Sveikos mergaites
Turiu klausima biski ne i tema . Ar yra sansu ismokt megzt pynes ir kiaurarascius is knygos ? Gal kuri taip ismokot? Nes labai noreciau daugiau nei geras-blogas akis moket,bet bijau,kad nebutu be naudos jei knyga nusipirksiu
QUOTE(jurgitasta @ 2007 11 29, 11:25)
Sveikos mergaites
Turiu klausima biski ne i tema . Ar yra sansu ismokt megzt pynes ir kiaurarascius is knygos ? Gal kuri taip ismokot? Nes labai noreciau daugiau nei geras-blogas akis moket,bet bijau,kad nebutu be naudos jei knyga nusipirksiu
kai pagrinda moki - tai tada ir tie rastai ne tokie baisus - ti reik nebijot bandyt
o knygos ne visos aiskios buna... reik labai gerai pasidomet pries perkant...
as pradzia padariau su senom -- dar tarybiniu laiku knygom... o dabar internete galima rast tu visokiu rastu...
zodziu reik gerai apsigalvot ar verta...
jurgitasta, as kaip tik is knygu dar mokykliniam amziuj ir ismokau tuos rastus megzti. Pynes ivaldytos, bet va - kiaurarascio kazkaip nepradejau bandyt ir net dabar bijau prie jo liestis . O knygos yra puiku, ypac pavartyk ka is senu leidimu rasi, manau, kad ten viskas daug aiskiau aprasyta nei dabartiniai leidimai
Labas mezgejelės.Noriu ir aš savo darbelį parodyti.Norėjau nusimegsto trumpą liemenę.Parduotuvėje klausiau pardavėjos,kiek reikia maždaug siūlų Kiek anksčiau esu pirkusi,visur super patardavo.O dabar iš nupirktų siūlų nusimezgiau dvi liemenes ir dar dukrai mezgu
Dailiai numegzta spalva labai grazi, bet modeliai ne mano stiliaus.... Ta antroji jei butu iki juosmens tai butu ai ai kaip grazu... Bet cia juk skonio reikalas, a ne? O prie kokiu rubu tokias trumpas lemenes nesioji, mirtise?
QUOTE(jurgitasta @ 2007 11 29, 11:25)
Sveikos mergaites
as tik taip ir ismokau
visi rastai knygose juk buna aprasyti
tiik ismoksti skaityt rasto sutartinisu zenklus ir pirmyn
ten dar ir su paveiksliukais parodoma
QUOTE(jurgitasta @ 2007 11 29, 13:25)
Sveikos mergaites
Taip, aš būtent ir išmokau megzti iš lietuviškų senovinių knygų viską viską- ir sudėtingus kiauraraščius , ir sudėtingus raštus su pynėm, ir "margus " raštus iš daug spalvų. Dabar jau nebereikia jokio vertimo, svarbu būtų aiški shema. Viską lemia patirtis, taip - reikia bandyti bandyti ir tikrai gausis (čia kaip ir su kompiuteriu- nereikia bijoti)
Tik manau,kad šis užsiėmimas turi patikti, nes jeigu tu megzi vien tik dėl rezultato, ir nervuosis, kad tau greitai ir gražiai nesigauna, tai manau, kad nieko gero neišeis
Kalbu taip, nes turiu jau nemenką- 26 metų mezgimo patirtį
SĖKMĖS ir KANTRYBĖS
Aciu merginos uz padrasinimus , jums po . Kai grysiu i lietuva eisiu ieskoti knygu apie mezgima ,ir labai tikiuosi, kad nebusiu vepla ir anksciau ar veliau ismoksiu megzti taip kaip jus .
Mirtise,saunios liemenes
Mirtise,saunios liemenes
QUOTE(Mate @ 2007 11 29, 12:46)
Dailiai numegzta spalva labai grazi, bet modeliai ne mano stiliaus.... Ta antroji jei butu iki juosmens tai butu ai ai kaip grazu... Bet cia juk skonio reikalas, a ne? O prie kokiu rubu tokias trumpas lemenes nesioji, mirtise?
Ačiū už pagyrimus Ta antra liemenė,kai mezgiau,atrodė ilgesnė,bet kai susiuvau ,sutrumpėjo Ją vadinu liemenuku Nešioju su šia palaidine ar golfas čia
prie džinsų arba kaprių
Ta pirma,tai labiau dėl šilumos po striuke.Nemėgstu storai prisirengti,o čia pats tas
mirtise, sauniai pavadinai antraja savo liemene
QUOTE(jurgitasta @ 2007 11 29, 14:05)
Aciu merginos uz padrasinimus , jums po . Kai grysiu i lietuva eisiu ieskoti knygu apie mezgima ,ir labai tikiuosi, kad nebusiu vepla ir anksciau ar veliau ismoksiu megzti taip kaip jus .
Mirtise,saunios liemenes
Mirtise,saunios liemenes
Drąsiai pirk ir mokykis iš knygų. Aš išmokau iš labai senos mamos mezgimo knygos. Dar iš pokario laikų Kuo senesnė knyga, tuo aiškiau parašyta.Sėkmės
Dar vienas megztukas is lietuvisko zurnalo . Man tai ne stebuklas,bet kam nors gal patiks
O cia jo schemute
O cia jo schemute