Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

o man iki nestumo buvo kaip laikrodukas,o dabar nzn kada laukt svenciu, vis uzklumpa netiketai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuliuke102 @ 2010 08 22, 10:07)
Prašau patarti,man41 ir staiga dingo mėnesinės.dėl ko taip galėjo atsitikt?

Ir man kažkas panašaus....Jau beveik 40 ciklo diena, o mm nėr...O būdavo kaip laikrodis, maždaug 28 dienos...Krūtys skauda, testų jau nežinau kiek sugadinau, nerodo nestuke.gif ...

Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu ir aš prisijungti prie tų, pas kurias mm labai nereguliarios... nesuprantu kas man pasidarė, visada viskas ok būdavo doh.gif db jau metai laiko kai jos yra nereguliarios... veluoja... šį mėnesi labai daug veluoja doh.gif paskutinės mėnesinės buvo kažkur rugpjūčio 27... o šiandien jau spalio 10... nežinau ką ir begalvoti g.gif pms lyg ir jaučiu, bet kai neateina taip neateina... kaltinu stresą... nes nėščia tikrai negaliu būt ir hormonai tvarkoje...
Atsakyti
Sveikos,visuomet menesines budavo reguliarios,nesiskundziau,bet paskutiniu metu,jau pora sykiu prasidedejo labai daznos menesines,nuo paskutines sirgimo dienos praejo vos 9dienos.Gal kuriai nors jau taip yra buve,buciau dekinga jeigu patartumete ir pagelbetumete,beje man 16metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okia @ 2010 11 23, 20:36)
buciau dekinga jeigu patartumete ir pagelbetumete

Pagelbėt gali tik apsilankymas pas ginekologą 4u.gif
Atsakyti
Vat tokia problema,esu jauna mergina,menesines man nuolat budavo nereguliarios veluodavo pora dienu,visada jos budavo apie menesio vidury,bet praeita menesi atsirado 6d. O si menesi ju isvis nera,nesuprantu kodel,nes savijauta puiki,jokiu negalavimu,rimtu lytiniu santykiu neturejau,bet su vaikinu turejau petinga,tada del visa ko nutarem padaryt NT jis buvo neigiamas,o menesiniu vis dar nera,kas man?
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Noriu pasissemti jūsų patarimų, galbūt žinote kas gali būti man? Tiesiog man veluoja SM jau 17dienų ir nežinau ką daryti.. g.gif Santykiauju su draugu, pirkome gal kokius 5testus ir visi neigiami..jokiu požymių nėštumo nėra..tad nežinau kas čia yra, galbūt ką patartumėte, nes nežinau į ką kreiptis? Pas daktarų nebuvau apsilankiusi, nes esu gana užimta. Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienai moteriai retkarčiais gali būti tam tikrų ciklo sutrikimų (dėl streso, mitybos ir kt.veiksnių). Tačiau, jei tai kartosis kelis ciklus iš eilės, būtina pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
As kai nustojau vartoti kontraceptikus, tai pas mane memes kaip pasiutusios isiduko ir ateidavo galiausiai po 40 dienu ir daugiau. Gydytoja tyre, bet sake, kad esu sveika. Tada israse Bional Ovuliavita ar kaip jis ten, bet kitu memiu nesulaukiau nes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 29, 20:12)
As kai nustojau vartoti kontraceptikus, tai pas mane memes kaip pasiutusios isiduko ir ateidavo galiausiai po 40 dienu ir daugiau. Gydytoja tyre, bet sake, kad esu sveika. Tada israse Bional Ovuliavita ar kaip jis ten, bet kitu memiu nesulaukiau nes  nestuke.gif

Papildyta:
Turejau tokia problema. Isbandziau daug visokiu priemoniu ir cheminius gormonus (organizmas atsisakydavo priimti) ir zoleliu arbatas. Siek tiek padejo "Meflovanas". Bet labiausiai padejo (kas galejo pagalvoti?) uzsiemimai joga. Papuoliau netycia i viena jogos mokykla (jos filialai visoje Lietuvoje). Jie dirba labai idomiai, ne tik jogos pratimai ir kvepavimas, bet ir zaidimai ir idomios praktikos. po puses metu reikalai pradejo tvarkytis. Siek tiek pakeiciau ir mityba ir poziuri i moters fiziologija. Dabar (praejus metams) viskas susitvarke. O patis jogos pratimai ir kvepavimas dar padeda atsipalaiduoti, nusiraminti. Sunkiausia, kaip visada, surasti tam laiko, bet ir tai pasirodo imanoma biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane beda ta,kad man menesines jau nesibaigia beveik 4savaites,jau net nebezinau ka daryt.gyvenu uk,tad pas ju daktarus nelabai noriu eit,bet jau paciai daros baisu.keisciaucia,kad man jos visada,nuo pat pradziu pradzios budavo lb nereguliarios,niekada nezinodavau kada man jos prasides ir kada baigsis.kartais dingdavo menesiui ar daugiau,o vat db niekaip nesustoja,nuo spalio men po 2kartus per men budavo...baisu...
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Ilgai "googlinau" bet niekur taip ir neradau . Taigi rašau čia, gal kuri pagelbėsit. Paskutiniu metu sergu mėnesinėm kas dvi savaites, labai keista, nes ankščiau mėnesinės sustreikuodavo tik kai gerdavau kontraceptikus (o dabar jau daugiau kaip puse metų jų nevartoju). Plius jau kelinta diena kai einu namo vakare po darbo pradeda svaigti galva, pasidaro silpna. Bet viskas taip staigiai prasideda ir butent vakare, pro namu duris ižengiu tiesiogine to žodžio prasme "kaip girta". Valgau reguliariai, tikrai nebadauju, nesilaikau jokių dietų. Ar gali būti šie požymiai tik dėl galimo streso, ar gali būti kažkas rimčiau?
Atsakyti