manau tai labai grazi dovana...
o kai man buvo astuoniolika, drauges padare toki atsisveikinima su vaikyste...ciulptukas, sauskelnes, zaislai ir kitokie niekuciai...
Sveikos,
gal patarsit, ką padovanoti 18-o gimtadienio proga panelei, kuri nenori:
papuosalų, suvenyrų, šmutkių (turi su kaupu), i soliarumus irgi nevaiksto
grotuvus, fotika ir pan dabar reikalingus jaunimui prietaisus jau irgi turi
???
reikia patarimo
Tokiu atveju peršasi du atsakymai:
1. Pinigų (tada įsigys ko pati nori)
2. Galima būtų padovanoti kokią įdomią pramogą, pvz.: šuolį parašiutu
1. Pinigų (tada įsigys ko pati nori)
2. Galima būtų padovanoti kokią įdomią pramogą, pvz.: šuolį parašiutu
Ir aš pagalvojau,kad gal kokią pramogą Tiesiog reikia įjungti fantaziją Sėkmės
as savo mergaite galvoju ka nors. zadam su sraigtasparniu, o is vakaro 24 h zibintu dangaus paleist, sukvietus draugus. tik nzn ar pavyks ziema sako nlb kyla o kita diena kai gris is m-klos kad is kambario islystu klasiokai su staigmenom.. dartobulinu scenariju
QUOTE(rollick @ 2009 01 22, 00:22)
as savo mergaite galvoju ka nors. zadam su sraigtasparniu, o is vakaro 24 h zibintu dangaus paleist, sukvietus draugus. tik nzn ar pavyks ziema sako nlb kyla o kita diena kai gris is m-klos kad is kambario islystu klasiokai su staigmenom.. dartobulinu scenariju
oGO, Super mama kad man kada kas tokią dovaną būtų sugalvojęs... nepamirščiau visą gyvenimą mano tėvai nebuvo tokie išradingi
na mano dukrytei irgi bus siemet lapkripi 18 tai su teciu ir kriksto teveliais susitarem duoti pinigu ir kad issilaikytu teises vairavimo labai ji nori, o tas ir neprapuls. tai gerai ar blogai-nezinau. tiesiog irgi viska turi, o kuo jaunesne issilaikysi tuo geriau cia mano nuomone
Seses jau gimtadienis buvo ,tai kelione padovanojom ir dar (kiek pamenu) lyg tais gavo pinigu teisems islaikyti
Mano brolio irgi 18 gimtadienis greitai , ir nieko neisivaizduoju ka butu gero nupirkti ir isimintino
QUOTE(Larila @ 2009 04 25, 18:30)
Aš savo dukrai užsakiau ir padariau knygą iš jos nuotraukų nuo pat pirmųjų dienų iki 18 metų. Sudėjau viską ką tik radau: nuskenavau senus piešinius, kelis lapus iš mokykliniu sąsiuvinių, pastabas iš pažymių knygutės. Dar parašiau po nuotraukomis linksmų prisiminimų ir palinkėjimų ateičiai. Gamina www.brukne.lt
Ar likote patenkinta šia knyga? Nes norėjau broliui jo aštuoniolikto gimtadienio proga tokią dovaną padaryt, bet man su ta brukne neaiškiai gavosi. Kelis kartus skambinau, susitariau, kad atsiųstų pavyzdžių į elektroninį paštą, bet nieko negavau. Ir kai vėliau skambinau, nekėlė ragelio. Kažkaip nerimta pasirodė. Jau per pirmuosius pokalbius telefonu darbuotojos toks tonas buvo... "ko tu čia iš manęs nori" Dabar ieškau, kas tokiais dalykais Vilniuje užsiima, nes šiauliečiai bent jau man nepatikimi pasirodė
Dianute, ar radai kas Vilniuj darytu Fotoknygas? As irgi galvoju daryt fotoknyga. Galvoju apie www.brukne.lt ir dar daro www.kalendoriai.lt, tik neapsisprendziu kur geriau... Dar vis mastau kaip geriau pasielgt.