Įkraunama...
Įkraunama...

18 gimtadienis

QUOTE(Orintux @ 2009 05 01, 14:04)
Dianute, ar radai kas Vilniuj darytu Fotoknygas? As irgi galvoju daryt fotoknyga. Galvoju apie www.brukne.lt ir dar daro www.kalendoriai.lt, tik neapsisprendziu kur geriau... 4u.gif  Dar vis mastau kaip geriau pasielgt.  smile.gif

Tiesą sakant, dar rimtai neieškojau, nes dabar kitų reikalų turiu... blush2.gif
Bet vis dar esu labai susidomėjusi. Pažiūrėjau www.kalendoriai.lt, jie turi filialą Vilniuje, reikės kažkada ar užbėgt, ar paskambint. Ačiū už nuorodą 4u.gif Bruknėj tikrai nebedarysiu po to, kai nepadarė, ką žadėję schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif aš Vilniuj mindaugo maksimos antram aukšte radau,kad yra tokių gražių knygų,albumų,kalendorių,atvirukų su kliento atneštomis foto (iš cd),ten užsakiau knygą-albumą,labai gražiai padarė,problemų nebuvo thumbup.gif čia per savaitę...
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif pasinaudosiu seses anketa . 4u.gif biggrin.gif noriu jusu paklausti ,Ka dovanoti vaikinui kuriam sukaks 18niolika?? minciu 0 g.gif schmoll.gif lbj kvaila padetis,noreciau kanors originalaus ir neeilinio..gal turit kokiu ft o gal patjos kanors esat dovanojusios originalaus?? blush2.gif blink.gif atleiskit tokios temos nemaciau ,bet jei kartais yra atsiuskit nuoroda mirksiukas.gif atju rolleyes.gif ai beto jo gimtadienis tik Lapkricio pabaigoje beveik Gruodi taigi laiko paruosti dovana iki valei thumbup.gif laukiu jusu patarimo drinks_cheers.gif cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif gal as cia ir labai ne i tema, bet visgi apie gimtadienius... Arteja drauges 18 tasis ir viena kaip dovanos detale noriu padovanot auskariukus- kempiniukus cool.gif (ji deivina ta filmuka apie kempiniuka placiakelni lotuliukas.gif ) tad gal galetumet patart kur tokius gaut? Niekur nerandu. Siulymus labai prasyciau parasyt i el.pasta agne17@inbox.lt , nes cia retai labai uzbegu, laiko maza. Busiu labai dekinga ir lauksiu pagalbos, nes nebezinau ka daryti, laiko dar beveik menuo bet viskas greit prabegs... clap.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniusiuz @ 2009 06 29, 15:16)
Sveikutes, 4u.gif  gal as cia ir labai ne i tema, bet visgi apie gimtadienius... Arteja drauges 18 tasis ir viena kaip dovanos detale  noriu padovanot auskariukus- kempiniukus  cool.gif (ji deivina ta filmuka apie kempiniuka placiakelni lotuliukas.gif ) tad gal galetumet patart kur tokius gaut? Niekur nerandu. Siulymus labai prasyciau parasyt i el.pasta agne17@inbox.lt , nes cia retai labai uzbegu, laiko maza. Busiu labai dekinga ir lauksiu pagalbos, nes nebezinau ka daryti, laiko dar beveik menuo bet viskas greit prabegs... clap.gif  heart.gif

paieškok eBay, ten tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

labai gera temuke thumbup.gif bent jau man taip pat aktuali....bet kaip mamai, kurios "mazyliui" irgi greit bus 18... biggrin.gif
labai lauksiu pasidalinimo patirtimi ir idejomis... 4u.gif
Atsakyti
Gavau masinos ratus perristus raudonu kaspinu biggrin.gif bet deja ne per 18, o per 20gimtadieni.. O per 18 esu gavusi pagalvele, marskinelius su uzrasu, pinigu draugai padovanojo, o daugiau nepamenu smile.gif
Atsakyti
laba dienele 4u.gif kreipiuosi i jus supermamas ir ne tik mamas smile.gif si sekmadieni bus mano brolio 18-asis gimtadienis, uzsakem torta audi masina, nes jis jas Dievina, bet ka daugiau tai net neisivaizduoju... doh.gif gal kas turi kokiu idomesniu minciu tokiam gimtadieniui? siaip sakem duosim pinigeliais, nes jis nori masina pirkti, bet va reiktu kaska dar sugalvoti, kad butu prisiminimas g.gif prasau pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
O gal zinote kasnors kanors ypatingo,panasei kaip foto knyga ar dar ka 4u.gif ?
Atsakyti
padekite sugalvoti ka galima butu ideti i 18-likmecio rinkini
pvz:
lempute - kad gyvenimas butu sviesesnis
pakaba-bernams kabinti it t.t.
smile.gif rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Man draugai 18 gimtadienio proga irgi padovanojo toki rinkini...i didele deze susluoksniavo popiereliuose..kiekviename sluoksnyje kazkas slepes, t.y. kiekvienas daiktas zymejo atitinkamus metus...mhm..tuoj pameginsiu prisiminti - buvo tokie daiktai - nuo sauskelniu, papkes, sliauztuko, vaikisku zaislu...iki cigareciu, stringu, prezervatyvu ir t.t. smile.gif

Deze buvo labai graziai supakuota ir galejai pamanyti, kad jau ten slypi kazkas.. smile.gif bet taip ir buvo...tas kuitimasis intrigavo, o ir rasti daiktai kele juoka... biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
mano brolis 24 gimtadienio proga gavo 24 kinder siurpizus smile.gif šiaip labai faina dovana,tokia saldi ir graži 4u.gif galima ir 18mečiui padovanot mirksiukas.gif
Atsakyti