOTE(kacumota @ 2007 12 10, 22:39)
Lauksim sumaterialėjusios vizijos. Suintrigavai..
liusindai
Nors aš ne RIFE, bet kiek įžiūrėjau, tai kraštai megzti įprastai - stulpeliais: viena gera, viena išvirkščia. Norint, kad stulpelis mažiau tįstų, galima kas antroj eilėj gerąją akį nukelt, išmegzt tik išvirkščią, tuomet kraštas būna stabilesnis.
Nors aš ne RIFE, bet kiek įžiūrėjau, tai kraštai megzti įprastai - stulpeliais: viena gera, viena išvirkščia. Norint, kad stulpelis mažiau tįstų, galima kas antroj eilėj gerąją akį nukelt, išmegzt tik išvirkščią, tuomet kraštas būna stabilesnis.
QUOTE(liusinda @ 2007 12 11, 14:20)
Paltas yra megztas aplink be siūlių kartu su kraštais, o kraštai megzti gerojoje pusėje viena geroji, viena išvirkščioji, o išvikščiojoje pusėje- geroji mezgama gerai, o išvirkščioji nukeliama.
QUOTE(Rife @ 2007 12 11, 17:13)
Paltas yra megztas aplink be siūlių kartu su kraštais, o kraštai megzti gerojoje pusėje viena geroji, viena išvirkščioji, o išvikščiojoje pusėje- geroji mezgama gerai, o išvirkščioji nukeliama.
aciukas didelis