Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

As ziuriu cia priestarauja tik mamos kurios neturi dukru, man pav. ivere auskariukus kai man buvo 3 men , ir nieko gyva ir laiminga 4u.gif man irgi labai grazu kai mazos mergaites su auskariukais,ir manau cia kiekvienos mamos reikalas kada vertis auskariukus, as klausiau musu gydytojos tai ji pasake jau galima mums 4 menesiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puzik @ 2009 05 08, 10:59)
As ziuriu cia priestarauja tik mamos kurios neturi dukru, man pav. ivere auskariukus kai man buvo 3 men , ir nieko gyva ir laiminga  4u.gif   man irgi labai grazu kai mazos mergaites su auskariukais,ir manau cia kiekvienos mamos reikalas kada vertis auskariukus, as klausiau musu gydytojos tai ji pasake jau galima mums 4 menesiai  smile.gif

o neturėtų tai būti mergaitės reikalas ? g.gif ar negalima sulaukti, kol mergaitė suaugs ir pati paprašys tų auskariukų? aš suprantu, pvz., kad kol kūdikiai maži, mes juos rengiame kaip mums patinka ir panašiai, bet gi auskarai lieka visam gyvenimui ( gink D., nesakau, kad auskarai kažkoks blogis - aš pati ausis prasivėrus ). aš tik noriu paklausti, ar mes turim teisę elgtis su kito žmogaus kūnu, kaip mums patinka. o jei tarkim jūsų tėvai būtų jums ištaturavę kokį driugelį ar borūžę - nu gi gražu.
šiaip vienam žurnale apie vaikus yra rašoma, kad auskarus būtų geriausia verti tik nuo šešiolikos aštuoniolikos metų, kai galutinai susiformuoja vaikui ausytės. ausis yra vienintelė žmogaus kūno vieta, turinti penkius nervus ir maitinanti keturias arterijas. ausyse yra apie 130 aktyviųjų taškų, o jei ne ten pradursit ir pakenksit kokiam vidiniui organui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 08 gegužės 2009 - 10:32
Pritariu Zuikių_dainos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man auskariukai mažoms mergaitėms taip pat labai gražu, bet verti juos kūdikiui, nežinau... schmoll.gif Juk vaikas pats turi nuspręsti, nori jų ar ne. O ne mama nuspręsti už vaiką. Gal geriau jau palaukti, bent kol išmoks kalbėti ir pasakys, kad jų nori. Ir bijočiau verti juos tokiam mažam vaikučiui. Nėra jau toks ten didelis skausmas, kad kokių 10 metų mergaitė jo neiškentėtų.
Atsakyti
As asmeniskai nematau jokio grozio, kai kudikis su auskarais.
Paaugusi pati mergaite nuspres, nori ji prasidurt ausytes ar ne. Be to, tikrai ne visos nesioja auskarus. Ir ne todel, kad bijotu skausmo, bet paprasciausiai nenori.
Atsakyti
man tai labai super kai mazyte mergaite su auskariukais thumbup.gif bet saviskei vis pribijau ax.gif
Atsakyti
man tai pat labai graziai atrodo su auskariukais maza mergyte kai sulauksim puses metuku butinai dursiu.... o labai abejoju ar mergiate kuri nenores uzaugus asukaru nesioti.. g.gif
Atsakyti
Man irgi gal grazu auskariukai....bet saviskei nedrisiu pradurti ausyciu.....kai paaugs, kokiu 5 metuku ar 6, tada ir pati nuspres ar ji nori auskariuku ar ne... smile.gif
Atsakyti
man tai atrodo visiska nesamone tokiam mazam vert auskarus be to kai snekejau su moterimi kuri veria auskarus sake,kad nesveika tokiem maziem verti unsure.gif
Mano jauniausiai pacientei buvo trys savaitės. Kūdikiai labai sparčiai auga, todėl jiems labai sunku tiksliai nustatyti taškus ir tinkamai pradurti ausytę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpea: 14 birželio 2009 - 20:16
nzn kokiam amziuje butu geriausia,cia atskira tema galima diskutuoti,bet as gailiuosi kad neiveriau savajai kai mazute buvo doh.gif
durem kai buvo mazdaug trys metai,tai teko isimti ir uzauginti skylutes nes nesileido ju valyti doh.gif
o dabar jai 4 ir praso ju kone kasdien doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. smile.gif As irgi galvojau kad grazu mazom mergytem auskariukai ir buvo minciu vert,bet uzteko pamatyti pora filmuku Youtubej tai atsoko fantazija schmoll.gif vargsus tuos vaikiukus kankina blink.gif va paziurekit
http://www.youtube.c...h?v=Mz09Bz3bbjc
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
as buvau labai uzsidegus vert auskariukus, bet nutariau palaukti. manau dar ankstoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2009 06 17, 14:28)
Sveikos mamytes. smile.gif As irgi galvojau kad grazu mazom mergytem auskariukai ir buvo minciu vert,bet uzteko pamatyti pora filmuku Youtubej tai atsoko fantazija schmoll.gif  vargsus tuos vaikiukus kankina blink.gif    va paziurekit
http://www.youtube.c...h?v=Mz09Bz3bbjc
http://www.youtube.c...feature=related

Oj kaip gaila,tu mergaiciu doh.gif verysad.gif ne as patariu mamytem palaukti.. cool.gif
Atsakyti