Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

QUOTE(Mimuke @ 2008 10 28, 15:55)
oj su mano mm ir vargas buvo dideliausias  doh.gif
paauglystej buvo dinge net pusei metu  verysad.gif
po to su vaistukais jas issikvietem, bet ir tai budavo kas menesi, tai dingdavo dviem menesiams  unsure.gif
tikiuos tam labai didelios itakos vaikucio planavimui netures  unsure.gif
nes dabar vartoju KT, tai jos kaip laikrodukas  thumbup.gif  thumbup.gif

taip nuo KT susireguliuoja 4u.gif
Atsakyti
Mano mmm buvo labai nereguliarios verysad.gif 38-43 dienos tarpai.Jau ir testu kiek pridaryta doh.gif Bet suzinojau apie toki produkta alura ir viskas susitvarke thumbup.gif Kaip laikrodis. O mano pazistamai su menesinem pastoviai budavo problemu, o po gimdymo visai dingo.Gydytojai stebejosi kaip isvis pastojo. Paskui 5 men gere kontraceptikus, kad isauktu men.Dare pertrauka.Vel nestuke.gif po to ir vel nebuvo men. alura rekomendavau ir jai.Po dvieju savaiciu naudojimo gaunu gera zinia!!!Atsirado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 10 29, 23:29)
Mano mmm buvo labai nereguliarios  verysad.gif 38-43 dienos tarpai.Jau ir testu kiek pridaryta  doh.gif Bet suzinojau apie toki produkta alura ir viskas susitvarke  thumbup.gif Kaip laikrodis. O mano pazistamai su menesinem pastoviai budavo problemu, o po gimdymo visai dingo.Gydytojai stebejosi kaip isvis pastojo. Paskui 5 men gere kontraceptikus, kad isauktu men.Dare pertrauka.Vel  nestuke.gif  po to ir vel nebuvo men. alura  rekomendavau ir jai.Po dvieju savaiciu naudojimo gaunu gera zinia!!!Atsirado  thumbup.gif

idomu g.gif o su receptu pardavineja tas tabletes??
nes kai as vaistinei klausinejau tai man nieko nedave isskyrus moteriai vitaminus ,o del vaistu liepe kreiptis pas gydytoja kad israsytu recepta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 10 31, 09:42)
idomu  g.gif  o su receptu pardavineja tas tabletes?? 
nes kai as vaistinei klausinejau tai man nieko nedave isskyrus moteriai vitaminus ,o del vaistu liepe kreiptis pas gydytoja kad israsytu recepta  ax.gif

Tai yra želė, visiškai naturalus preparatas, i kuri ieina gyvybiškai reikalingas komponentas L-argininas. Tai yra viena iš biologiškai aktyviausiu amino rugšciu, be jo organizmas negali normaliai funkcionuoti.Reguliuoja kraujotaka.........
Preparatą Alura™ platina NHTGlobal kompanija ir cia nereikalingas gydytojo receptas.
Jeigu noresit suzinot placiau rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 10 31, 09:36)
Tai yra želė, visiškai naturalus preparatas, i kuri ieina gyvybiškai reikalingas komponentas L-argininas. Tai yra viena iš biologiškai aktyviausiu amino rugšciu, be jo organizmas negali normaliai funkcionuoti.Reguliuoja kraujotaka.........
Preparatą Alura™ platina NHTGlobal kompanija ir cia nereikalingas gydytojo receptas.
Jeigu noresit suzinot placiau rasykit i az  mirksiukas.gif

parasiau i az biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Prieš sūnaus gimimą mmm buvo visai sublūdę doh.gif per metus sirgau tris kartus... gydytojai sakė, kad nepastosiu. Pastojau, džiaugsmui jau pustrečių metų ax.gif Po gimdymo gėriau KT. Kai nutraukiau tai keturis ciklus reguliariai kas 35 d. O dabar vėl blūdija doh.gif Gydytoja išrašė Agnucaston, geriu jau antrą pakuotę. Atrodo lyg reguliuojasi: nuo 55 d. perėjau prie 47 d. Jie homeopatiniai, tai reikia bent tris mėn. pagert. Tikiuosi grįžt prie 35 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2009 01 28, 16:24)
Prieš sūnaus gimimą mmm buvo visai sublūdę  doh.gif  per metus sirgau tris kartus... gydytojai sakė, kad nepastosiu. Pastojau, džiaugsmui jau pustrečių metų  ax.gif  Po gimdymo gėriau KT. Kai nutraukiau tai keturis ciklus reguliariai kas 35 d.  O dabar vėl blūdija  doh.gif  Gydytoja išrašė Agnucaston, geriu jau antrą pakuotę. Atrodo lyg reguliuojasi: nuo 55 d. perėjau prie 47 d. Jie homeopatiniai, tai reikia bent tris mėn. pagert. Tikiuosi grįžt prie 35 d.  g.gif

man aplamai jos nuolatos veluodavo, niekada reguliariai nesirgdavau, tai todel isidejau spirale, nes jau pabodo man tos nesamones... vis galvodavau gal nescia gal ne, o dabar jau ramu visai nesergu... mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos.
Konsultacijos siuo metu nevyksta pas ginekologe, tai noriu paklausti jusu. Ar normalu, jei menstruaciju ciklas yra 31 diena? g.gif Pries vartojant kontraceptines tabletes, ciklas buvo nereguliarus, bet niekada nebudavo toks ilgas. Jau metai, kaip nebevartoju kontraceptiniu tableciu, o ciklas toks pat ilgas... unsure.gif
Atsakyti
Normalus ciklas nuo 21 iki 41 dienos 4u.gif vidutinis ir dazniausias beabejo 28, mano asmeniskai buna ir 31 ir 38 ir 36, mazdaug 6 dienu paklaida.
Atsakyti
Pas mane taip pat ivairiai smile.gif dazniausiai 28-30 dienu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif O buvau sunerimusi...
Atsakyti