Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(MuseSkrenda @ 2015 04 05, 09:42)
100% pritariu. Mano vaiko kunas yra mano vaiko kunas, ir tik ji turi teise nuspresti kur ir kiek skyliu tureti.

Ne visos moterys nesioja auskarus, nevisos prasidure ir nevisos nori prasidurti, nesuprantu tokio paplitusio pateisinimo, kad va geriau dabar, neatsimins skausmo o kazkada durtis reiks  doh.gif .

Kokio skausmo? g.gif Maniškė net nieko nepajautė ir net nesujudėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 04 05, 13:36)
Kokio skausmo?  g.gif  Maniškė net nieko nepajautė ir net nesujudėjo  thumbup.gif

Toks paplites argumentas, kodel veria anksti. Tikiu, kad ta galima padaryti be skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 04 05, 13:36)
Kokio skausmo?  g.gif  Maniškė net nieko nepajautė ir net nesujudėjo  thumbup.gif

Čia man primena, kai pusės metukų sūnui reikėjo daryt kraujo tyrimą - mažasis nė nekrustelėjo, kai ėmė iš venos. Kaip sakė sesutė, klausimas ar neskauda, ar dar nesuvokia, kad skauda ir negali pasakyt. unsure.gif

Kas dėl temos, pati auginu sūnų, bet jei augončiau dukrą, esu tikra, kad neverčiau ausų. Pati ėjau prasidurt ausų mokyklos baigimo proga ir gailiuos, kad paskubėjau (tik po kelių metų pradėjo tikrint salonus, kad dirbtų kvalifikuoti žmonės). Pradūrė skausmingai ir kreivai, auskarus nešioju itin retais atvejais. Šiais laikais turbūt veria tik tie, kas turi kvalifikaciją atitinkamą (labai tikiuos), bet mažam vaikui žalot ausis dėl sąlyginio grožio.. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 05, 19:58)
Čia man primena, kai pusės metukų sūnui reikėjo daryt kraujo tyrimą - mažasis nė nekrustelėjo, kai ėmė iš venos. Kaip sakė sesutė, klausimas ar neskauda, ar dar nesuvokia, kad skauda ir negali pasakyt. unsure.gif

Jeigu mano dukrai skaudėtų, tai jinai tikriausiai bent sujudėtų, norėtų atsitraukti, o greičiausiai ir verkti pradėtų.
Atsakyti
Kiek ten tų ausų pas 5 mėn. vaikiuką smile.gif peršviečiamos dar tos ausytės. Tikiu, kad tokias perdurt labai paprasta. Saviškėm nebadžiau, norės - pasakys, perdursim. Pačiai mama nuvedė pradurt ausų kai buvau 2oje klasėje, neva - pagerins regėjimą. Bullshit.
Atsakyti
Skauda neskauda, ne esmė. Kodėl aš turiu vaikui palikti kažkokią žymę, kai jis savo nuomonės dar net nemoka išreikšti. dar tatūškę padarykim, gražu gi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 07, 09:44)
Pačiai mama nuvedė pradurt ausų kai buvau 2oje klasėje, neva - pagerins regėjimą. Bullshit.

g.gif Įdomiai pasakė
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 03, 16:03)
Be to auskarai labia sveika regejimui, jei nesioji auksinius thumbup.gif

Aha, o bamboj auskaras labai gerina virškinimą
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2015 04 21, 16:47)
Aha, o bamboj auskaras labai gerina virškinimą

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, Mamytės, būkit atsargios ir atsakingos.
Reikia žinoti taškiukus, kur durti, ne tik dėl taškų - atsakingų už regėjimą ir kitas veiklas, bet ir dėl kalipiarų, gyslelių ir t.t. gali tikrai pakenkti, būkit atsakingos, bet kam neleiskit. 4u.gif
Atsakyti
Vaikai su auskarais man atrodo klaikiai.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 04 07, 11:28)
Skauda neskauda, ne esmė. Kodėl aš turiu vaikui palikti kažkokią žymę, kai jis savo nuomonės dar net nemoka išreikšti. dar tatūškę padarykim, gražu gi.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 05 18, 18:31)
Vaikai su auskarais man atrodo klaikiai.

drinks_cheers.gif

O kodėl tik į ausis, ne į liežuvį, bambą, antakį? Gi irgi kai kam gražu...
Atsakyti