QUOTE(KaleduManiake @ 2013 05 03, 09:52)
Oj nu ką čia svaigstat, tattoo, sąžinės turėt.. Mažoji paaugus tik padėkos, kad pradūrė ausis anksčiau, nes net neprisimins, skaudėjo, neskaudėjo, o skylės ausytėse jau bus ir galės puoštis. Tai kad visos su auskarais, kaip gali moteriškos giminės atstovė atsisakyti prasidurti ausis? nebent ten kokia botanikė jau auga...
jei jau jūs tokios 'perleidžiančios pasirinkimo laisvę vaikams' tai gal ir nekrikštykit, tegul kai paauga, pasirenka pats savo religiją
na ka cia galima ir pasakyt..... o jau ka ,ausis duriant pvz 10 metu tai baisus skausmas buna , kad tokio amziaus mergaite neistvertu ? matot ,as matyt vyras esu, nes ausu neprasidurus , tai ir nezinau koks ten skausmas
ir siaip , apendiksa dar isoperuokit, gi vistiek skausmo neprisims, o tai reiks kokiu 15 metu operuoti, gi neatleis jums dukra tada
ir prie ko cia botanikes ?
p.s. taip mano vaikai tures ir religijos pasirinkimo laisve
mano vyresnelis sesiametis jau ,o dar nekrikstytas
sitoj vietoj nieko juokingo nematau
o dukra ausis prasidurs tada, kai matysiu,kad nori samoningai, ir ,kad tai- ne vienadiene uzgaida. o kudikiui ausis badyti is vis absurdas. galu gale , yra ir kitu papuosalu, kurie nepalieka skyliu kune
maniske trimete labai noriai puosiasi visokiom vaikiskom apyrankem , karoliais
Papildyta:
QUOTE(Aylin @ 2013 05 03, 17:03)
ka jau cia lyginat
Kazkoks pasenes poziuris.
Ir prie ko cia nagai
Be to auskarai labia sveika regejimui, jei nesioji auksinius
tai aisku ,auskarai labai sveika regejimui
kvaili tie zmones, sitiek ju nesioja akinius, lesius, gi pakanka tik ausis prasidurti ir regejimas nuostabus
pasiulysiu savo bobutei prasidurti, kazkaip prastokai mato, matyt tode,kad ausys nepradurtos