Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

nu jum tikrai smagu...mano paskutinis pvz 23dienos verysad.gif nors paprastai iki 26 istempiu...dar labaaaaai retais atvejais 28, bet jau cia ant pirstu galiu laisvai suskaiciuoti tokius atvejus... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 27 gegužės 2009 - 08:06
O as kazkur skaiciau, kad normalus ciklas yra 21-35 dienos... g.gif
Tiesa, karta per metus (pagal knygas) gali pasitaikyti vienas ilgesnis ar trumpesnis ciklas - tai nieko tokio, ypac jauname amziuje.
Atsakyti
Mano vidutinis ciklas yra 30-32 dienos, bet kartais būna ir 34. Ir taip visą laiką nuo mmm prasidėjimo paauglystėj
Atsakyti
man iki nestumo buvo labainereguliarios, nuo 14 dienu iki 96 doh.gif irgi galvojau ar netures itakos vaiko planavimui g.gif ggaliu pasakyt, kad manneturejo, nes pastojau is 1 karo lotuliukas.gif Bet po gimdymi vistiektas pats, tik tiek kad 96 dienu kolkas nebuvo, nu bet apie 50 tai buna, bet kai buna veliau, daznai kita karta po 2 sav ir vel prasideda doh.gif atostogu niekaip nesuplanuot lotuliukas.gif Iki nestumo kalbejau su daktare, nieko gero nepasake, tik tiek kad esu sveika ir po gimdymo turetu susitvarkyt g.gif
Atsakyti
Visą gyvenimą vargstu su nereguliariais mms doh.gif Mano ciklas jeigu viskas gerai 40 dienu,o šiaip labai įvairiai buna. Porą kartų nesirgau beveik pusę metų blink.gif Reikėjo tada visokių vaistukus gerti ,o ypač duphastoną. Bet jeigu mano mms vėluoja 2-3 savaites net nepergyvenu dėl nėštumo,todėl kad tai skaitosi "normalu" O jeigu dar koks stresas ar dar viskas "akurat" vėluos ir dar kaip doh.gif
Aš sugebėjau net pastoti antrą kartą nesirgdama mms ,žinau kad pastojau jau po mėnesio kai mms man vėlavo. Vadinasi ovuliaciją įvyko o mms nebuvo. Va ir suprask kas man yra??? Žinojau data kada pastojau,tai ateidama pas ginekologę nieko nesakiau kad man vėlavo mms,o pasakiau maždaug data kai turėjau sirgti menesinem. Ir pagimdžiau mažiuką tiksliai kaip pati ir nustačiau . lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 liepos 2009 - 22:51
sveikos nezinau kas daros praejus menesinem 4 dienos vel kraujoju nedaug tik stiprei teplioja?
Atsakyti
Prašau patarti,man41 ir staiga dingo mėnesinės.dėl ko taip galėjo atsitikt?
Atsakyti
QUOTE(kukuliuke102 @ 2010 08 22, 11:07)
man 41 ir staiga dingo mėnesinės. dėl ko taip galėjo atsitikt?

Priežasčių gali būti įvairių. Kada paskutinį kartą buvo menstruacijos? Vartojat KT?
Galbūt reikėtų įsitikinti, ar nesate nėščia. Jei nesate, tada apsilankykite pas ginekologą.
Atsakyti
Jau daugiau nei savaitę geriu antibijotikus DOXYCYCKIN.vakar ir šiandiena nieko nevalgiau, negaliu ryti maisto, pykina.vakar turėjo būti mėnesinės, bet jų nėra.Turėjau lytinių santykių, prieš kokias 2 savaites.ar pykinimas ir mėnesinių vėlavimas gali būti nuo antibijotikų kuriuos geriu?
Atsakyti
QUOTE(Xbarbyte @ 2010 08 27, 11:37)
ar pykinimas ir mėnesinių vėlavimas gali būti nuo antibijotikų kuriuos geriu?

Anotacijoje rašoma:
"Vartojant Doxycyclin, kai kada sutrinka virškinamojo trakto veikla: ėda rėmuo, atsiranda šleikštulys, pykinimas, vėmimas, tempimas skrandžio srityje, vidurių pūtimas, viduriavimas, tuštinimasis riebalingomis išmatomis.
<...> Be to, gali sutrikti rijimas, prasidėti burnos ir gerklės gleivinės uždegimas, pasireikšti užkimimas bei pavieniais atvejais pajuosti liežuvis".

Apie ciklo sutrikimus lyg ir nieko nerašo g.gif Tik tiek, kad mažina geriamųjų kontraceptikų veiksmingumą (bet jūs jų, kaip suprantu, nevartojate).
Atsakyti
nevartoju.tai pykinimas kaip supratau nuo vaistų gali būti.tuštinuosi į dieną po 5 kartus, pilvą raižo... o kai sako, jog mėnesines vėluoja dėl streso, teisybė?šiuo metu patiriu didžiulį stresą...
Atsakyti
QUOTE(Xbarbyte @ 2010 08 27, 13:07)
pykinimas kaip supratau nuo vaistų gali būti

Gali. O jei dar nevalgot nieko...

QUOTE(Xbarbyte @ 2010 08 27, 13:07)
o kai sako, jog mėnesines vėluoja dėl streso, teisybė?

Tikra tiesa. Ciklas gali sutrikti dėl įtampos/streso/nerimo, netinkamos mitybos, ligos, medikamentų vartojimo ar net klimato pasikeitimo.

Jei nerimaujat dėl galimo nėštumo, tai nusipirkite testuką mirksiukas.gif
Atsakyti