Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas

QUOTE(S0NG0 @ 2012 12 02, 23:55)
sveiki, turim juodas grindys, dabar darys syldima, pirmas aukstas grindinys, antras daugumoj radiatoriai,
sumustini darom patys, bet, pazystamas pasake daryt taip, ant betono det polisterola, po to plevele, po to tinkla, o dabar skaitau ir visur raso kad reikia daryt plevele,polisterolas,tinkas, ar labai blogai kad padarem taip kaip pirmas variantas, jau padarem visa antra auksta i viena kambari pirmo auksto sad.gif help,sos smile.gif

Plevele pirmiausia tiesia kai nedaro juodgrindziu 4u.gif
pas mus meistrai dare taip : smelis,plevele,tinklas, juodgrindes, puta, plevele,tinklas,sildymo vamzdeliai, betonas thumbup.gif
Atsakyti
pas mus plevele ant juodgrindžių.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 12 03, 00:25)
pas mus plevele ant juodgrindžių.

Tai jeigu plevele yra pries juodgrindes, tai kam ja deti ant juodgrindziu g.gif
plevele dedasi del dregmes, bet dregmes,kaip suprantu jau nebus g.gif
Atsakyti
Man santechnikas sake, kad pagal kazkokias technologijas, jeigu ir yra juodgrindes pries putupolistirola reikia deti plevele, siaip mano galva nafik reikia tiek pleveliu, visos trys iseina, as dejau pries juodgrindes ir sudejus ant ju puta ir ant jos tada plevele, o po to jau tinklas, vamzdeliai.
Atsakyti
gal kas pirkot danfos ar pan. sistema, kur pagal kambariu temp. uzdaromi atskiri grindu sildymo kolektoriaus ziedai?

idomu kiek kainuoja ta aparata nupirkti i kolektoriu ir pastatyti 2 termostatus kambariuose? domina tiek laidiniai, tiek bevieliai.
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2012 12 07, 20:21)
gal kas pirkot danfos ar pan. sistema, kur pagal kambariu temp. uzdaromi atskiri grindu sildymo kolektoriaus ziedai?

idomu kiek kainuoja ta aparata nupirkti i kolektoriu ir pastatyti 2 termostatus kambariuose? domina tiek laidiniai, tiek bevieliai.

pas mane planuos statit danfos laidinius ant kolėktoriaus 7 Termines pavaras TWA-K 230V NC po kokius 65lt, į kambarius 5 savaitinius programuojamus Kambario termostatus FH-CWP po apie 120lt ir valdimo Valdiklis - kontaktų dėžutė FH-WC 230 dar apie 300lt kad pečiu išjunktu kai visi konturai uždariti. bet dar man neatėjo tam laikas, tai kolkas nesu tikras ar to pakaks normalei kontrolei-valdimui.
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 12 02, 23:30)
Tai jeigu plevele yra pries juodgrindes, tai kam ja deti ant juodgrindziu  g.gif
plevele dedasi del dregmes, bet dregmes,kaip suprantu jau nebus  g.gif

Pas mus ta vienintele ant juodgrindžių ir yra plėvelė. Ant putpasčio santechnikai nedėjo,nors ir liepiau,bet kažkaip įtikino sutikau kad nebedėtų.Santechnikai buvo problematiški,nemokšos,bet tik po kiek laiko supratau.
Atsakyti
Gal galite patarti, kiek cm putplasčio reikia dėti darant šildomas grindis virš šildomo rūsio??? g.gif Ir kiek cm dėti toje dalyje, kur rūsio nėra (kol kas toje dalyje smėlis)?

Ačiū labai už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2012 12 08, 14:22)
pas mane planuos statit danfos laidinius ant kolėktoriaus 7 Termines pavaras TWA-K 230V NC po kokius 65lt, į kambarius 5 savaitinius programuojamus Kambario termostatus FH-CWP po apie 120lt ir valdimo Valdiklis - kontaktų dėžutė FH-WC 230 dar apie 300lt kad pečiu išjunktu kai visi konturai uždariti. bet dar man neatėjo tam laikas, tai kolkas nesu tikras ar to pakaks normalei kontrolei-valdimui.

tai tuos termostatus ir tiesiogiai prie pavaru galima jungti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2012 12 09, 18:17)
tai tuos termostatus ir tiesiogiai prie pavaru galima jungti, ar ne?

kiek žinau taip, bet mano atveju užsidarius visiems konturams dujinuko siurblys neturėtu kur vandeni sukt, tad reik ir ji kaž kaip valdit.
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2012 12 09, 18:57)
kiek žinau taip, bet mano atveju užsidarius visiems konturams dujinuko siurblys neturėtu kur vandeni sukt, tad reik ir ji kaž kaip valdit.

valdiklis - kontaktų dežutė, turi turėti kontaktą cirkuliacinio siurblio atjungimui, kai visos pavaros bus uždarytos.
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2012 12 08, 19:09)
Gal galite patarti, kiek cm putplasčio reikia dėti darant šildomas grindis virš šildomo rūsio???  g.gif Ir kiek cm dėti toje dalyje, kur rūsio nėra (kol kas toje dalyje smėlis)?

Ačiū labai už atsakymus.

Aš dėčiau 10cm virs rūsio šildomo, o kur smėlis 20cm. Nors sunku įsigilinti į situacija dėl rūsio......... smile.gif
Atsakyti