Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

Jungiuosi ir as i jusu buri, tikiuosi priimsite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AlKi @ 2009 01 19, 18:20)
Reklamiste, šiandien Delfyje perksaičiau apie jūsų pasiekimus.
Sveikinimai, kad tokiu metu augat.
Tiesą pasakius, visada skeptiškai žiūrėjau į lietuvišką kosmetiką. Bet kai pasisakei iš kur, prieš Kalėdas Senukuose (ot radau kur) po ranka pakliuvo kremas su šaltalankiais. Nu superinis. Rankeles sušvelnėjo.

O dar paskutinį kartą braškinį šampūną vaikišką nupirkau. Na, norėtųsi dar balzamo vaikui iš tos pačios serijos, nes nusausina baisiai plaukus.

Kol kas nedrįstu kosmetikos išbandyt, bet gal čia daugiau dalykų papasakosi, kad išbandysiu Rasos ar Margaritos liniją ax.gif

As esu isbandziusi Rasos linija, man labai patiko.. Ypac kosmetika kunui... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2009 02 13, 14:19)
Jungiuosi ir as i jusu buri, tikiuosi priimsite  4u.gif

priimsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2009 02 13, 09:34)
Prieš kokius 5-6 metus, per sveikatos laidą (berods per LNK), tai prieį Valentino dieną pristatinėjo vaistus Prostamol Uno. Tai iki dabar kaip bajerį mėtau tuo metu laidos vedėjos ištartą: Tai gali būti geriausia dovana Valentino dienos proga Jūsų brangiajam cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif
reik saviškiui padovanoti prostamo0l uno įdomu kokia būtų reakcija tongue.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif na as irgi busima reklamininke/marketingiste ax.gif siuo metu studijuoju reklamos vadyba VK, 2 kurse blush2.gif

gal kuri esat susidurusi su Tiketa? gal kuri dirbo/dirba? ax.gif ruosiuosi ten atlikti praktika, marketingo skyriuje...
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2009 02 13, 10:34)
Prieš kokius 5-6 metus, per sveikatos laidą (berods per LNK), tai prieį Valentino dieną pristatinėjo vaistus Prostamol Uno. Tai iki dabar kaip bajerį mėtau tuo metu laidos vedėjos ištartą: Tai gali būti geriausia dovana Valentino dienos proga Jūsų brangiajam cool.gif

biggrin.gif ... Ir nieko nebepridursi....

Jovita25, mielai prašom...Darbuojiesi ar studentauji?

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2009 02 13, 11:19)
Jungiuosi ir as i jusu buri, tikiuosi priimsite  4u.gif
Papildyta:
As esu isbandziusi Rasos linija, man labai patiko.. Ypac kosmetika kunui...  wub.gif

Mielai prašom.

Nu išbandysim Rasos kosmetiką, nes Margaritos dušo žėlė man perdaug odą sausiną blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos bigsmile.gif
Prisirašyt ir aš norėčiau smile.gif
Marketinge dirbu jau geri šeši metai ax.gif bet tik dabar užmačiau tamstas. Gal dėl to kad sėdžiu šiuo metu be darbo unsure.gif
Atsakyti
Giagute, priimam visus kurie pažada aktyviai rašinėti čia smile.gif Užjaučiu dėl darbo 4u.gif

Merginos,ką manot apie spaudoje pradėjusį skambėti partizaninį marketingą? Gal kuri skaitėte tą knygą kur delfi reklamuoja?
Atsakyti
Aš guerilla marketing originalo kalba skaičiau.
Įdomus veikaliukas.. idėjinis labai smile.gif

O kokią delfi reklamina? Nelabai mėgstu jį tai ne itin lankausi...

QUOTE(KristinaP12 @ 2009 02 21, 10:39)
Giagute, priimam visus kurie pažada aktyviai rašinėti čia smile.gif Užjaučiu dėl darbo  4u.gif
Merginos,ką manot apie spaudoje pradėjusį skambėti partizaninį marketingą? Gal kuri skaitėte tą knygą kur delfi reklamuoja?

Atsakyti
Tai spėju tą pačią ir skaitei...J.C Levinsono "Partizaninis marketingas". Sakai idėjų gerų radai...Gal kitos irgi jau skaitė g.gif
Atsakyti
atsispausdinau, bet dar neskaičiau
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 02 21, 13:58)
atsispausdinau, bet dar neskaičiau

is kur atsispausdinai, gal nuoroda galima?
Atsakyti