Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas

Wavi tikrai geri vazdziai ir kaina atitinkama sau pirkom jos, kur buma ne tiek svarbu naudojom lenkiskus...
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 03 17, 17:10)
gal ne visai i tema, bet gal kas zinote sildymo vamzdziu kainas, santechnikas primygtinai siulo wavin vamzdzius, uz 2,80 lt/m (diam.16), 9 lt/m (diam.26), sako, kad paskui kainos trigubai pakils, ar cia normali kaina?

Is kur tokie pigus Wavin vamzdukai (16 diam)... Mano samatoje vamzdukai ikainuoti beveik po 5lt/m... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 03 17, 18:10)
gal ne visai i tema, bet gal kas zinote sildymo vamzdziu kainas, santechnikas primygtinai siulo wavin vamzdzius, uz 2,80 lt/m (diam.16), 9 lt/m (diam.26), sako, kad paskui kainos trigubai pakils, ar cia normali kaina?

Wavin;as neturi dn26 vamzdžio, čia gal maišote su Tece arba PPR'ais.
Abejoju, kad gali šių produktų kainos 3k kilti (čia juk ne cukrus smile.gif ), nebent keičia asortimenta ir valosi sandėlius smile.gif
Atsakyti
Kokius renkatės gamintojus grindinio šildymo vamzdžiams?
Ar būtinai tokius kaip Henco, Uponor, Frankische?
O gal užtenka Tece?
Wavin?
Kokio diametro? 16 ar 18?
Kokia kaina randat ir kur?
Domina viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2011 03 18, 11:02)
Kokius renkatės gamintojus grindinio šildymo vamzdžiams?
Ar būtinai tokius kaip Henco, Uponor, Frankische?
O gal užtenka Tece?
Wavin?
Kokio diametro? 16 ar 18?
Kokia kaina randat ir kur?
Domina viskas  biggrin.gif

mums tai musu santechnikas pasiule, ir nupirkom, nes kazkaip visur vazinet nera laiko, o internete nesuprasi, labai ivariai, mes rinkomes Wavin 4u.gif

QUOTE(MantasR @ 2011 03 18, 07:35)
Wavin;as neturi dn26 vamzdžio, čia gal maišote su Tece arba PPR'ais.
Abejoju, kad gali šių produktų kainos 3k kilti (čia juk ne cukrus smile.gif ), nebent keičia asortimenta ir valosi sandėlius smile.gif

teisingai, neturi Wavin 26, tai berods 25 diam. emem g.gif
Atsakyti
Ne=inau ar vawin geriausi, bet kad brangiausi, tai faktas. Pasiūlė šildymo sistemą už 16000 lt, kai uponor pvz. 8100 lt...
Biški šokiruoja jų rinkodara smile.gif
Atsakyti
Grindiniame sildyme vamzdis tik viena is sudedamuju daliu. Prie viso sio gerio labai svarbu kontroles sistema, nes nuo jos priklauso ar gyventi bus gera, komfortiska ir malonu. Zinoma, visu pirma reikia pasidaryti projekta, nes tinkamas projektas - puse darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virpas @ 2011 03 18, 16:41)
Ne=inau ar vawin geriausi, bet kad brangiausi, tai faktas. Pasiūlė šildymo sistemą už 16000 lt, kai uponor pvz. 8100 lt...
Biški šokiruoja jų rinkodara smile.gif

