Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

QUOTE(liepsnele @ 2008 02 14, 22:31)
Na nezinau, pirmakart girdziu toki dalyka  g.gif Jeigu butu nerekomenduojama negerti per menesines, taip ir butu parasyta informaciniam lapely. O is kur cia tokia info?  g.gif
Del kraujavimo pailgejimo, tai geriau 3 menesius nakvisa ir tikrai nieko tokio nebuvo  schmoll.gif

as pasiziurejau ant bonkutes kur info tai nieko apie tai net neparasyta kad negalima ju gerti per menstruacijas g.gif o del kraujavimo tai as ir kolkas geriu be pertraukos jas ir nepastebejau kad man butu ilgiau uzsitesiusiois nei visada 4u.gif
Atsakyti
va mane irgi nustebinot del tos pertraukos per mmm geriant nakvisa. Nes kiek geriau, tai nedariau, bet uztat po kokio pusmecio reikia pertrauka daryti, nes prie visko organizmas pripranta ir tai tampa neveiskminga. Labai sudominot, gal kaip nors pagriskit savo teiginius, kur radot parasyta. Nes ketinu dar ne karta gerti nakvisu, tai ta informacija tikrai labai aktuali.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2008 02 15, 13:52)
va mane irgi nustebinot del tos pertraukos per mmm geriant nakvisa. Nes kiek geriau, tai nedariau, bet uztat po kokio pusmecio reikia pertrauka daryti, nes prie visko organizmas pripranta ir tai tampa neveiskminga. Labai sudominot, gal kaip nors pagriskit savo teiginius, kur radot parasyta. Nes ketinu dar ne karta gerti nakvisu, tai ta informacija tikrai labai aktuali.

man ir butu idomu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 15 vasario 2008 - 20:47
Pas mane galima sakyt visa gyvenima nereguliarios mmm. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2008 02 16, 19:05)
Pas mane galima sakyt visa gyvenima nereguliarios mmm. doh.gif

nekas tada , o as ir taip noriu reguliaru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 19 vasario 2008 - 14:35
O klausykit, man tai ksauda krutis, pilva maudzia, bet vis neprasideda, kaip jas pagreitinti, kad prasidedu viskas, nezinot?
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 03 18, 22:28)
O klausykit, man tai ksauda krutis, pilva maudzia, bet vis neprasideda, kaip jas pagreitinti, kad prasidedu viskas, nezinot?

o sito tai tikrai nezinau lotuliukas.gif zinau tik kaip nutolinti rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 03, 18:28)
Niekada neturėjau reguliarių. Dabar geriu KT, tai reguliarumas tik nuo jų.

kokias geri?
Atsakyti
kažin, o kai dar ir po mėnesinių maudžia krūtis, girdėjau ,kad dėl hormonų trūkumo. bet jei nenori KT, tai gal kokius vitaminus galima pagerti, gal kam yra taip buvę? g.gif O gal kažko yra iš homeopatinių vaistų?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 23, 20:23)
kažin, o kai dar ir po mėnesinių maudžia krūtis, girdėjau ,kad dėl hormonų trūkumo. bet jei nenori KT, tai gal kokius vitaminus galima pagerti, gal kam yra taip buvę? g.gif O gal kažko yra iš homeopatinių vaistų?

man del visu siu negalavimu tai pasiule gert nakvisu alieju ,o del kitu vaistu patare nueiti pas ginekologa kad jis apziuretu ir nusprestu kokius vaistus pagerti 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
oj su mano mm ir vargas buvo dideliausias doh.gif
paauglystej buvo dinge net pusei metu verysad.gif
po to su vaistukais jas issikvietem, bet ir tai budavo kas menesi, tai dingdavo dviem menesiams unsure.gif
tikiuos tam labai didelios itakos vaikucio planavimui netures unsure.gif
nes dabar vartoju KT, tai jos kaip laikrodukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti