QUOTE(Valatke @ 2011 05 02, 11:07)
vat ir suku dabar galva sita tema
Tik man reiketu pigiausio priimtino varijanto (nepykit, bet su siuo klausimu kartojuosi jau antroj temoj)
Sumontavo mums katila Vaillant kondensacini.Visam name bus tik grindininis sildymas.Jokiu vandens filtru nera.Tai dabar galvojam - ka daryt su sistemos uzpildymu grindininiam? Meistrai sako, kad tinka tas pats vandentekio vanduo (tipo is 10 atveju devyni uzpildyta paprastu vandentekio vandeniu). O as prisiskaicius, kad tas vandenukas turi buti nugelezintas ir paminkstintas...
Tai ka dabar daryt?.... ar pilt paprasta, ar atsivezti kanistruose to "pravaryto pro filtrus" ir su siurbliu suvaryt? Velgi, truputi bijau, kad sitam varijante gali papulti kazkokie "apciuopiami nesvarumai"
suprantu, kad specialus skystis butu geriausia, bet man per brangu
Tik man reiketu pigiausio priimtino varijanto (nepykit, bet su siuo klausimu kartojuosi jau antroj temoj)
Sumontavo mums katila Vaillant kondensacini.Visam name bus tik grindininis sildymas.Jokiu vandens filtru nera.Tai dabar galvojam - ka daryt su sistemos uzpildymu grindininiam? Meistrai sako, kad tinka tas pats vandentekio vanduo (tipo is 10 atveju devyni uzpildyta paprastu vandentekio vandeniu). O as prisiskaicius, kad tas vandenukas turi buti nugelezintas ir paminkstintas...
Tai ka dabar daryt?.... ar pilt paprasta, ar atsivezti kanistruose to "pravaryto pro filtrus" ir su siurbliu suvaryt? Velgi, truputi bijau, kad sitam varijante gali papulti kazkokie "apciuopiami nesvarumai"
suprantu, kad specialus skystis butu geriausia, bet man per brangu
jei paprastas vanduo pas jumi geltonas su kvapu ir t.t. - tada geriau nereikia.. bet jei normalus - tai jokiu bedu.. nepamirskyte purvagaudzio.. zinote, sistema gali prireikpti papildyti retkarciais - isgaruoja avarija ar pan - tai visada reikia organizuoti ta.. siaip katylas turi tokia funkcija papildo karstu vadeniu is boilerio.. jei noresyte kazko vavorotno naudoti - spec skystis, vandenis ir t.t. reikes tos funkcjos atsisakyti ir organizuoti isorini papildima, kas tikrai nera malonumas