vat jeigu per filma parodytu kudiki su tatiuruote tai matyt irgi darytumet
Manau neverta verti- papildomas skausmas mazylei, ji dar nesupras kam jie, be to nepatogumas- dar uzgauti galima rengiant ir pan. Vietoj to galima mazyle puosti graziomis sukuosenomis aisku jei plaukuciu daugiau nei keli ar pvz spalvotus segtukus segti Grazu
as galvodavau apie auskarus,bet maniau,kad anksti,esu maciusi,grazu,bet ir pavojinga.Kai suejo metukai,labai eme savo ausytes tampyti,pagalvojau,vat ir butu po auskaru ir ausyciu buve .Dabar mastau ,kai sukaks dveji,bet kazin dar kaip cia bus,gal lauksim triju ,manau tada bus ir grazu ir saugu
aga,taikai versit i ausytes, kartu iverkit ir i bambute ir i putyte.. Juk nores tikriausiai, kai uzaugs, ar ne? Nu ir taip grazu..
jo ir labai grazu i nosi auskaras...
labai aciu visoms uz nuomones,ir uz tai kad mane ir mano gimine kazkas isvadino d..... :unsure:ir uz tai kad buvau isvadinta penkiolikmete na tikejausi kad bent viena mama atsilieps kuri yra iverus savo mazylei auskariukus ir beto cia kazkas minejo kad ir i putyte iverciau nes grazu ir turbut nores vaikas uzauges bus tuo patenkintas siaubas na ir pasiulymai
Aš griežtai prieš, kai paaugs ir pati paprašys tada. Paaiškinsiu viską kas ir kaip, o dabar manau, kad pažeisčiau kūdikio kaip žmogučio teises. Skausmas bereikalingas.
Savo dukrytei ausytes praveriau 4 men man visada buvo grazu ziureti i kudyki su auskarais ,jokio vargo nebuvo,patikekit ji net nesuprato kas vyko,tik pakst ir viskas dabar mums 10 men ir auskarai kaip jos kuno dalis,ji ju neliecia nebijokit mamos kurios norit praverti savo pupoms ausytes,jos net nepuliuoja tokioms mazoms man ir kosmetiloge sake kad geriau mazesnems verti nei dickems,o tos kurios raso griestai NE senamadiskos mamos
Vyresneliai verem auskariukus 3 metu del skausmo tai nepasakyciau kad lb skauda kai pamate save veidrodyje is karto nusiramino ir jaj tikrai netrukde jie.
mazajai turbut irgi taip pat versim dar apie tai negalvojau
Papildyta:
tikrai manau kad kiekvienas sprendzia pats ir smerkti tikrai nereikia
mazajai turbut irgi taip pat versim dar apie tai negalvojau
Papildyta:
QUOTE(lmamania @ 2008 01 09, 02:17)
Savo dukrytei ausytes praveriau 4 men man visada buvo grazu ziureti i kudyki su auskarais ,jokio vargo nebuvo,patikekit ji net nesuprato kas vyko,tik pakst ir viskas dabar mums 10 men ir auskarai kaip jos kuno dalis,ji ju neliecia nebijokit mamos kurios norit praverti savo pupoms ausytes,jos net nepuliuoja tokioms mazoms man ir kosmetiloge sake kad geriau mazesnems verti nei dickems,o tos kurios raso griestai NE senamadiskos mamos
tikrai manau kad kiekvienas sprendzia pats ir smerkti tikrai nereikia
jei ne tetis taii jau seniai ji butu su auskariukais.mociute padovanojo auskariukus,tai vasara jau versimes
nutarem ivert kai atsils orai,todel noriu kreiptis i mamytes kurios yra iverusios dukrytems auskariukus,klaipedoje,koks geriausias salonas juos verti?
QUOTE(mama Laurita @ 2008 01 09, 02:17)
O gal dar ir i bamba auskara iverkit, tai jau tikrai butumet siuolaikiska mamyte