Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarios menstruacijos

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 01 31, 18:24)
As tai manau kad jau geriau ovulavit ar nakvisas pagerti, nes geriant KT organizmas turi priprasti, tai manau puse metu maziausiai turesi gerti.. o kai mesi organizmui vel sokas, kai nebegauna hormonu. Ginekologes KT skiria, nes joms mokami pinigai uz tai..

dabar nusipirkus nakvisu alieju geriu jau kokius 3menesius jau po truputi kaip ir tvarkosi jei susergu 17 diena tai ziuiriu ir kito menesio 18-19 diena susergu nu kaip ir viskas gerai dabar g.gif tik nezinau kas man cia padejo rolleyes.gif o yas OVULAYTIV kas tai?spic.menstruacijoms? nes kai buvau vaistinei pasakiau kas man blogai ,tai tik nakvisu alieju pasiule pagerti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 31 sausio 2008 - 19:52
NAkvisu aliejaus kapsules - padejo ir man. tikrai. tik tiek, kad labai nusibodo - gal geriau metus. jas reikia gert kaip kontraceptikus - geri geri ir darai 7 dienu pertrauka ir vel. negalima gert per menesines. bent jau man taip sake. ir tikrai - po to kai nustojau vartot HR buvo chaosas, veliau menesines tieesiog "isnyko". padejavau ir pradejau gert nakvisas - po 4 men pertraukos (menesi su trupuciu paggerus) atsirado tos pradingeles... dabar jau gal 2 metai negeriu, bet dar regliarios tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 01 31, 20:57)
NAkvisu aliejaus kapsules - padejo ir man. tikrai. tik tiek, kad labai nusibodo - gal geriau metus. jas reikia gert kaip kontraceptikus  - geri geri ir darai 7 dienu pertrauka ir vel. negalima gert per menesines. bent jau man taip sake. ir tikrai - po  to kai nustojau vartot HR buvo chaosas, veliau menesines tieesiog "isnyko". padejavau ir pradejau gert nakvisas - po 4 men pertraukos (menesi  su trupuciu paggerus) atsirado tos pradingeles... dabar jau gal 2 metai negeriu, bet dar regliarios tfu tfu.

Oho kaip idomiai g.gif siaip asmeniskai as gerus tik ovulavita ir duphastona mmm reguliuot (o ovulavit yra vitaminai, ieina nakvisos, dar kastonai, nu kad labai naturalus augalinis produktas, padeda reguliuot menesines ir mazina PMS, tik jis brangiau gaunasi, nei nakvisos) 4u.gif o nakvisas mano drauge gere, tai ji be jokiu pertrauku kiek zn vartojo, ir anotacijoj nieko neraso kad reik daryt pertrauka unsure.gif bet svarbu padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 02 01, 00:26)
Oho kaip idomiai  g.gif  siaip asmeniskai as gerus tik ovulavita ir duphastona mmm reguliuot (o ovulavit yra vitaminai, ieina nakvisos, dar kastonai, nu kad labai naturalus augalinis produktas, padeda reguliuot menesines ir mazina PMS, tik jis brangiau gaunasi, nei nakvisos)  4u.gif o nakvisas mano drauge gere, tai ji be jokiu pertrauku kiek zn vartojo, ir anotacijoj nieko neraso kad reik daryt pertrauka  unsure.gif  bet svarbu padejo  thumbup.gif

aha ir man idomu g.gif kodel negere per menesines nakvisas?as geriu kekviena diena man nesake kad negerti ju per tas dienas g.gif juk jos tai nekontraceptikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 01, 14:06)
aha ir man idomu  g.gif kodel negere per menesines nakvisas?as geriu kekviena diena man nesake kad negerti ju per tas dienas g.gif juk jos tai nekontraceptikas ax.gif

as niekada nesusimasciau kad idomu ju negert 7 dienas smile.gif ir is kur as tai suzinojau tai geras klausimas ax.gif
na kad pati nesumasciau tai faktas. itariu kad ant pakuotes galejau skaityt - reiktu pabandyt paieskot vaistu spintelej gal kokia pakuote dar rasciau... g.gif
nakvisos stimuluoja hormonu veikla, tad galbut organizmui to nereikia per menesines?
juk siaip ne vienus vaistus/papildus/vitaminus reikia gerti su pertraukomis.
n bet cia tik spejimas doh.gif
Atsakyti
Niekada neturėjau reguliarių. Dabar geriu KT, tai reguliarumas tik nuo jų.
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 02 03, 17:40)
as niekada nesusimasciau kad idomu ju negert 7 dienas smile.gif ir is kur as tai suzinojau tai geras klausimas  ax.gif
na kad pati nesumasciau tai faktas. itariu kad ant pakuotes galejau skaityt - reiktu pabandyt paieskot vaistu spintelej gal kokia pakuote dar rasciau...  g.gif
nakvisos stimuluoja hormonu veikla, tad galbut organizmui to nereikia per menesines?
juk siaip ne vienus vaistus/papildus/vitaminus reikia gerti su pertraukomis.
n bet cia tik spejimas  doh.gif

na as nusipirkau nakvisu ta didele deze man liepe jas pagerti ir paskui pasiziureti kaip as jausiuos tada nu kolkas dar geriu ax.gif bet jauciu kaip pabaigsiu tai aisku pertrauka kaskokia tai padarysiu butinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 31, 12:45)
Nesenai man daktare sake jei nesusitvarke po gimdymo menstruacijos isireguliave harmonai reiskiasi  g.gif  sake vienintelis budas jas sureguliuoti tai naudoti kontraceptines tabletes  4u.gif

man sake, kad hormonine spirale sureguliuoja cikla.Tik patepliojimai gali testis kuri laika kol susireguliuoja.
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 02 05, 18:39)
man sake, kad hormonine spirale sureguliuoja cikla.Tik patepliojimai gali testis kuri laika kol susireguliuoja.

Spirale yra tas pats kaip KT, ar pleistras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 03, 22:05)
na as nusipirkau nakvisu ta didele deze man liepe jas pagerti ir paskui pasiziureti kaip as jausiuos tada nu kolkas dar geriu  ax.gif  bet jauciu kaip pabaigsiu tai aisku pertrauka kaskokia tai padarysiu butinai  g.gif

as jas geriu antra dezute didelia baigiu doh.gif
Atsakyti
Nakvišas gana ilgai galima gerti, o mer mmm negeriama, nes jos lyg ir pailgina kraujavimą, t.y. ilgiau sergama, o kuri iš mūsų to nori mirksiukas.gif va ir daroma pertraukėlė, bet ir nedarant nieko neatsitiks. o reguliuot ciklą jos tikrai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2008 02 06, 10:07)
Nakvišas gana ilgai galima gerti, o mer mmm negeriama, nes jos lyg ir pailgina kraujavimą, t.y. ilgiau sergama, o kuri iš mūsų to nori  mirksiukas.gif va ir daroma pertraukėlė, bet ir nedarant nieko neatsitiks. o reguliuot ciklą jos tikrai padeda.

Na nezinau, pirmakart girdziu toki dalyka g.gif Jeigu butu nerekomenduojama negerti per menesines, taip ir butu parasyta informaciniam lapely. O is kur cia tokia info? g.gif
Del kraujavimo pailgejimo, tai geriau 3 menesius nakvisa ir tikrai nieko tokio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti