Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(mama Laurita @ 2008 03 22, 02:22)
lotuliukas.gif na i bamba gal neversiu,bet ko taip piktai lotuliukas.gif matyt pati noretum praverti auskarelius,bet vis nedrysti lotuliukas.gif nebijok labai greitai ir neskausmingai thumbup.gif  lotuliukas.gif

Siaip as auginu berniuka, jam tikrai auskaru nereikia lotuliukas.gif , bet ir mergaitei neverciau, nes cia yra tik mamos uzgaida. Tau siandien grazu auskarai, ryt tau jau gali buti jie negrazu ir t.t. Manau mergaite turi uzaugti ir pati nuspresti nori ji tu auskaru ar ne. O tu palauk, prasides brendimo laikotarpis gal ne tik i ausis isivers doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2008 03 23, 13:07)
Siaip as auginu berniuka, jam tikrai auskaru nereikia lotuliukas.gif , bet ir mergaitei neverciau, nes cia yra tik mamos uzgaida. Tau siandien grazu auskarai, ryt tau jau gali buti jie negrazu ir t.t. Manau mergaite turi uzaugti ir pati nuspresti nori ji tu auskaru ar ne. O tu palauk, prasides brendimo laikotarpis gal ne tik i ausis isivers doh.gif

doh.gif nieko as cia blogo neizvelgiu kaip ausu isdurima,uzsieny tik gimusiom mergytes veria auskarelius thumbup.gif o beto turinti berniuka taip domites auskaru verimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 03 23, 23:50)
doh.gif nieko as cia blogo neizvelgiu kaip ausu isdurima,uzsieny tik gimusiom mergytes veria auskarelius thumbup.gif o beto turinti berniuka taip domites auskaru verimu doh.gif

Užsieny ir varinius lankus ant kaklo deda, kad ištįstų...
Žalojimas ir tiek, nematau skirtumo tarp ausų dūrimo ar tų rinkių. Žmogus turi teisę pasirinkti ką jam su savo kūnu daryti, o ne tapti mamos įgeidžių auka.
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 24, 16:24)
Žalojimas ir tiek, nematau skirtumo tarp ausų dūrimo ar tų rinkių. Žmogus turi teisę pasirinkti ką jam su savo kūnu daryti, o ne tapti mamos įgeidžių auka.

100 proc. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 24, 16:24)

Pritariu siai mamytei drinks_cheers.gif
O gal jos kaip uzaugs visai nenores tu auskaru nesiot. Leiskim musu dukrelems pasirinkti pacioms.
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 03 24, 17:24)

As tai nemataau cia jokios problemos. Uzaugs - nepatiks - issivers rolleyes.gif Man tai atrodo, jeigu tevams grazu ir jei jie to nori, kodel gi ne 4u.gif Mano krikstodukrai 2 metukai. Jau nuo metuku turi auskariukus. Ir kaip jais dziaugiasi! thumbup.gif Maivosi pries visus, ziuri i veidrodi, ir tevam labai patinka, ir kitiem thumbup.gif

Mano dar labai mazyte, bet as irgi butinai versiu kai biskiuka paaugs bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 27, 16:00)
Pritariu siai mamytei  drinks_cheers.gif
O gal jos kaip uzaugs visai nenores tu auskaru nesiot. Leiskim musu dukrelems pasirinkti pacioms.

Kai uzaugs, tai joms gal ir vardas nepatiks lotuliukas.gif O jei nenores auskaru - nenesios. Ir as labai abejoju, kuri mergaite nenori auskariuku g.gif Visos tik ir puikuojasi pries drauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 03 27, 15:00)
Pritariu siai mamytei  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Pirmai dukrai praveriau pusantru metuku. Jai dabar keturiolika, patenkinta nesioja. Bet praverusi jau po 5 minuciu gailejausi. Vaikui skaudejo, verke verysad.gif Valyt, pervert auskarus buvo kazkoks vaiko kankinimas doh.gif Rengt irgi, jei pamirsusi neatsargiai koki golfa nuimdavau. Ir taip koki pusmeti. Mazei neversiu ne uz ka schmoll.gif Uzaugs, nores, pati prasivers.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 04, 12:30)
drinks_cheers.gif
Pirmai dukrai praveriau pusantru metuku. Jai dabar keturiolika, patenkinta nesioja. Bet praverusi jau po 5 minuciu gailejausi. Vaikui skaudejo, verke verysad.gif  Valyt, pervert auskarus buvo kazkoks vaiko kankinimas doh.gif  Rengt irgi, jei pamirsusi neatsargiai koki golfa nuimdavau. Ir taip koki pusmeti. Mazei neversiu ne uz ka schmoll.gif  Uzaugs, nores, pati prasivers.

