Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

man irgi grazu bet kai imi galvoti jog ji nesupras dar kas cia jos ausytese ir ims ciupineti be to gali spausti galvyte juk dar maza. ir kazkada maciau kai mama su dukryte jau gal 4 metuku vaziavo traukiniu ir ji tiesiog besirengdama ispese ta auskariuka net su krauju ir pamete nes neberado, na nezinau aisku ir suaugusiai moteriai taip gali nutikti, bet gaila kai vaikui ausyte taip ima kraujuoti. as tai uz tai kad kuo ilgiau nedet tu auskaru
Atsakyti
Kur Vilniuje patartumete pradurti ausytes kudikui?
Atsakyti
Nu mamos jus duodat...tai daug kas mums grazu, tatoo ir grazu,tai imkit vaikui ir padarykit koki drugeli ant peties. Ausu badymas kaip ir tatoo yra kuno zymejimas, ar to nori, gali nuspresti tik to kuno savininkas.
Reik trupusi sazines turet...
Atsakyti
QUOTE(MMMilda @ 2013 04 17, 09:27)
Nu mamos jus duodat...tai daug kas mums grazu, tatoo ir grazu,tai imkit vaikui ir padarykit koki drugeli ant peties. Ausu badymas kaip ir tatoo yra kuno zymejimas,  ar to nori, gali nuspresti tik to kuno savininkas.
Reik trupusi sazines turet...

Oj nu ką čia svaigstat, tattoo, sąžinės turėt.. Mažoji paaugus tik padėkos, kad pradūrė ausis anksčiau, nes net neprisimins, skaudėjo, neskaudėjo, o skylės ausytėse jau bus ir galės puoštis. Tai kad visos su auskarais, kaip gali moteriškos giminės atstovė atsisakyti prasidurti ausis? nebent ten kokia botanikė jau auga... lotuliukas.gif jei jau jūs tokios 'perleidžiančios pasirinkimo laisvę vaikams' tai gal ir nekrikštykit, tegul kai paauga, pasirenka pats savo religiją biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
yra skirtumas kur vaiką žalot, o kur simbolines apeigas taikyt.
Man tai baisu vaikai su auskarais. dar nagus priklijuokit.
Atsakyti
Mes pradureme kazkur apie 6 menesius ausytes ir nematau jokiu problem.
Gerai uzgijo ir mazei toks laikas buvo, kad neliete ji dar tu ausyciu.
Va jei durtum kokiu 2 metuku, galetu buti problem, nes vaikas gali tampyt auskariukus kai nezies. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 03, 10:50)
yra skirtumas kur vaiką žalot, o kur simbolines apeigas taikyt.
Man tai baisu vaikai su auskarais. dar nagus priklijuokit.

ka jau cia lyginat doh.gif
Kazkoks pasenes poziuris. doh.gif Ir prie ko cia nagai doh.gif
Be to auskarai labia sveika regejimui, jei nesioji auksinius thumbup.gif
Atsakyti
Grazu, bet palauksiu kol dukryte pati uzsinores tada ir praversim.
Atsakyti
Mes versim pupai kai metukai sueis.Siais laikais vienetai moteru nevertom ausim.Manau,kad greiciau uzsimirs visi nepatogumai anksciau atlikus procedura.O jei jau taip rupinamasi vaiku norais, paklaustu dauguma mamu ar vaikai nori lankyti baleta,sokius ar piesima.Daugeli dalyku vaikai daro,nes taip nori ju tevai.Niekas nelaukia ,kol vaikai uzaugs,kad ju paklaustu ar jie nori lankyti pvz gimnastika.
Jei nenores panelyte auskariuku,gales issivert juos.
Sekmes visoms,su auskarais ar be ju 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai negrazu kudikis su auskarais, viskam turi buti savo laikas. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 03, 16:03)
ka jau cia lyginat doh.gif
Kazkoks pasenes poziuris. doh.gif Ir prie ko cia nagai doh.gif
Be to auskarai labia sveika regejimui, jei nesioji auksinius thumbup.gif

matyt, man blogai pradūrė, nes kažkaip visai tai niekiap neįtakojo mano regėjimo g.gif o šitas pletkas moksliškai patvirtintas ar vis dar nuo senų laikų VBS agentūros išlikęs?

Jei kalbant apie temą, tokio amžiaus mergaitės su auskarais man yra negražu. Visiškai netinkama ir nepriimtina. Ausis reikia pradurti tada, kai mergaitė pilnai suvokia, to nori ir pati sugebės ausis prižiūrėti. O kada visos su auskarais, tai čia ne priežastis... irnesakyk.gif paskui aptis dukra ateis ir sakys "va, mama, visos su minaikais, au kablukais, visos dažosi...". Viskam savas laikas. Taip nori iš tų vaikų padaryti mažus suaugėlius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2013 05 03, 09:52)
jei jau jūs tokios 'perleidžiančios pasirinkimo laisvę vaikams' tai gal ir nekrikštykit, tegul kai paauga, pasirenka pats savo religiją  biggrin.gif  biggrin.gif

tai būtų sąžininga smile.gif
auskarai, kaip ir krikštijimas, tiesiog tradicija, man rodos smile.gif
Atsakyti
Dukra eina i darzeli, ten dauguma mergaiciu su auskarais, nu nesamone kazkokia. O kad sveika regejimui tai irgi kazkoks senovinis prietaras, mano nuomone
Atsakyti