Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

Tingejau ir skaityt viska. Del grozio badyt puses metu lelyte? Siaubas, gal galvoj kai kurioms negerai, palaukit nors kol keli metai sueis. Ne, nu kai kurioms tikreai cik ci rik.
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2009 06 17, 14:28)
Sveikos mamytes. smile.gif As irgi galvojau kad grazu mazom mergytem auskariukai ir buvo minciu vert,bet uzteko pamatyti pora filmuku Youtubej tai atsoko fantazija schmoll.gif   vargsus tuos vaikiukus kankina blink.gif    va paziurekit
http://www.youtube.c...h?v=Mz09Bz3bbjc
http://www.youtube.c...feature=related

Ojej...fear.gif bijau.gif net širdį suspaudė... cray.gif
Nesąmonė gryniausia mažytėms mergytėms verti, kankinti.. Ir dėl ko??? Dėl to, kad mamytei ir tėveliui mat gražu... unsure.gif
Taip nefaina po šių video pasidarė... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 17 birželio 2009 - 21:28

va va butent ir man sirdi suspaude kai paziurejau
cray.gif taip pagailo tu mazu mergyciu verysad.gif
tai jau tikrai galvoju neversiu kol pati nepasiprasys schmoll.gif
Atsakyti
As tai irgi galvoju, kad nereikia tokiems maziems vaikuciams tu auskariuku. Uztat kaip fajna bus mergytei kai mama veliau ispildys jos pacios prasyma iverti auskariukus smile.gif Vaikas bent supras del ko skaudejo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pusesere, kuriai jau 25 metai, iki siol neprasidurusi ausu. Nes nenori buti, kaip visos. Tad ir dukrai versim auskarus, kada pati to uzsinores. Negaleciau ziuret, kaip mano vaika kankina schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as norejau savo mazylei ausytes pradurti kai bus metukai, bet kai pamaciau tuos vaizdelius ta galvoju kad gal geriau kai uzaugs unsure.gif
Atsakyti

Na ką gi, paskutinės dienos, merginos. Susitelkiam, susiimam ir rytojų sukandusiais dantimis išgyvenam. Tiek nedaug beliko iki Seimo atostogų.

Jau šiandiena, prašome jūsų mobilizuoti savo pajėgas ir susirinkti rytoj Seime su vaikais ar be vaikų, su vežimėliais ar be jų.

Prašome visas galinčias šiandien susirinkti su vežimais ar be jų prie Seimo.

Tikslus laikas bus pateiktas ryte. Renkamės prie 3 rūmų
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.

Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefoną. - suorganizuosime leidimus į Seimą.

Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Kontaktinis asmuo - Neringa, tel. 865614819

Ačiū už supratimą ir aktyvumą 4u.gif

P.S. ESAME LABAI DĖKINGOS TOMS MAMOMS IR TĖVELIAMS KURIE VAKAR (JAU) PASIRODĖ POSĖDYJE. JEI ATKREIPĖTE DĖMESĮ - KAI MES ESAME, MUS MATO, MUS GIRDI!
Atsakyti
QUOTE(Aistija @ 2007 10 24, 15:13)
Net nezinau, man irgi labai grazu, bet susilaikau nuo tos minties. Kai bus didele pati spres nori auskaru ar ne.  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif O beto jei dar pataikys kur kokian taskan,juk ten ausyje tiek tasku susijusiu su organizmu,o ypac akytemis.Kiek zinau veria tik tada jei su akimis yra blogai. 4u.gif
Atsakyti
Gaila g.gif Gaila kaip ir skiepija.Bet grozis reikalauja auku lotuliukas.gif

?
Atsakyti
Man grazu kai mazyte mergyte su auskariukais.Bet...cia gi vaiko kankinimas-kaip joms tada miegot?as pati su auskarais negaliu uzmigti,nepatogu man.ir jei uzaugus pasakys-o kas taves prase iverti auskarus?
Atsakyti
Taigi irgi buvo mintis subludyti ir dukrytei metuku proga iverti auskariukus doh.gif bet paskaicius nuomoniu ir pamacius video protas prasviesejo biggrin.gif ,tai atsoko fantazijos durti ausytes wink.gif manau paaugs ir kai pati uzsinores tada ir grazinsimes flirt.gif o tai rimtai gaunasi savanaudiskai g.gif mes norime,mums grazu tai ir priiminejam sprendimus uz jau asmenybemis tapusiomis zmogeliukus rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
man labai grazu,bet manau vaikutis issilupt gali tuos auskariukus blink.gif
Atsakyti