Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(matuko ir leliuko mamyte @ 2011 05 24, 21:01)
Laba diena,
Papasakosiu mamytems savo istorija.
Mano dukrytei yra 10 menesiu.Ausytes nutarem durti kai buvo 9men.
Suradau tikrai gera klinika,norejau kad kosmetologe turetu medicinini issilavinima,taciau mergytei ausytes pradure nelygiai,vienas auskariukas buvo zemiau nei kitas,o nugaroje uzsegimai taip pat skyresi per tris milimetrus.Pastebejau tik grizus namo.Teko dar karta vykti i klinika,kosmetologe nusprende kad vienos ausytes auskariuka reik istraukti ir durti dar karta iskarto,taip ir padare .Mano dukryte du kart kentejo,nes reikejo ja laikyti,verke. Ka jus manot as tuo metu nepatikrinau ,norejau kuo skubiau nuraminti dukryte ,grizus namo pastebejau jog antra kart pradUre dar kreiviau,buvo visko asaru ,nervu,auskariukus teko istraukti,kosmetologes pasiaiskinimas buvo toks :sautuvas kreivai saude,auskariukai galejo but laisvi,as manau kad ne tik tai buvo,nes auskariukai net nevidury ausies spenelio buvo.GAILA MERGYTES SUBADE AUSYTES ,SAKE GREIT UZGIS ,TACIAU JAU MENESIS PRAEJO DAR YRA ZYMES.
BUVAU PAS DIREKTORE ,PARASIAU SKUNDA, PAPRASIAU KOMPENSACIJOS,TACIAU JI NUSPRENDE JOG AS IS TO NORIU PASIPELNYTI,AISKU NE JOS VAIKAS JAI ATRODO CIA MENKNEKIS.
JEI ISSISPRES VISKAS PIKTUOJU VISAS INFORMUOSIU KOKIA TAI KLINIKA IR KOKIA KOSMETOLOGE ATLIKO SIA PASLAUGA. verysad.gif

na, turbūt čia jūsų skundas www.skundai.lt yra g.gif

na va, patirtis rodo, kad vis tiek mažulėlėms nelabai patinka tas auskarų vėrimas.

Lieku prie nuomonės, kad reiktų pačio vaiko atsiklausti ir verti tada, kai norės pats vaikas.
Atsakyti
reikia verti arba visai maziukams(bet man butu gaila kazkaip blush2.gif ), arba jau samoningiems, ir kai tikrai laaaabai nori. nes manoji labai norejo, kol prasove 1 ausi, o antra, ka jus manot.... sake uzteks ir vieno, teko laikyt per prievarta, nes zviege, kad persigalvojau, nebenoriu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės karalaitės, kodėl iš vaikų atimate teisę rinktis? Man niekada nebuvo noro vertis ausis ir nesijaučiu ką nors praradusi.
Baikit išsidirbinėti. Matai, Jums gražu. Paaugs ir pačios nuspręs.
Atsakyti
Mes tai nusprende ,kad dukrai dursim ausytes tuomet kai ji jau pati to nores ir paprasys
Atsakyti
Man nepatinka kai mazylems iverti auskariukai. Baisu butu nepazeisti kokio nors nervo ausytes spenelyje, be to trukdo rengiant, o jei iverus dar ir kokia nors infekcija kyla doh.gif Kaip tepa ausyte, kad viskas gerai sugytu? tokio amziaus vaikas turbut lengvai gali isitrinti i akytes dezinfekavimo priemone g.gif
Atsakyti
Mes gavom dovanų auskariukus per krikštynas, mums dabar 11 mėnesių, bet niekaip neapsisprendžiu durt ar nedurt. Nesinori kankinti tokios mažytės..
Atsakyti
QUOTE(pookutis @ 2011 06 13, 14:21)
Mes gavom dovanų auskariukus per krikštynas, mums dabar 11 mėnesių, bet niekaip neapsisprendžiu durt ar nedurt. Nesinori kankinti tokios mažytės..

kokia idomia dovana gavote ax.gif keista, kad dovanotojas is anksto neatsiklause ar norite tokios dovanos
Atsakyti
as kazkaip norejau durti metuku proga..bet persigalvojau.. lauksim 2 metuku ir tada bandysim ziuret ar mano uogyte nores 4u.gif
Atsakyti
Na, gal reiktu palaukti, kol pati uzsimanys dukrele tu auskariuku... smile.gif Man net i galva nesautu savo dukrytei to daryt, juk koks tikslas? Kad mamtei butu tiesiog grazu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasytes @ 2011 05 30, 11:55)
Mergaitės karalaitės, kodėl iš vaikų atimate teisę rinktis? Man niekada nebuvo noro vertis ausis ir nesijaučiu ką nors praradusi.
Baikit išsidirbinėti. Matai, Jums gražu. Paaugs ir pačios nuspręs.

drinks_cheers.gif visiskai , as vyresnelei veriau tik tada kai pati paprase , tada jai buvo ketveri , nes vyras dabar musu maziukei panelytei verti neduoda , bet ir nenoreciau , lauksim kol paaugs ir paprasys pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksasMama @ 2011 07 14, 19:46)
Na, gal reiktu palaukti, kol pati uzsimanys dukrele tu auskariuku... smile.gif Man net i galva nesautu savo dukrytei to daryt, juk koks tikslas? Kad mamtei butu tiesiog grazu... g.gif

drinks_cheers.gif nesuprantu ir as to mamyciu noro, pati saviskei dursiu tik kai jau ji samoningai to nores cool.gif
Atsakyti
Sorry visų manančių kitaip, bet totali nesąmonė badyti vaikui ausis. Tiek saugumo atžvilgiu,tiek visais kitais. Nu gi užaugs ir bus tos pradurtos ausys ir visi kiti dalykai. Kame čia grožis? Gal nagus dar palakuojam? Sruogeles padažom?
Atsakyti