kazko nesupratai arba nesigilinai.. As irgi gavau skirtingus pasiulymus. Wavin suma buvo didziausia, bet jie pasiule pilniausia sistema su automatika, su visokiais "sudeliukais". Pas kitus gerokai maziau buvo visko itraukta i samata, todel ir suma mazesne buvo. Su Wavin atstovu uzteko telefonu perkalbeti, isbraukem ko man nereikia ir galutine suma gavosi visiskai kitokia. Patiko pokalbyje kad aiskiai atsake i techninius klausimus ir neikalbinejo aklai imti visko.
Nezinau kaip daro kiti, bet dar ir montuotoja rekomendavo, nors galiausiai pasidarem viska patys ir praziemojom be problemu.
Nemanau, kad wavin kazkoks isskirtinis, bet jokiu rupesciu dideliu neturejau.
Atsakyti
QUOTE(tetukasss @ 2011 03 25, 15:19)
kazko nesupratai arba nesigilinai.. As irgi gavau skirtingus pasiulymus. Wavin suma buvo didziausia, bet jie pasiule pilniausia sistema su automatika, su visokiais "sudeliukais". Pas kitus gerokai maziau buvo visko itraukta i samata, todel ir  suma mazesne buvo. Su Wavin atstovu uzteko telefonu perkalbeti, isbraukem ko man nereikia ir galutine suma gavosi visiskai kitokia. Patiko pokalbyje kad aiskiai atsake i techninius klausimus ir neikalbinejo aklai imti visko.
Nezinau kaip daro kiti, bet dar ir montuotoja rekomendavo, nors galiausiai pasidarem viska patys ir praziemojom be problemu.
Nemanau, kad wavin kazkoks isskirtinis, bet jokiu rupesciu dideliu neturejau.

Na tas ir įdomiausia, kad kai kalbejau sakiau, kad paprastą, be automatikos, o sukišo pilną automatiką su viskuo, ko man tikrai nereikia, nes efektyvaus greito valdymo grindims nepadarysi- vsi tik veikia inercija ir su tuo tenka susitaikyti smile.gif
Sąmatoje išmečiau visą automatikąir vis tiek, na gal aš kažko nesuprantu, bet kelios firmos (kitos kurios siuntė pasiūlymus suklysti tokiu kiekiu negali, įvertinus, kad jie patys už pvz. 8500 ir sumontuoja ir paleidžia ir prijungia.
Man ir iškilo klausimas, kuom tas Wavin'as toks auksinis, kad kaina auksinė.
Atsakyti
QUOTE(virpas @ 2011 03 25, 15:26)
Na tas ir įdomiausia, kad kai kalbejau sakiau, kad paprastą, be automatikos, o sukišo pilną automatiką su viskuo, ko man tikrai nereikia, nes efektyvaus greito valdymo grindims nepadarysi- vsi tik veikia inercija ir su tuo tenka susitaikyti smile.gif
Sąmatoje išmečiau visą automatikąir vis tiek, na gal aš kažko nesuprantu, bet kelios firmos (kitos kurios siuntė pasiūlymus suklysti tokiu kiekiu negali, įvertinus, kad jie patys už pvz. 8500 ir sumontuoja ir paleidžia ir prijungia.
Man ir iškilo klausimas, kuom tas Wavin'as toks auksinis, kad kaina auksinė.

O tai tu emei sistema be automatikos? nesitiki kazkaip.. As tiesa sakant daug negalvojau, o dabar dar dziaugiuosi, kad pasirinkau keliais litais brangesne programuojama. Uzstatai, kad darbo valandos primazintu sildyma ir nekaitina vienodai visa para. Esu ziurejes keletos gamintoju termostatu valdyma, tai wavino turi visas funkcijas bet svarbiausia paprastai valdoma (yra sudeje ir instrukcijas internete). O gal as jau ipratau ir taip atrodo, kad paprastas valdymas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SGerda @ 2011 03 15, 21:25)

Taip ,kad skaiciavimuose T1 priimciau arciau 23lC  o ne  45LC .
4u.gif

Cia kaip pvz. galite pasiziureti esamu laiku kokios grindu ir radiatoriu temperaturos
http://jonis.eu/scada.php
Atsakyti
QUOTE(SGerda @ 2011 03 30, 13:07)
Cia kaip pvz. galite pasiziureti esamu laiku kokios grindu ir radiatoriu temperaturos
http://jonis.eu/scada.php

gaila nesimato kokie buvo parodymai prie -20 o ne prie +4 smile.gif
Atsakyti