Sveikutes,labai noriu nusimegzt ilga liemene,net nezinau kaip cvia apibudinus geriau Na,ji turetu but ant platoku petneseliu,tiesi,prigludusi,zemiau uzpakalio,rodos kazkas panasaus Dar gal visai tiktu platus megztas dirzas kaip aksesuaras.Gal kuri matet toki modeliuka,arba pati esat kazka panasaus mezgus,padekit man neprofesionalei,bet norinciai siltai ir stilingai ziemavot
akims paganyti
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Radha @ 2007 11 12, 17:49)
Didesneje schemoje irgi nelabai matosi, tai as dariau pynes i kaire puse (nes kitaip pyniu ir nemoku daryti )
Tai as pavarijuosiu i abi puses . Nors jis dar eileje lauks koki menesi
Sveikos merginos,
Gal kur matėte, kokį gražų pavyzdį kaip nusimegzti megztini ir šaliką iš juodų siūlų (vilna su šilku).
Būčiau labai dėkinga už pagalbą.
Gal kur matėte, kokį gražų pavyzdį kaip nusimegzti megztini ir šaliką iš juodų siūlų (vilna su šilku).
QUOTE(Vasarasta @ 2007 11 13, 12:56)
Sveikos merginos,
A tai pavyzdys irgi butinai juodas turi but? Nu taigis issirink koki grazu modeliuka (kuriu cia apstu, netingek pasivartyt) ir pirmyn, ar juoda ar geltona Nors mezgant is juodu geriau koki papratesni rasta, nes labai akis vargina gudziais ziemos vakarais..
Kažkaip juodų modelių labai mažai, šviesus gali gražiai atrodyti, o juodas taip toli gražu neatrodys.
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2007 11 12, 18:11)
Sveikutes,labai noriu nusimegzt ilga liemene,net nezinau kaip cvia apibudinus geriau Na,ji turetu but ant platoku petneseliu,tiesi,prigludusi,zemiau uzpakalio,rodos kazkas panasaus Dar gal visai tiktu platus megztas dirzas kaip aksesuaras.Gal kuri matet toki modeliuka,arba pati esat kazka panasaus mezgus,padekit man neprofesionalei,bet norinciai siltai ir stilingai ziemavot
Gal tokia tiks tik aprašymo neturiu
čia jau panašiau į sarafaniuką
Man sitas visai nieko, manau taip galima atnaujinti ir sena koki ruba, tik cia turbut siuvineta:
QUOTE(Azali @ 2007 11 14, 01:10)
čia jau panašiau į sarafaniuką
Na šiaip ir aš taip manyčiau , bet numezgus trumpesnę būtų galima pavadinti ir liemene
O cia mano sekantis mezginys
QUOTE(Radha @ 2007 11 14, 17:41)
man toks stilius kažkaip primena tą Kerę iš Sexas ir miestas - ji ten visokių fitifliuškų mėgėja