Seniau kiti laikai buvo. schmoll.gif Reikedavo ausytes valyt peroksidu, sukiot, kad neuzaugtu ir pan. Mano krikstodukrai neseniai kai vere, dave kazkoki purskaliuka, tai nereikejo nei veriot, nei valyt, nei sukiot. Niekas nepuliavo ir kuo puikiausiai uzgijo. thumbup.gif O kai vere, sake net neverke! O del kliuvimo uz rubu, tai reikia verti vaikams skirtus auskarus, o ne suaugusiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 04, 12:21)
Seniau kiti laikai buvo. schmoll.gif  Reikedavo ausytes valyt peroksidu, sukiot, kad neuzaugtu ir pan. Mano krikstodukrai neseniai kai vere, dave kazkoki purskaliuka, tai nereikejo nei veriot, nei valyt, nei sukiot. Niekas nepuliavo ir kuo puikiausiai uzgijo.  thumbup.gif  O kai vere, sake net neverke! O del kliuvimo uz rubu, tai reikia verti vaikams skirtus auskarus, o ne suaugusiu  bigsmile.gif

Tokie ir buvo, mazos akutes prie ausyciu. Jei skauda, uztenka tik truputi uzkliudyti.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 04, 13:30)
Tokie ir buvo, mazos akutes prie ausyciu. Jei skauda, uztenka tik truputi uzkliudyti.

Dabar ra ne akutes, o tokie prispaudziami mazi pagaliukai user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 04, 08:20)
As tai nemataau cia jokios problemos. Uzaugs - nepatiks - issivers  rolleyes.gif  Man tai atrodo, jeigu tevams grazu ir jei jie to nori, kodel gi ne  4u.gif  Mano krikstodukrai 2 metukai. Jau nuo metuku turi auskariukus. Ir kaip jais dziaugiasi!  thumbup.gif  Maivosi pries visus, ziuri i veidrodi, ir tevam labai patinka, ir kitiem  thumbup.gif

Mano dar labai mazyte, bet as irgi butinai versiu kai biskiuka paaugs  bigsmile.gif
Papildyta:
Kai uzaugs, tai joms gal ir vardas nepatiks  lotuliukas.gif  O jei nenores auskaru - nenesios. Ir as labai abejoju, kuri mergaite nenori auskariuku  g.gif  Visos tik ir puikuojasi pries drauges  biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu,gi visos nori tureti auskarelius,jei neturi tai ir yra sioks toks pavydas,nu labai grazu mergaite su auskarais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 04, 10:21)
Seniau kiti laikai buvo. schmoll.gif  Reikedavo ausytes valyt peroksidu, sukiot, kad neuzaugtu ir pan. Mano krikstodukrai neseniai kai vere, dave kazkoki purskaliuka, tai nereikejo nei veriot, nei valyt, nei sukiot. Niekas nepuliavo ir kuo puikiausiai uzgijo.  thumbup.gif  O kai vere, sake net neverke! O del kliuvimo uz rubu, tai reikia verti vaikams skirtus auskarus, o ne suaugusiu  bigsmile.gif

4u.gif tokioms mazytems ir nepuliuoja ausytes,gi veria gydomuosius auskarelius,greitai sugyja thumbup.gif
Atsakyti
O man grazu auskariukai good.gif Tikrai versiu kai bus siektiek didesne.O siaiptai kiek zmoniu tiek nuomoniu,tad nemetau ko cia gincytis schmoll.gif
Atsakyti