Sveikos mamytes ziuriu cia visom vis kazkas su tom ,,brangiosiom" dienelem po gimdymo kila bedeliu as taip pat noreciau pasikonsultuoti...po gimdymo gal kokiam 3menesi tik susirgau,bet sekanti menesi iskilo beda kai pradejau sirgti vos ne kas 2savaites nuo menesio pradzios,jau taip yra 3kartas is eiles... geriu kontraceptines...
Sveikos,
manosios nuo 14 metų nesusiregulioja, tad jau visus 7 metus.
Paskutiniu metu tokia paranoja, mėnesinės buvo rugsėjo gale, o kadangi paskutiniu metu sekso trūkumu nesiskundžiu, o jos neateina, nebežinau ką galvot. Jei ne seksas - nė nesukčiau galvos. Dariausi du nėštumo testus, skirtingus, abu neigiami... ir pms atrodo egzistuoja, ir pas ginę buvau, sakė turi ateit, bet tai buvo prieš porą savaičių, o jų dar vis nėra. Ar gali būti, kad tiesiog stresas, kad neateina, dėl to ir neateina? Mąstau dar vieną testą pasidaryt ramybės dėlei...
Paskutiniu metu tokia paranoja, mėnesinės buvo rugsėjo gale, o kadangi paskutiniu metu sekso trūkumu nesiskundžiu, o jos neateina, nebežinau ką galvot. Jei ne seksas - nė nesukčiau galvos. Dariausi du nėštumo testus, skirtingus, abu neigiami... ir pms atrodo egzistuoja, ir pas ginę buvau, sakė turi ateit, bet tai buvo prieš porą savaičių, o jų dar vis nėra. Ar gali būti, kad tiesiog stresas, kad neateina, dėl to ir neateina? Mąstau dar vieną testą pasidaryt ramybės dėlei...
QUOTE(Gegytė @ 2012 11 28, 15:12)
Sveikos,
jei saugojies- manau neverta nerimauti. man pastoviai ciklas nereguliarus. yra buve po 2 men pertraukos tarp sirgimu. sako, jei karta i metus sutrinka ciklas- tai nieko baisaus. aisku jei tai kartojasi, reikia ieskoti priezasciu.
Pasidariau dar vieną testą, viskas ok, manau tereikia sulaukti dienelių ir viskas bus gerai.
QUOTE(varlyte88 @ 2012 12 14, 03:06)
Sveikos mamytes. Gal galite patarti. Spalio pradzioje pagimdxiau pirmaji vaikeli, po gimdymo kraujavau apie9 savaites. O dabar vel pradejau kraujuoti. Ar gali buti, kad mmm atsirado taip greitai?
Jei pilnai maitinate kūdikį savo pienu, tai mažai tikėtina. Jei mišinėliais, galbūt. bet vis tiek, kadangi esate po gimdymo, būtina pasirodyti pas ginekologą, nes be apžiūros niekas negali pasakyti, kas iš tikrųjų vykta, juolab, kad labai ilgai kraujavote ir po gimdymo.
QUOTE(Gegytė @ 2012 12 04, 10:27)
Pasidariau dar vieną testą, viskas ok, manau tereikia sulaukti dienelių ir viskas bus gerai.
o naudojat ką nors? mano ginė man jau senai rekomendavo Nakvišų aliejų, tai aš jį ir vartoju. Gal ir Jums jis kiek pagelbėtų
Man taip pat ilgą laiką jos buvo labai nereguliarios... ir net nežinau kas padėjo jas sureguliuot.. gėriau ir duphaston ir kt.. bet kas tiksliai padėjo sureguliuot net nežinau džiaugiausi jomis gal hm.. du metus..kaip laikrodukas net ginė stebėjosi..sako gal organizmas jau ruošiasi kad taip tiksliai
tačiau.. jau trečias mėnuo..jos kelia man išdaigas.. viena mėn.. dviem dienom anksčiau...kitą mėn.. diena anksčiau.. o dabar net penkiom dienom anksčiau .. nieko nebesuprantu nuo ko... streso yra..bet nemanau kad daugiau nei visad... tik bijau..kad nesugalvotų anksčiau prasidėjusios ir užsitęst..
gal kam buvo..kad jos anksčiau prasidėdavo?
nebezinau,man taip istisai.kartais ir 2sav.anksciau prasideda...zodziu,paprastai tai apie 6d.anksciau negu buvo praejusios.seniau kaip laikrodis buvo,nu 1d.i kuria puse nebent pajudedavo...o dabar...patylesiu...
oho.... du menesius kraujuoji ? nu siaubas....
man tai toks dalykas keistas nutiko turi po keliu dienu būti menesines ir eme svelniai teplioti, nu mazai ..... maniau prasidejo anksciau ir tiek, bet kad ne - tik kartais patepa .... kas per nesamone . yra kam taip buve?
man tai toks dalykas keistas nutiko turi po keliu dienu būti menesines ir eme svelniai teplioti, nu mazai ..... maniau prasidejo anksciau ir tiek, bet kad ne - tik kartais patepa .... kas per nesamone . yra kam taip buve?
QUOTE(Lucero @ 2012 12 25, 11:18)
oho.... du menesius kraujuoji ? nu siaubas....
man taip buvo-teplioja ,teplioja,o poto prasideda...
Sveikos
Gal ne čia pataikiau , nes permečiau tema tai visos po neštumu paginde šitoje temoje .
Jei ka gal patarsite i kuria tema kreiptis .
Pdetis tokia :
Vasara 3 menesius( birž. Liepa . Rugpj . ) nebuvo menesiniu , pirkau testus , bt visi neigiami .
Rugsejis mensines tesesi 28 dienas . Spali 8 dienas
Dabar kai prasidejo lapkričio 27d , tai dar vis tesesi .
Gavau siuntima kraujo tyrimams .
Bet tik norejau paklausti gal kas su tuos susidure ?? Nežinau ko tiketis
Gal ne čia pataikiau , nes permečiau tema tai visos po neštumu paginde šitoje temoje .
Jei ka gal patarsite i kuria tema kreiptis .
Pdetis tokia :
Vasara 3 menesius( birž. Liepa . Rugpj . ) nebuvo menesiniu , pirkau testus , bt visi neigiami .
Rugsejis mensines tesesi 28 dienas . Spali 8 dienas
Dabar kai prasidejo lapkričio 27d , tai dar vis tesesi .
Gavau siuntima kraujo tyrimams .
Bet tik norejau paklausti gal kas su tuos susidure ?? Nežinau ko tiketis