Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(eiksau @ 2011 09 07, 23:12)
na taip taip  rolleyes.gif  jei mergaite be auskaru, tai ji nevala,smirdale neprisiziurejus, belekokia, negrazi ir niekuo nesidominti  doh.gif  o ausu pradurimas 2 metu mergaitei- gero ugdymo pozymis  thumbup.gif su ausu pradurimu padedami  tvirti pamatai gerai mergaites ateiciai  bigsmile.gif va dabar man aisku is kur atsiranda kudikiai su auskarais, dvimetes lakuotais nagais,sesiametes nuogom bambom ir aukstakulniais ir pradinukes su kilogramu spakliaus ant veido ....  biggrin.gif  pasirodo mamos del mergaiciu ateities pasistengia -ugdo grozio pojuti  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai nuosirdzai nesuprantu mamyciu,kurios taip kategoriskai teigia,jog pradurtos ausytes yra nesamone unsure.gif juk tai nera tatuiruotes,jei jau vaikas bus toks nepatenkintas pradurtomis ausytemis,tai gales tuos auskariukus tiesiog issiverti ir ausytes uzgis mirksiukas.gif gi uzgija net suaugusiems zmones,tai ka kalbet apie vaikus 4u.gif as savo dukrytei praduriau ausytes 11 mensiu ir tikrai nematau tame kriminalo schmoll.gif juolab,tai nera ka lyginti su lakuotais nagais,nuogom bambom ar pan. nes mano manymu,viskas kas proto ribose yra normalu,aisku tas proto ribas nustato tevai,bet as asmeniskai,pati esu uz sveika prota drinks_cheers.gif
visai nesenai nuvezem pradurti ausyciu kriksto dukra,kuriai 5 metukai,tai buvo labai pasipiktinus,nes jos visos drauges jau auskaruotos,o jai tik dabar dursim biggrin.gif tai dabar labai jau patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2011 09 07, 21:12)
na taip taip  rolleyes.gif  jei mergaite be auskaru, tai ji nevala,smirdale neprisiziurejus, belekokia, negrazi ir niekuo nesidominti  doh.gif  o ausu pradurimas 2 metu mergaitei- gero ugdymo pozymis  thumbup.gif su ausu pradurimu padedami  tvirti pamatai gerai mergaites ateiciai  bigsmile.gif va dabar man aisku is kur atsiranda kudikiai su auskarais, dvimetes lakuotais nagais,sesiametes nuogom bambom ir aukstakulniais ir pradinukes su kilogramu spakliaus ant veido ....  biggrin.gif  pasirodo mamos del mergaiciu ateities pasistengia -ugdo grozio pojuti  ax.gif

Kam pulti i tokius krastutinumus. doh.gif
Faktas, kad niekada nesutaps nuomones ir neverta cia net diskutuoti, tai nieko nepakeis. schmoll.gif Kurie tevai nusprende pradurti ausytes, taip ir darys, kurie apsisprende nedurti, tai ir liks prie to....ir kas cia atsitiko? Kriminalas, kad tevai savo vaikui ausis pradure? Pamanykit, kaip ziauru, kokie "besirdziai" tevai. doh.gif Manau, kad tevai ir tik tevai turi ir gali spresti, kas ju vaikui tinka, netinka ir pan. Ne svetimiems spresti, kritikuoti ir nervintis del svetimu problemu. biggrin.gif
Atsakyti
Kai uzaugs pati gales prsidurti, kam skubeti ir maza vaika zaloti g.gif
Atsakyti
mano nuomone - auskarai leliukui - tai tevu egoizmas doh.gif , nes ne tiems vaikuikams ju reikia o tevams doh.gif
Atsakyti
man,asmeniskai labai grazu...
tik savo mergytei tikrai nedursiu..kai uzaugs pati nuspres ar nori ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Grudelis2009 @ 2011 09 22, 21:17)
Kai uzaugs pati gales prsidurti, kam skubeti ir maza vaika zaloti g.gif

O jei vaikas didesnis, tai tada jau galima zaloti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lina-linutia @ 2011 09 23, 10:33)
mano nuomone - auskarai leliukui - tai tevu egoizmas doh.gif , nes ne tiems vaikuikams ju reikia o tevams doh.gif

Taip taip, tevai, kurie savo vaikiukams pradure ausytes yra egoistai, savanaudziai ir t,t. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 23 rugsėjo 2011 - 12:18
as savo vaikams neduriau...manau cia ju reikalas bus, kai zinos kad nori ar ne, tada ir prasidurs, kam primest savo norus vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
man grazu ,bet leisciau vaikui pasirinkt .
drauge ispanijoj dukrai pradure menesio proga(ispanijoj vos gimus duria, jie lauke menesi ) sake nebuvo jokiu komplikaciju,auskarai specialus,kuriu nereikia valyt spiritu , tik pasukioti karts nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2011 09 28, 11:09)
man grazu ,bet leisciau vaikui pasirinkt .
drauge ispanijoj dukrai pradure menesio proga(ispanijoj vos gimus duria, jie lauke menesi ) sake nebuvo jokiu komplikaciju,auskarai specialus,kuriu nereikia valyt spiritu , tik pasukioti karts nuo karto.

Ten ne auskarai specialus, o kai praduria žaizdele užklijuojama medicininiais klijais, auskariukus reikia tik sukioti kol klijukai nenukris patys. Taip būtent mažulkams daro nes patogu smile.gif .
Atsakyti
O man gražu... Labai...
Atsakyti
džiaugiuosi, kad vyresnei mergytei nedūriau, nes dabar jau 8metai, o jai visai nepatinka
Atsakyti