Sveikos Labai prasau Jusu pagalbos.Neuzkalnu mano draugo 18-asis gimtadienis. Nesugalvoju ka jam galeciau padovanoti originalaus.Kokia staigmena padaryti,kad atsimintu ilgai mano padovanota dovana? Gal turite kokiu minciu? Ka pacios esate gavusios,ar dovanojusios?Labai prasau padekite man Aciu is anksto
sveiki..
tai va artėja drauges gimtadienis, mes žadam jai suplanuoti nerealu vakarėlį tik nežinome ka jai išrėsti dar iki pat vakaro vakarėlio,gal turit kokių pasiulymų juk 18 gimtadienis užduočių reiktų
tai va artėja drauges gimtadienis, mes žadam jai suplanuoti nerealu vakarėlį tik nežinome ka jai išrėsti dar iki pat vakaro vakarėlio,gal turit kokių pasiulymų juk 18 gimtadienis užduočių reiktų
Tikrai,gal galetu kas duoti kokiu patarimu,nes man ta pati problema iskilo...Juolab,kad mano draugas pats labai originalus ir vertina originaluma...Isseko fantazija..
mano brolio 18- tasis gimtadienis, taip pat nezinau ka dovanoti
prisidėsiu ir aš,mano draugės 18,bet minčių 0 galima sukraut suaugusio "kraitį" bet kas į jį įietų tai pat nesugalvoju
QUOTE(Nenia @ 2007 10 03, 19:44)
Sveikos Labai prasau Jusu pagalbos.Neuzkalnu mano draugo 18-asis gimtadienis. Nesugalvoju ka jam galeciau padovanoti originalaus.Kokia staigmena padaryti,kad atsimintu ilgai mano padovanota dovana? Gal turite kokiu minciu? Ka pacios esate gavusios,ar dovanojusios?Labai prasau padekite man Aciu is anksto
Ziurint uz kokia suma..sugalvoti galima daug ka jei leidzia pinigine
Gelbėkit, ka padovanoti 18m broliui?
Galvoju gal iskepti ar pagaminti ką nors skanaus....
Galvoju gal iskepti ar pagaminti ką nors skanaus....
tai cia reikia tik pasukti galvele ir oi, kiek galima ivairiu dalyku prigalvot manau, kad anksti anksti ryte reiktu jubilijate pazadinti, padovanoti geliu, arba uzsakyti puokste, kad kurjeris i namus atnestu is pat ryto
As mastau i dovana investuoti ~50lt.Ka originalaus ir idomaus uz tiek galima nupirkti draugui?Nezinau..kokia universalia,originalia dovana..Per daug nesurista su paciu zmogumi..Siaip jis pats lb linksmas ir originalus,megstantis visokius 'prikolus'...Padekit....
xem, na galima nupirkti daug visokiausiu smulkmenu ir prie kiekvienu parasyti po rasteli, ka jos reiskia... tai gali but pvz, kad skardine alaus, kuri reikstu jau legaliai galima gerti gerima su laispniais siaip dar dauguma nustebina ir pradziugina pliusiniai zaislai hm, dar man patiko, kai yra sachmatu lentos... bet vietoj figureliu - stikliukai. tai azartas butu....
na bent aš galvoju jei jau bus sniego ryte anksti labai atleksiu ant sniego ispurksiu sveikinima pririsiu prie sakos balionus su maisiuku jame paliksiu laiskuti kuriame bus parasyta kad per anksti nesidziaugtu nes dar yra vaikas ir kadangi tai paskutine diena kad prisimintu ka reiskia vaikyste paliksiu jai 18 uzduociu,uzduotis siesiu su jos megiamais vaikystės dalykais, o i ta laiskutį įdesiu talonelius kaip bilietą į vaikystės šalį.ir susitiksim prie pirmos užduoties.na po to kai atliks,tikiuosi bus dar like laiko iki tos valandos kada sueis 18, gryzim namo eprsirengt vakarui ir busiu mamai palikus jos kita laiska kuriame bus 18 uzduociu kad izengti i suaugusiuju gyavneima,jas darysiu smaikscias pvz.kad paprasytu ka vaikinukas ja i zanduka pabuciuotu, nuejus i parduotuve nusipirktu alkoholio ir butinai paprasytu kad parodytu pazymejima ir t.t. tik va dar pabaigos nesugalvojau
o jei nebus sniego tai bus
o jei nebus sniego tai bus