[quote=milene,2007 12 07, 12:23]
Sveikutės, labai gražus pirmas megztinukas, pamačiau ir stovi akyse, bet be schemų tikriausiai neįveiksiu. Gal kas turi ir gali pasidalinti,būsiu dėkinga.
tokia buvo idėja
tokia darbo eiga
o vat toks vat rezultatas
[/quote]
[/quote]
čia šiaip jau mano darbelis , tik aš norėjau parodyti, kad pradinė idėja bent jau man tai tikrai nepasiteisino, ir rezultatas gavosi toks koks gavosi tik gelbėjant nevykusį mezginį , nelabai ir mokėčiau paaiškinti kaip aš ten dariau, bet žodžiu, kai priėjau iki pečių linijos, mezgiau visai kitaip nei schema
QUOTE((mirtise) @ 2007 12 07, 21:48)
Aš suprantu,kad gali pvz iki vidurio numegsti su abiem siūlais,po to mezgi tik su plonu,bet to storo nenutrauki,o palieki kaboti,tada sekančioj eilėj ar dar sekančio iš blogos pusės pridedi .
Tai ir man kol kas tik taip atrodo.Bet tada gaunasi kaip ir rasiau,kad tik is vienos arba kitos puses,o Latina bando man paaiskint ka daryt,kad kiaurumas gautusi kazkur per viduri.Bandysiu
Sveikos merginos
Nuostabus puslapiukas ir nuostabūs jūsų darbeliai Nežinau, kodėl taip vėlai prie jūsų prisijungiau Kiek idėjų radau, negaliu dabar miegot naktimis, reikia megzti Jau 4 mezginius į priekį susiplanavus Tik kad laiko tiek nėra, kaip norėtųsi
Nuostabus puslapiukas ir nuostabūs jūsų darbeliai Nežinau, kodėl taip vėlai prie jūsų prisijungiau Kiek idėjų radau, negaliu dabar miegot naktimis, reikia megzti Jau 4 mezginius į priekį susiplanavus Tik kad laiko tiek nėra, kaip norėtųsi
Merginos, gal galetumete kuri paaiskinti, kaip yra mezgamas toks megztinis. Mazdaug isivaizduoju, bet ne iki galo Ta prasme, man rupi ne pats rastas, bet principas. Zinau Rife toki neseniai mezge... Butu labai aciu
nusimezgiau visas detales iki pažastų truputį paplatindama ant atvalių virbalų, kad nebūtų siūlių.Po to nusimezgiau juostą ir prisiuvau. Nusimezgiau viršutinę dalį ir prisiuvau prie juostos.
QUOTE(Rife @ 2007 12 08, 14:23)
nusimezgiau visas detales iki pažastų truputį paplatindama ant atvalių virbalų, kad nebūtų siūlių.Po to nusimezgiau juostą ir prisiuvau. Nusimezgiau viršutinę dalį ir prisiuvau prie juostos.
Aciu O tada dar klausimas: ties pazastimis reikia kaip nors isimti akiu ar pan.? Ar tiesiog mezgi per visa ilgi vienoda juosta kaip salika?
Mylia, as irgi mezgiau toki megztini. Tik as pirmiausia nusimezgiau juosta, po to nuo jos surinkusi akis mezgiau i apacia vieliniais virbalais rankoves bei prieki su nugara i apacia platindama. Taip pat i virsu mezgiau nuo juostos surinkusi akis. O ties pazastim dariau siek tiek reglano. Nzn ar aiskiai as cia parasiau, bet gal suprasi
QUOTE(viena @ 2007 12 08, 19:53)
Mylia, as irgi mezgiau toki megztini. Tik as pirmiausia nusimezgiau juosta, po to nuo jos surinkusi akis mezgiau i apacia vieliniais virbalais rankoves bei prieki su nugara i apacia platindama. Taip pat i virsu mezgiau nuo juostos surinkusi akis. O ties pazastim dariau siek tiek reglano. Nzn ar aiskiai as cia parasiau, bet gal suprasi
Aš ir pirma juostą mezgiau. Taip aiškiau buvo.
QUOTE(viena @ 2007 12 08, 18:53)
QUOTE(polo @ 2007 12 08, 21:55)
Aš ir pirma juostą mezgiau. Taip aiškiau buvo.
Aciu labai uz patarimus cia sitas megztukas dar eilej laukia, bet buvo labai idomu kaip jis daromas
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Merginos labai ačiū ,dabar tas megztinukas dar labiau užkabino ,bandysiu įveikti.
[quote=juratela,2007 12 07, 17:59]
prie sio megztuko dar turiu toki paveiksliuka issisaugojus, bet cia ne schema...
[/quote]
Turiu tik toki issisaugojusi :
schema
[/quote]
[quote=juratela,2007 12 07, 17:59]
prie sio megztuko dar turiu toki paveiksliuka issisaugojus, bet cia ne schema...
[/quote]
Turiu tik toki issisaugojusi :
schema
[/quote]
QUOTE(Mylia @ 2007 12 08, 16:28)
Aciu O tada dar klausimas: ties pazastimis reikia kaip nors isimti akiu ar pan.? Ar tiesiog mezgi per visa ilgi vienoda juosta kaip salika?
Ties pažastimis truputį išėmiau
QUOTE(kacumota @ 2007 12 07, 22:11)
Tai ir man kol kas tik taip atrodo.Bet tada gaunasi kaip ir rasiau,kad tik is vienos arba kitos puses,o Latina bando man paaiskint ka daryt,kad kiaurumas gautusi kazkur per viduri.Bandysiu
Pažiūrėk Kakošėlio mamos pvz.:
Gal išeis ką nors suprasti, mano juodas, tai nelabai matysis jei įdėsiu. Principu tokiu mezgiau, tik ji kiek supratau nedėjo daugiau siūlų, o aš dariau po mažesnį tą plyšį ir mezgiau kaip ir sakiau su trim ar keturiais siūlais. Tikrai niekur neraišiojau ir mazgų nedariau. Ten kur atlikdavo siūlas, vėliau viršuje jį vėl paimdavau. Žodžiu techniką pati sugalvojau Bet niekaip nemoku paaiškinti