O čia rasite baltosios liemenės su pynėm ir megstukėlio schemutes (kurios daugeliui patiko ir buvo įdėtos neperseniausiai), nepykite kitaip įdėt kaip nuorodos nemoku. Rusaitės Gotiks žinutė: http://club.osinka.r...9...;&start=705
man tas baltas labai Dabar mezgu tokį pat raudoną seseriai, tik trumpesnį, tai jau po jo gal ateis eilė sau, tik nežinau, ar tokį a la suknelė kaip šitas megsiu, ar irgi trumpesnį
man tas baltas labai Dabar mezgu tokį pat raudoną seseriai, tik trumpesnį, tai jau po jo gal ateis eilė sau, tik nežinau, ar tokį a la suknelė kaip šitas megsiu, ar irgi trumpesnį
man tai daugiau aki traukia tas zalias tik noreciau pasidaryti ilgomis rankovemis,nu ir gal biskiuka trumpesni o seip ir baltas labai grazus tik kad ten virsuj labai sunkei atrodo o beje gal rasciuka turi?
man tai daugiau aki traukia tas zalias tik noreciau pasidaryti ilgomis rankovemis,nu ir gal biskiuka trumpesni o seip ir baltas labai grazus tik kad ten virsuj labai sunkei atrodo o beje gal rasciuka turi?
Sveikos. Man tas baltas LABAI LABAI . Bet ziuriu diskutuojat del ilgio-man asmeniskai tai ale sukneles graziau Ir...kaip mano vaikas sako-PASKUTINIS MADOS KLYKSMAS P.s. Ar galetumet imesti to balto rasteli?