Merginos, o gal kas turite siulu likuciu? po 1m ar net ir po 0,5m? Nesvarbu nei storis nei spalva... as darbelius darau ir kutukus, tai man bet kas tinka
Jei turite parasykit prasau i AZ
virbalai o kodel is taves negalima parsisiust albumuku picasoje? labai daugkas domintu..
Geras pristatymas ir rezultatas
sveikos ,
Gal kartais kur nors užmatėte pavyzdį storo , užsagstomo , su diržu megztinio . Turiu daug pusvilnės , tai galėčiau nusimegzti , tik fantazijos trūksta.
Gal kartais kur nors užmatėte pavyzdį storo , užsagstomo , su diržu megztinio . Turiu daug pusvilnės , tai galėčiau nusimegzti , tik fantazijos trūksta.
Rife,
be galo grazus tavo raudonas megztukas. bandau megzti kazka panasaus. gal gali patarti siek tiek?
kas kiek eiliu daugini akiu ir kiek akiu toje eileje pridedi- as galvoju, kad apie pynes po viena aki is abiu pusiu? ar taip? tik neisivaizduoju, kas kiek eiliu...
is anksto labai aciu
be galo grazus tavo raudonas megztukas. bandau megzti kazka panasaus. gal gali patarti siek tiek?
kas kiek eiliu daugini akiu ir kiek akiu toje eileje pridedi- as galvoju, kad apie pynes po viena aki is abiu pusiu? ar taip? tik neisivaizduoju, kas kiek eiliu...
is anksto labai aciu
Vigilyte- labai gražiai išėjo, ir priekį labai šauniai sugalvojai, niu vienu žodžiu
QUOTE(polo @ 2007 11 25, 18:51)
Geras pristatymas ir rezultatas
labai dailus megztinukas
QUOTE(Virbalai @ 2007 11 23, 21:39)
Sveikos mergaites,
Sinfa, mano albumelyje (cia minimas picasoje) tikrai nera sio megztuko schemos, nes jis yra is kazkurio katalogo, o rusaites savo forumuose tiesiog pritaike rasto schemute...
Jei ko dar nerasite, tai rasykit tiesiai i az
Sinfa, mano albumelyje (cia minimas picasoje) tikrai nera sio megztuko schemos, nes jis yra is kazkurio katalogo, o rusaites savo forumuose tiesiog pritaike rasto schemute...
Jei ko dar nerasite, tai rasykit tiesiai i az
teks paciai susidelioti viska dar karta dekui uzh grazias idejas