Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

man taip pat labai grazu kai mazosios panikes su auskariukais thumbup.gif bet manau kai tai kiekvienos mamytes reikalas ir nebutinai taip smerkti ar baisiai palyginti g.gif manau mamyte tiesiog turi viska gerai issiaiskinti ir turi but pasiruosus priziureti labiau ausytes. as irgi turiu dukryte ir butinai versim auskariukus, tik gal kai biski vyresne bus, bet tik del to kad pati labai bijau kad mazylei skaudes ax.gif
Atsakyti
na va tiek laukem tiek bijojom bet va jau ir turim auskariukus thumbup.gif vakar iverem wub.gif mergina atlaike procedura kaip didele panele rolleyes.gif tik antra auskariuka nenorejo duot ivert bet po biski apsiramino ir iverem smile.gif po 10 min ji visiskai viska uzmirso,aciu Dievui kad negriebia uz auskariuku,ji lyg ju nejaucia.priziurim ausytes su tokiu purskiamu skysciu specialiu rolleyes.gif laaabai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2008 04 13, 16:08)
na va tiek laukem tiek bijojom bet va jau ir turim auskariukus thumbup.gif vakar iverem wub.gif mergina atlaike procedura kaip didele panele rolleyes.gif tik antra auskariuka nenorejo duot ivert bet po biski apsiramino ir iverem smile.gif po 10 min ji visiskai viska uzmirso,aciu Dievui kad negriebia uz auskariuku,ji lyg ju nejaucia.priziurim ausytes su tokiu purskiamu skysciu specialiu rolleyes.gif laaabai dailiai atrodo wub.gif

tikrai aciu Dievui, kad ji uz ju negriebia, gaila net pagalvoti kas butu jei sugriebtu doh.gif
Atsakyti
musu panele taip pat su auskariukais biggrin.gif ausytes greit uzgijo,uz auskariuku netampo.iverem kai dukrytej 6men suejo.mums tai vienu kartu abi ausytes pradure,taip vaikas maziau issigasta.galetu tokia procedura ir lietuvoje buti smile.gif
Atsakyti
reiks ir mums pabandyt prasivert thumbup.gif
Atsakyti
Manau, reiktų kultūringiau išsakyti savo nuomones dėl tiokio kontraversiškai vertinamo dalyko kaip auskariukų verimas mažoms mergaitėms. Aš pati niekada net nebūčiau pagalvojusi apie auskariukų vėrimą, nors šiaip auskarai man labai gražu. Taip pat laikausi nuomonės, kad tai nėra būtina, skauda, galimos komplikacijos ir t.t. Mano vyras - iš kitos kultūros, kur mergaitėms vos gimusioms praveriamos ausytės. Mūsų mažiukei jau beveik 7 mėn. ir vyro aplinkoje visi labai stebisi, kad mergytė be auskariukų. Juokinga ir neįtikėtina, bet net aprengus suknele, kartais išgirstame atsargiai pasiteiraujant, ar tai mergaitė. Jei su kelnytėm ar šortukais, tai atsitiktiniai žmonės kitaip ir nemano, sako, kad gražų berniuką turime! tongue.gif Vyras labai gerbia mano nuomonę ir neverčia daryti taip, kaip priimta pas juos. O aš imu svarstyti - gal gi nėra taip jau baisu tie auskariukai?
Atsakyti
O mano nuomone,grazu auskariukai mazoms panelytems,ir greiciau gija,ir lengviau priziureti,planuoju vasara iverti auskariukus.As uz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2007 10 25, 19:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tikrai taip
kas čia gražaus  blink.gif palikim ta pasirinkimą vaikams patiems, kai paaugs.
o tos kurios vistiek labai nori įvert ausis auskarus, tai nepamirškit ir bambos vaikui pervert. juk dabar madingiau nei ausys  mirksiukas.gif  doh.gif
sėkmės ugdant vaiko asmenybę  4u.gif

ausys ir bamba tai didelis skirtumas ir nera ko cia kritikuot kiekvienas zmogus turi savo nuomone jei jum nepatinka paciai tai jus ir neversit ir manau vaiko asmenybe cia ne prie ko huh.gif
Papildyta:
QUOTE(eveska @ 2009 03 23, 16:06)
O mano nuomone,grazu auskariukai mazoms panelytems,ir greiciau gija,ir lengviau priziureti,planuoju vasara iverti auskariukus.As uz 4u.gif

as taip pat uz drinks_cheers.gif grazu ziuret kai pas maza lelyte auskariukai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes nuo 7 men su auskariukais smile.gif man igi labai grazu,ir nematau cia nieko blogo
Atsakyti
auskariukai grazu,bet manau dar anksti 4u.gif
Atsakyti
ne,nu jau kokiu komentaru cia radau doh.gif .is didelio rasto-iseita is krasto,kitaip tariant biggrin.gif .savo didziaja vedziau durtis ausyciu-kai 3m buvo ir patenkinta ji,mazaja irgi panasiai kaip bus vesim taip pat
Atsakyti
Kūdikis su auskarais man netgi labai negražu. o mamytei patarčiau nesielgti su dukros kūneliu kaip su savo - va kai užaugs, pati užsinorės, tada prašom. nepykit, bet kam to reik? vaikui tikrai ne, tiktais mamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 08 gegužės 2009 - 08:00